Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SAN DIEGO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i San Diego til de bedste priser

  San Diego, en by i delstaten Californien i USA, ligger tæt på den mexicanske grænse og lader den besøgende føle den latinamerikanske indflydelse i denne smukke by. Et særlig højdepunkt i San Diego er Balboa Park med sine subtropiske planter. Det er med til at danne byens kulturelle centrum for mange museer. En særlig flair kan mærkes i Gaslamp Quarter, et livligt distrikt i San Diego med mange butikker, restauranter og barer. Tag en tur til det spektakulære Sea World eller besøg den storslåede zoo med sin enorme biodiversitet. Med en biludlejning i San Diego vil du være fleksibel og kan skræddersy din rejseplan i eget tempo.

  Auto Europe samarbejder med førende biludlejningsfirmaer nationalt og internationalt, så vi kan tilbyde dig et stort udvalg af forskellige køretøjskategorier. Hvis du altid har ønsket at have en meget speciel køreoplevelse, så kig på vores luksus-biler og lad din drømme komme i opfyldelse. Vi samarbejder med mange biludlejningsfirmaer i San Diego, så vi kan finde den perfekte aftale til dig.

  Trafik

  San Diego er omgivet af fire hovedveje. Mellemstat 8 løber fra øst mod vest og fører til Arizona. Mellemstat 5, der løber fra nord mod syd, forbinder San Diego med Los Angeles. På Interstate 805 kører du til grænseovergangen Mexico. Vær opmærksom på adgangskravene og betingelserne for din biludlejning, hvis du planlægger en rejse til Mexico. Returrejsen til USA kan hæmmes af strenge kontroller ved grænseovergangen. Hvis du vil køre Las Vegas, skal du køre langs Interstate 15, som går nordpå. Rejsen tager cirka 6 timer. Generelt er det meget nemt at køre i og omkring San Diego.

  Parkering

  Parkering i centrum kan være nemt og billigt, hvis du allerede på forhånd ved, hvor du kan parkere din billeje i San Diego. Priserne kan variere mellem $ 5 - $ 10, hvis du vil parkere direkte ved byens mest populære hotspots, såsom: Downtown, Gaslamp Quarter osv. Et lille tip er parkeringshuset ved indkøbscenteret i Horton Plaza, hvor man kan parkerer i dets åbningstid. De første tre timer er gratis. Alt du skal gøre er at validere din parkeringsbillet på en salgsautomat i indkøbscenteret. Hvis du parkerer i mere end tre timer, betaler du 8 dollars pr. time. En anden billig mulighed er havnen, men stedet er generelt travlt og især i weekenderne. Lær mere om kørsel i USA her.

  Geografisk information

  San Diego er en kystby ved Stillehavet i det sydlige Californien. Byen er kun omkring to timer væk fra Los Angeles. Det er den ottende største by i USA og grænser til Mexico mod syd. San Diego-floden løber gennem byen. Klimaet i området betragtes som meget behageligt med varme somre og milde vintre. Den gennemsnitlige temperatur om vinteren er 15°C. De måneder, hvor der regner mest er fra november til marts.

  Lufthavn information

  Med en biludlejning i San Diego kan du nemt nå lufthavnen. Rejsen tager kun 12 minutter. San Diego Lufthavn er en fremragende base for en rundtur i Californien. Interessante destinationer mangler ikke i denne smukke stat. Gennemse vores tilbud og find den rigtige bil til dine behov.

  International Airport San Diego (SAN)
  Officiel hjemmeside: http://www.san.org/
  Adresse: 3225 N Harbor Dr, San Diego, CA 92101, USA
  Telefon: +1 619-400-2404
  Flyselskaber: Air Canada, American Airlines, Delta, British Airways, United er nogle af de flyselskaber, der opererer her.

  Offentlig transport

  San Diego har et veludviklet offentlig transportnet, der drives af Metropolitan Transit Systems. Der er 4 sporvognslinjer og næsten 100 buslinjer. I byen og langs kysten er der også vandtaxier. Togforbindelser tilbydes af Amtrak. Central Station Santa Fe er centralt beliggende i byens centrum. Derudover er der selvfølgelig mange taxier, der kaldes "Yellow Cab". Hvis du vil besøge Coronado Island, kan du gøre det med færge. En krydsning tager omkring et kvarter.

  Nyttige links

  Turistinformation