Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  NEW YORK

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i New York

  Auto Europe, den velkendte bilmægler med mere end 60 års erfaring inden for biludlejning, giver dig nu mulighed for også at leje autocampere i USA. Dette store land har mange og lange ruter; Uanset om du drømmer om Los Angeles, San Francisco eller San Diego, eller har én indre drøm om travle Las Vegas, har USA det hele. Lange rejser kan være meget stressende og ukomfortable, især hvis du kun har et lille køretøj med begrænset plads til rådighed. Hvis du sidder fast i trafikpropper i timer uden noget at spise, uden plads til at strække dine ben eller tage en lur, virker en autocamper som den perfekte løsning. Vidste du, at den første autocamper blev udviklet af Pierce-Arrow Motor Car Company i New York i 1910? Oplev fødestedet for autocamperen på din rejse og nyd godt af fordelene ved at have et hjem på fire hjul. Kontakt vores kompetente steam på telefonnummer: +49 (0) 89 412 072 98 eller via e-mail for yderligere spørgsmål. Vi er tilgængelige alle ugens dage.

  Campingpladser i og omkring New York

  Hvis du gerne vil lære New York såvel som de nærliggende byer og steder bedre, anbefaler vi en campingplads i New Jersey. Det er kun få kilometer væk fra Manhattan og har lettilgængelig færge- og togforbindelse. Lej autocamper i New York og start din rejse gennem USA.

  Liberty Harbor RV Denne campingplads i New Jersey er den nærmeste til Manhattan. Kun 15 minutter med færge eller PATH, og du er i New York City. Der er i alt 50 parkeringspladser. Wi-Fi er tilgængelig på hele pladsen. Parken er udstyret med brusebad og toiletter. Sikkerhed er garanteret af et 24 timers overvågningssystem. Alle faciliteter er handicapvenlige.

  Ledige autocampere i New York

  Vi har lavet et lille udvalg af tilgængelige modeller til din autocamper leje i New York. En C19 Compact autocamper med en længde på 6,15 meter og en bredde på 2,34 meter perfekt til tre rejsende. Den er udstyret med en dobbeltseng over førerkabinen og et soveområde, der i løbet af dagen benyttes som et spiseplads område. Køretøjet har varmt og koldt rindende vand samt et varmtvandsbad, toilet med vandrensning, køleskab, komfur, mikrobølgeovn, aircondition og mange andre funktioner, der hjælper dig med at føle dig hjemme under din rejse. Eclipse Camper med automatgear tilbyder sovepladser til op til fem personer (fire voksne og et barn) og er 8,2-9,1 meter lang og 2,6 meter bred. Med sin mulighed for udvidelse, tilbyder autocamperen mere komfort og plads. Den kompakte og store Class C 21-24ft har plads nok til tre voksne og to børn. Den 10 meter lange US Wanderer bør ikke være et problem at manouverere rundt med på vejene. Autocamperen tilbyder også masser af faciliteter, så din tur bliver en behagelig oplevelse.

  C19 Compact Motorhome Eclipse Camper

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 19 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Eclipse Camper

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 8,5 - 9,4 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  C-Klasse 22-24ft US Wanderer

  C-Klasse 22-24ft

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 22 - 24 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  US Wanderer

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 9,1 - 10 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Værd at vide om New York

  En autocamper leje i New York med Auto Europe er enkel og omkostningseffektiv, og vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige modeller. New York har altid været en must-see destination. I de sidste par årtier har "The Big Apple" ændret sig, og det er blevet den sikreste by i USA. Øverst på listen over seværdigheder er Frihedsgudinden, One World Trade Center, også kaldet 1 WTC og Ground Zero. Med sine 541,3 meter er 1 WTC den højeste bygning i USA. Bygningen tog 8 år at færdiggøre. Times Square ligger på Broadway, og er hjemsted for omkring fyrre teatre som er omgivet af et stort antal caféer, fastfood restauranter og souvenirbutikker. MTV-studios, Sony og Vogue er også placeret her. Gå ikke glip af muligheden for at se musikalske klassikere som Chicago, Phantom of the Opera, Cats, Miss Saigon eller helt nye shows i byen. Hvor ellers kan du nyde et bedre show end på Broadway?

  Hvert bykvarter byder på interessante steder. På hvert gadehjørne, og på alle tidspunkter af dagen er der noget der foregår. Det er ikke uden grund, at New York hedder byen, som aldrig sover. Manhattan, hjertet af byen, er et sted, hvor du vil opleve New York på bedste vis. Tag på picnic i Central Park og beundre de utallige skyskrabere midt i den grønne oase. Kør til Ellis Islands of Ellis for en uforglemmelig udsigt over Manhattan. Tag en tur til Frihedsgudinden men husk at reservere billetterne på forhånd, da de er udsolgt hurtigt, og køer til enhver tid forventes. Slentre langs Hudson floden og gå over den berømte Brooklyn Bridge. Du bør også afsætte tid til at besøge Guggenheim Museum og American Museum of Natural History.

  Da trafikken i New York alle døgnets timer er overvældende, anbefaler vi, at du parkerer din autocamper leje i New York i mere rolige områder som Queens eller Brooklyn, eller direkte ved siden af staten New Jersey. Metroen forbinder alle 4 distrikter i New York. Fra New Jersey har du valget mellem bus, tog eller færge for at komme til Manhattan.