Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  LAS VEGAS

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Las Vegas

  Med sine 60 års virksomhedshistorie er Auto Europe nu en af verdens førende biludlejningsmæglere. Gode biludlejningstilbud til fordelagtige priser, luksus billeje men også autocampere er en del af vores tilbud. Med en billig autocamper leje i Las Vegas kan du udforske Sin City som er en af de mest farverige byer i verden beliggende i ørkenen Nevada. Vælg det udstyr du kan bruge for at gøre din autocampertur i ørkenen en behagelig oplevelse. Andre fantastiske destinationer der er let tilgængelige fra Las Vegas, er Death Valley og legendariske Grand Canyon, der venter på dig i den tilstødende delstat Arizona! Du kan allerede nu bestille din autocamper online. Ring venligst på +49 89 412 072 98, og vi vil glædeligt rådgive dig personligt om den rigtige autocamper leje i Las Vegas til dig.

  Campingpladser i og omkring Las Vegas

  I og omkring Las Vegas finder du en bred vifte af campingpladser, som kan bruges til at parkere din autocamper. Vi har udvalgt et par steder for dig og listet de grundlæggende data for at hjælpe dig med at finde det rette sted.

  Oasis Las Vegas RV Resort Resort Oasis Las Vegas er den øverste anbefaling for autocampere og tilbyder topfaciliteter som en pool, bar, butik og minigolf. Den meget velholdte campingplads tilbyder foruden det grundlæggende også gratis internet og parkeringspladser samt en vaskeservice. I umiddelbar nærhed er Silverton Aquarium.
  Las Vegas KOA at Sam's Town Denne facilitet er beliggende i den østlige del af Las Vegas. Der er en simpel indretning, en pool og flere bade- samt vaskerum. Fra hotellet som ligger ved siden af pladsen, er der mulighed for shuttleservice til den berømte Las Vegas Strip - et fire kilometer langt underholdningsmiljø. Pladsens priser er ret overkommelige.
  Las Vegas Motorcoach Resort Du kan nemt gå til downtown Las Vegas fra dette feriested. De har førsteklasses faciliteter lige fra pool, restaurant og barer til vaskeri. Et godt klubhus, et venligt personale og en vidunderlig park vil få dit hjerte til at slå hurtigere.

  Ledige autocampere i Las Vegas

  Nedenfor vil vi vise dig nogle autocampermodeller, som du kan bestille i Las Vegas. Bemærk venligst at de er afhængige af tilgængelighed. C 20-23 ft er en kompakt autocamper og ideel til en lille familie med 2 børn, da den har 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. I det funktionelle køkken kan du have en praktisk ferie med selvforplejning. Børnesæder er også tilgængelige. For mindre erfarne campister tilbyder Cygnus RV 28-31 ft et bagkamera til at hjælpe dig med at manøvrere. Endeligt tilbyder den plads til 7 passagerer. Rummelige C 27-30-ft har plads til 6 personer, med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge i opholdsstuen. Dener kendetegnet ved automatgear og garanterer behagelig rejse på lange afstande.

  C-Klasse 21-23ft Cygnus RV 28-31ft

  C-Klasse 21-23ft

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 21 - 23 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Cygnus RV

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 8,5 - 9,4 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Elite Traveller C-Klasse 28-30ft

  Elite Traveller

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 9,4 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C-Klasse 28-30ft

  personersovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 28 - 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Værd at vide om Las Vegas

  Autocamper leje i USA er ligetil og budgetvenligt, især hvis du ønsker at rejse langt. I den amerikanske delstat Nevada er Las Vegas ikke kun den mest attraktive men også den største by. Utallige kasinoer, hovedsageligt langs Las Vegas Strip, har tjent sit verdensomspændende rygte som en spilleby. Befolkningen på ca. to millioner er ret lav sammenlignet med de ca. 40 millioner besøgende årligt. Byen Las Vegas er hjemsted for det administrative distrikt i Clark County.

  Lej autocamper i Las Vegas og oplev nogle af de største og mest spektakulære hyldest shows af internationale showbiz stjerner. Disse omfatter for eksempel Elvis Presley, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Dean Martin samt Siegfried og Roy indtil 2003. Nutidige kunstnere som Céline Dion, Elton John, David Copperfield, Criss Angel og Cirque du Soleil fortsætter med at imponere publikum. Hvis du vil gifte dig ukonventionelt og hurtigt, kan du besøge et af de mange bryllupskapeller, men ægteskabet skal officielt anerkendes derhjemme. Inden da kan du bære din elskede over tærsklen til dit midlertidige hjem på fire hjul og starte din bryllupsrejse med det samme!

  Hvis du er på tur med en autocamper leje i Las Vegas, vil du sætte pris på og lære at elske denne måde at rejse på. Du behøver ikke længere at søge efter overnatning og omorganisere din bagage hver gang, og hvis et køkken er godt udstyret, kan du købe friske ingredienser i et af de legendariske amerikanske supermarkeder og derved spare på ikke at spise ude.

  Hvis du er på udkig efter noget forfriskende efter ørkenoplevelsen, kan du søge vest på mod San Francisco eller Los Angeles og nyde et par dage ved vestkysten!