Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  SAN FRANCISCO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i San Francisco

  Siden grundlæggelsen for mere end 60 år siden, har Auto Europe udviklet sig til en af verdens førende inden for bil- og autocamperudlejning. Ud over de billigste priser på billeje, vil du også finde alt hvad du har brug for på dine rejser. Udforsk Californien, Nevada og andre stater i én af vores prisvenlige autocampere. Ubegrænset frihed og maksimal komfort gør din campingferie gennem USA fantastisk. USA er landet med ubegrænsede muligheder samt hjemsted for byer som Los Angeles og Las Vegas. Auto Europes autocamper specialister vil rådgive dig via e-mail og telefon. Forvent detaljerede oplysninger om selve lejen samt oplysninger vedrørende booking-processen på det telefonnummer +49 - 89-412 072 98. Las Vegas kun ligger i ca. 9,5 timers afstand, så lej autocamper i San Francisco og oplev den storslået natur på vej mod Mojave Ørkenen, hvor Las Vegas er placeret.

  Autocamper leje i San Francisco

  For at gøre det lettere for dig at planlægge din rejse med en autocamper leje i San Francisco, har vi sammensat et lille udvalg af pladser til din autocamper. Planlæg din tur i god tid - de mest eftertragtede pladser bliver udsolgt hurtigt.

  Candlestick RV Park Candlestick RV Park er den mest komfortable campingplads, hvis man ønsker at nyde hele området omkring San Francisco. Benyt den parkerede shuttle bus hvis du vil ind til centrum for at opleve byen forskellige attraktioner.
  San Francisco RV Resort Det smukke San Francisco RV Resort ligger cirka 25 km fra Golden Gate Bridge, Half Moon Bay, Fishermans Wharf, Alcatraz og mange andre attraktioner. Denne forrygende beliggenhed er svær at slå, hvis du er til sightseeing! San Francisco RV Resort ligger på et 18 meter højt plateau, som tilbyder en betagende udsigt over Stillehavet og fantastiske solnedgange. Stillehavet er den drømme destination for enhver surfer og samtidig ideelt feriemål for havvands eventyrere og strand elskere.
  Pillar Point RV Park Pillar Point campingpladsen er inden for rækkevidde af San Francisco. Fra Highway 101 sydgående til Highway 280, og derefter Highway 1, vil du nå Pillar Point RV Park, der kun ligger 8 km syd for Montara. Kig efter de tre høje flagstænger på den højre side!
  Golden Gate Trailer Park Golden Gate Trailer Park, bekvemt placeret lige nord for San Francisco, er et fantastisk sted for både kortere og længere ophold. Beliggenheden direkte på Highway 101 sikrer en behagelig rejse. Faciliteterne er rene og godt vedligeholdt. Der er pladser til store autocampere herunder anhængere. Elektricitet er tilgængeligt. Bruserne for mænd og kvinder er rene og sikre, og et vaskerum er også tilgængeligt. Wi-Fi er inkluderet og kabel-tv-abonnement er tilgængeligt via Comcast. Omkring parken er der en række tilbud: vandrestier, en gåtur til den gamle bydel i Larkspur samt Wildlife Preserve Lagoon.
  Marin RV Park Dette er den tættest beliggende campingplads uden for San Francisco - kun 25 km nord for Golden Gate Bridge. Der er 10 minutters gang til bus- og færgetjenester som tager dig til San Francisco. Ideel til sightseeing i San Francisco Golden Gate National Recreational Area, Muir Woods, Pt. Reyes, Napa Valley og mange andre seværdigheder i Californien.

  Ledige autocampere i San Francisco

  Nedenfor er nogle eksempler på autocamper modeller som er tilgængelige i San Francisco. Den seks meter lange Saturn RV tilbyder ud over 2 senge, et køkken, et bad og et toilet. Køretøjerne er fra år 2016/2017. Sunrise Escape modellen tilbyder sovepladser til 5 personer og har 2 x dobbeltseng og 1 x enkeltseng, samt et køkken, bad og toilet. Desuden vil du have den luksus at være udstyret med aircondition, varme, bakkamera og en generator.Derudover kan du installere børnesæder her. Længden afhænger af den respektive model og årgang, men er omkring 8 meter. En lignende model kunne være vores Tucana RV. For yderligere oplysninger henvises til vores booking side. Det 8,8 - 9,8 meter lang køretøj tilbyder alle former for udstyr såsom 2 x dobbelt senge, 2 x enkeltsenge, køkken, bad, toilet, vandtank, spildevands tank, aircondition, varme, bakkamera og generator. Ekstraudstyr såsom camping bord og stole kan reserveres til enhver tid uden problemer.

  US Tourer Sunrise Escape

  US Tourer 

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 6,1 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Sunrise Escape

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,6 - 8,2 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Tucana RV Class A 30-32ft

  Tucana RV

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,6 - 8,2 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Class A 30-32ft

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 30 - 32 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Værd at vide om San Francisco

  Med autocamper leje i San Francisco er der mulighed for at opleve den maleriske by, som ligger på en halvø, der adskiller San Francisco Bay fra Stillehavet. Her er den største park i landet - større end Central Park i New York, nemlig Golden Gate Park. De notorisk stejle gader huser en bemærkelsesværdig forskelligartet etnisk befolkning, og byens ry for tolerance og mangfoldighed afspejles i dets historie som et mekka for samfund af samme køn. Kendt for sofistikerede kulturelle nyskabelser og eksperimenter, var San Francisco mødested for "Beat" generationen i 1950'erne og et fokus på 1960'ernes modkultur, en race af politisk protest og fødestedet for "San Francisco Sound". Ud over populariteten af kulturelle attraktioner, er Bay Area kendt for højteknologiske virksomheder, der har tiltrukket folk til den folkerige region. Ser man på byens talrige bakker i varierende højder finder man bl.a. Telegraph Hill, Nob Hill og Russian Hill. San Francisco er kendt for sine stejle gader, hvoraf mange fører op og ned igen. Grunden til dette er den vedholdenhed af tidligere byplanlæggere, der insisterede på at følge et strengt gitter, i stedet for at følge det naturlige forløb. De to toppe af Twin Peaks markerer det geografiske centrum af byen, som er opdelt i en række forskellige kvarterer, hvoraf mange er lagt ud i gitter mønstre. Hvis du kører gennem San Francisco til Portola Drive og senere til Market Street, vil du rejse fra det ekstreme syd-vest til nord-øst for byen. Golden Gate Bridge løber nord over Golden Gate, mens San Francisco-Oakland Bay Bridge løber nord-øst over San Francisco Bay. Den naturlige skønhed af San Francisco, det milde vejr og de mange kulturelle attraktioner, har gjort turisme til den førende industri i byen. Selvom der er omkring 30.000 hotelværelser i San Francisco, er en autocamper i San Francisco stadig det bedste alternativ til at udforske byen fleksibelt og komfortabelt. Udforsk San Francisco, den fjerde største by i USA, i dit eget tempo - i dit personlige hotel på fire hjul.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Anders med Best Time RV
  25 Oktober 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Jeg har brugt Auto Europe til booking af både camper og bil i USA og alt lige fra forespørgsel til afhentning, brug af køretøjerne og tilbage levering har fungeret helt perfekt. Forrygende serviceminded og proffesionel betjening, flotte og velfungerende køretøjer til en brugervenlig pris. Jeg vil med ro i sindet anbefale Auto Europe til venner og bekendte. "