Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  LOS ANGELES

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Los Angeles

  Besøg og oplev den største by i Californien på en anderledes måde. Hvis du har valgt en autocamper leje i Los Angeles, vil du opleve et meget komfortabelt, økonomisk og fleksibelt miljø. Som et resultat af mere end 60 års erfaring, kan Auto Europe tilbyde de bedste tilbud inden for biludlejning over 24.000 forskellige steder, på tværs af 180 lande. Auto Europe tilbyder såvel som biludlejning også autocamperleje. Planlæg din rejse i overensstemmelse med dine mål og fornødenheder, og gå herefter på opdagelse i byområdet Los Angeles i dit eget tempo. Få mest ud af din USA tur ved at besøge andre byer som San Francisco eller Las Vegas. Reserver dit 4-hjulede hjem via telefon eller på vores hjemmeside. Vores specialistteam inden for autocamperleje er til rådighed, og vil kunne besvare eventuelle forespørgsler eller spørgsmål.

  Campingpladser i og omkring Los Angeles

  I Los Angeles-regionen, der findes mange muligheder for dig at forlade din autocamper. Følgende er fem sådanne eksempler for at lette din ferieplanlægning.

  Lake Campground Denne campingplads er beliggende i Los Angeles National Forest, og er omkring en halv times kørsel fra centrum af Los Angeles. Pladsens eg- og fyrretræer giver masser af skygge i sommermånederne. Hvis du beslutter at gå en tur, vil du blive blændet af den fantastiske udsigt over National Forests landskab. Drikkevand, badeværelser og ildsteder er tilgængelige. Desværre tilbyder denne campingplads ikke forbindelsespunkter til elektricitet.
  Fairplex RV Park Denne campingplads ligger cirka 61 km fra byens centrum (turen tager omkring 35 minutter). Dette er det ideelle sted, hvis du ønsker at forbinde naturen og med byens livagtige stemning. Sammen med den daglige morgenmad på tilbud, findes der også gratis trådløs internetadgang, en helårs swimmingpool samt sauna. Med den tilgængelige shuttlebus, har du god mulighed for nemt at nå byen. Elektricitet er også tilgængeligt på denne campingplads.
  Banning Stagecoach Banning Stagecoach campingpladsen er placeret i nærheden af I-10 motorvejen, og er omkring en halv time fra Los Angeles. Ud over sin storslåede udsigt over bjergene, tilbyder den også en swimmingpool, kabel-tv, en volleyballbane, Wi-Fi og en hunde park. I fællesrummet, har du mulighed for at spille bordtennis og pool. Denne campingplads har også et indkøbscenter i nærheden. Elektricitet og gas flasker er tilgængelige mod betaling.
  Barstow / Calica Hvis dit næste stop er Los Angeles, så er denne campingplads ideel for dig. Denne oase i Mojave-ørkenen ligger omkring to timer fra Los Angeles. På stedet kan du foretage en lang række aktiviteter såsom bueskydning, mountainbike, svømning eller vandreture. Der er også en gratis tur til rådighed til den nærliggende spøgelsesby Calico. Kabel-tv og Wi-Fi er også tilgængeligt gratis, foruden elektricitet.
  Ventura Ranch Venture Ranch er placeret nær bjerget af Topa Topa, og er en time og tyve minutters afstand fra byen. Der er møbleret telte til rådighed, og i et lille skovområde kan du nyde en stjerneklar nat ved siden af floden. Badeværelser med brusere samt el er tilgængeligt. Der er også en swimmingpool og trådløs internetadgang.

  Ledige autocampere i Los Angeles

  Her vil vi præsentere fire autocampere som er en mulighed til ferien i Los Angeles. En god mulighed, hvis du ønsker at rejse 2, er US Tourer modellen. Denne autocamper er 6 meter i længden, har en dobbeltseng, køkken, badeværelse og brusebad. Til 4 personer, er Class C 20-23ft autocamper en god mulighed. Denne autocamper har en dobbeltseng og to enkeltsenge. For at få ekstra komfort under din rejse, tilbyder den også et brusebad, badeværelse og et køkken. Pioneer har plads til 5 passagerer, herunder to dobbeltsenge og en enkeltseng. Denne autocamper er 6,7-7,6 meter i længden, og leveres med et brusebad, badeværelse og køkken. Aircondition er også en mulighed for mere komfort sommermånederne. Endelig er der Perseus RV 30-33ft modellen, som giver nok plads til 6 personer - med to dobbeltsenge og to enkeltsenge. For at gøre turen mere behagelig, indeholder autocamperen et køkken, badeværelse, brusebad samt air-condition. Denne model er 9,1 til 10 meter i længden.

  US Tourer C-Klasse 21-23ft

  US Tourer

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 6,1 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C-Klasse 21-23ft

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 21 - 23 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Pioneer Perseus RV 30-33ft

  Pioneer 22-25ft

  Svepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,7 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Perseus RV

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 9,1 - 10 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere info omkring Los Angeles

  Med næsten 4 millioner indbyggere, er Los Angeles den anden mest befolkede amerikanske by, efter New York. Los Angeles er ikke kun det kommercielle og forretningsmæssige centrum af Californien, det er også et kulturelt omdrejningspunkt. Her finder du et større antal af universiteter, museer og teatre end man gennemsnitligt finder i storbyer. Los Angeles er hovedsageligt anerkendt på grund af Hollywood, hjertet af den amerikanske tv- og filmindustri. Grundet sin placering på Santa Monica bugten, er en overflod af strande til rådighed inden for denne zone. Vi anbefaler, at du besøger Venice Beach, Cabrillo Beach, Hermosa Beach og Manhattan Beach. Disse strande er det perfekte sted at nyde solen og foretage en række af forskellige vandaktiviteter. Ud over dette, tilbyder byen en række ting i løbet af året, fra almindelige festivaler til veletablerede arrangementer. Lej autocamper i Los Angeles og opplev "LA Times" bogmesse eller festligheder under den amerikanske uafhængighedsdag i sommermånederne, eller oplev den panafrikanske film- og kunst festival, som afholdes i løbet af vinteren. Du vil altid finde noget at beskæftige dig med, mens du besøger Los Angeles.

  Generelt set, er Los Angeles en meget mangfoldig by. At afsætte nok tid til at besøge samtlige byzoner er ekstremt værdifuldt - med det formål at se så meget som muligt. Besøger man Los Angeles, må man absolut se den berømte "Walk of Fame" i Hollywood. Her finder du hyldester til en lang række berømtheder fra en liste på over 2.574 eksisterende stjerner. The Getty Centre i Brentwood distriktet er også noget som bare skal opleves. Med sin ekstraordinære arkitektur og enorme udstillinger, med omkring 50.000 stykker af kunst som er alt fra skulpturer til malerier, kan dette opleves ganske gratis. I China Town eller i Little Tokyo, kan du opleve orienten i en amerikansk by. Andre bemærkelsesværdige steder omfatter bl.a. Staples Center, U.S. Bank Tower eller det historisk-kulturelle monument "Watt's Tower", for at nævne et par stykker. Bortset fra dette vil du også finde forskellige interessante steder uden for byen. Du kan udforske disse områder med din autocamper leje i Los Angeles og søge mod Malibu. Ud over at være det type sted hvor du kan støde på berømtheder fra biografen eller tv-industrien, er de fine sandstrande også populære blandt surfere. Kun 30 minutter væk er Long Beach, som også har masser at tilbyde. Hos Disneyland Resort, kan små og store børn hygge sig og skabe uforglemmelige minder.

  Hvis du beslutter dig for tage turen med en lejet autocamper fremfor et sædvanligt billeje, vil du få øjene op for en lang række fordele. En autocamper er til sammenligning med en bil - ren komfort. Ud over dette, vil du kunne spare en god sum penge ved ikke at skulle bestille hotelværelser eller spise ude hver eneste aften. Din autocamper fungerer som transportmiddel, indkvartering og restaurant. I en by så stor som Los Angeles, er det nemt at finde supermarkeder og markeder, hvor nødvendige ingredienser til dine daglige måltider sagtens kan købes.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeJørgen med Cruise America
  02 Maj 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Det var utrolig nemt at bestille autocamperen, og jeg fik super hurtig svar, når jeg havde spørgsmål.Det var nemt at hente camperen, de var søde og imødekommende. Vi afleverede den ved en af Cruise Americas samarbejdspartnere i Houston. Her blev vi også godt modtaget og hjulpet videre til lufthavnen."