Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SAN FRANCISCO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra San Francisco lufthavn - Spar nu!

  Enten om du skal til forretningsmøde i San Fracisco eller ferie i Los Angeles, så er billeje fra San Francisco lufthavn den bedste transportmåde. Vi samarbejder med adskillige internationale og lokale biludlejningsfirmaer, for at give dig størst mulighed for at finde den bedste pris. Med biludlejning kan du bekvemt køre til Scramento eller langs kysten til Los Angeles. Besøg vores hjemmeside og se de forskellige muligheder, hvor du kan få drømmen opfyldt om at køre over Golden Gate broen. Lufthavnen betjener flere og flere passagerer hvert år, hvor den i 2017 betjente 55,8 mio. passagerer. San Francisco lufthavn blev for første gang etableret i 1927, hvor den dengang hed Mills Field Municipal Airport of San Francisco. Lufthavnsområdets 150 hektar var dengang ejet af familien D.O. Mills. Området er idag væsentligt større, hvor den idag måler 4.899 hektar, og er ejet af San Francisco kommune. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra San Francisco du kan læse på anmeldingssiden .

  Lufthavns information

  San Francisco International Airport (SFO)
  Officielle navn: San Francisco International Airport
  Adresse: 780 S Airport Blvd, San Francisco, CA 94128.
  Flyselskaber som opererer i SFO: Der omtrent 50 forskellige flyselskaber som opererer fra SFO. Lufthavnen er base for Unites Airlines. Ruter til Storbritannien opereres primært af British Airways, United Airlines og Virgin Atlantic.

  Terminaler

  Lufthavnen består ialt af 4 terminaler, hvor de alle er at finde i samme bygning. Der er 7 gates områder, som er nævnt fra A til G, hvor fra de alle leder ud til flyene. Terminal 1,2 og 3 betjener alle indenrigsflyvninger, hvor at den internationale terminal opererer internationale og oversøiske flyvninger. Lufthavnen består ialt af 102 gates, som er fordelt på 4 etager. I 2017 var SFO nr. 24 på listen over verdens travleste lufthavne. Sørg derfor at være i god tid, når du skal aflevere din biludlejning i San Francisco lufthavn igen.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Biludlejernes skranker er alle at finde i udlejningscenteret vest for alle terminalerne. Toget med blå linje kører direkte til biludlejningsområdet, hvor du kan påstige ved alle terminaler og begge parkeringsområder. Toget kører jævnligt i døgndrift. Vær venligst sikker på at du har alle de nødvendige dokumenter med dig, når du afhenter din bil fra SFO. Gør dig selv bekendt med færdselsreglerne i USA, så du ikke ender i eventuelle problemer.

  Virksomheder Åbningstider
  Alamo Mandag til søndag kl. 0-24
  Avis Mandag til søndag kl. 0-24
  Budget Mandag til søndag kl. 0-24
  Dollar Mandag til søndag kl. 0-24
  National Mandag til søndag kl. 0-24
  Hertz Mandag til søndag kl. 0-24
  Thrifty Mandag til søndag kl. 0-24

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen har et stort udvalg af shopping- og spisemuligheder, hvor du kan finde det til netop dit behov. Et af lufthavnens mange højdepunkter er dets museum med omkring 40 udstillinger. SFO tilbyder ligeledes spa centre, yoga og læserum. Børnene kan spendere tiden ved børneaktiviteterne, hvor de lidt ældre kan benytte sig af 'Berman Reflection Room', som er et afslapningsrum passagererne kan gøre brug af. Ønsker du at hæve kontanter, kan du finde hæveautomater fordelt over hele lufthavnen. Der er ligeledes hundegårde ved hver terminal, som der frit kan benyttes. Rejsende med ventetid i lufthavnen kan gratis benytte lufthavnens internet.

  Transport

  San Francisco lufthavn er beliggende ca. 21km syd for byens centrum. Lufthavnen er den næststørste i Californien, kun overgået af Los Angeles lufthavn. Der er to primære ruter som føre til lufthavnen fra San Francisco downtown. Den hurtigste vej er via rute 101, og lidt langsommere er rute 280. Rejsende uden bil kan let og bekvemt tage toget til lufthavnen. BART (lokale togselskab) kører fra lufthavnen til EastBay og San Mateo county. BART station er beliggende ved afgangsetagen i den internationale terminal. Som nævnt ovenstående forbinder toget alle terminaler og omkringliggende faciliteter. Der opereres ligeledes busservice i døgndrift af Samtrans. Busserne afgår fra San Francisco og San Mateo County, og stopper ved alle terminaler og biludlejningscenteret. Men med biludlejning fra San Francisco lufthavn skal du ikke være afhængig af offentlig transport.

  Parkering

  SFO tilbyder forskellige parkeringsmuligheder, det afhænger alt af den tid som du er væk.

  Parkering på gaden i San Francisco er gebyrlagt fra mandag til søndag fra kl. 9 til 18. Parkometre tager imod mønter og kreditkort. Ved de fleste parkeringspladser er parkeringstiden begrænset til to timer. Vær opmærksom på parkeringsreglerne og området du parkere i, på den måde slipper du for uforudsete tillæg. Der er talrige parkeringshuse fordelt i byen, så du let og uden problemer kan parkere din bil fra Auto Europe.

  Nyttige links

  San Francisco lufthavn