Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BOSTON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig biludlejning i Boston – Find din perfekte leje

  Uanset om du er på ferie eller arbejde, så vil en biludlejning i Boston hjælpe dig med at komme rundt omkring i eget tempo. Besøg de kendte seværdigheder i den travle storby, eller undersøg nattelivet, restauranterne, de historiske steder og den levende musik. I denne livlige by, vil du aldrig kede dig. Auto Europe tilbyder de bedste priser, så lad os hjælpe dig med det amerikanske eventyr. I øvrigt er byen ikke mere end 4 timers kørsel fra storbyen. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Boston du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Ligesom du kender det fra Danmark, så foregår kørsel i højre side af vejen, dog måler man hastighed samt distance i miles. Boston er en storby og derfor anbefales det ikke at køre rundt i centrum i myldretiden, da gaderne har tendens til at være overfyldt. Der er så mange fodgængere i byen, at man skal have et åbent øje, da flere har tendens til at gå over for rødt. Brug altid sikkerhedssele og brug aldrig din telefon under kørsel. For mere information omkring biludlejning i Boston, så læs vores Kørselsinformation om USA.

  Parkering

  Det kan være svært at finde en parkeringsplads omkring bymidten. Bor man på hotel i byen, så tjek om hotellet ikke tilbyder gratis parkeringspladser, da det ofte følger med. Det er både billigere og nememre for dig. Hvis du vil anvende en parkeringsplads i byen, kan det også lade sig gøre mod et parkeringsgebyr. Et godt tip er også at parkere i udkanten af byen og tage offentlig transport til centrum. Dette er en smart ide, så man slipper for at køre rundt inde i centrum, for at lede efter en parkeringsplads.

  Geografisk information

  Boston er hovedstad i staten Massachusetts og er beliggende i den nordøstlige del af USA ud mod havet. Byen huser ca. 700.000 indbyggere, hvilket gør byen til den 23. største by i USA. Klimaet er generelt fugtigt og området er præget af varme somre og kolde, snerige vintre. Hav dette i tankerne, hvis du planlægger at besøge byen, da begge sæsoner tilbyder et væld af aktiviteter. Fra Boston kan man opleve nogle spændende køreture. Kan man lide skaldyr, så kan Portland i særdeleshed anbefales.

  Boston lufthavn

  Boston lufthavn ligger ikke meget mere end 7 km væk fra byens centrum. Derfor tager det kun 15 minutter at komme frem. Lufthavnen går under navnet Logan International Airport og har 6 landingsbaner og ca. 16.000 folk ansat.

  Logan International Airport (BOS)
  Adresse: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA
  Hjemmeside: www.massport.com/massport
  Telefon: +(800) 235-6426

  Offentlig transport

  Boston tilbyder et omfattende netværk af offentlig transport, hvor specielt byens undergrundsbane er populær, da den kan hurtigt kan føre dig hen, hvor du vil. Man kan også anvende de mange busser rundt i byen, der er lidt billigere end metroen, men er tilgengæld lidt langsommere. Taxaer kan fås på ethvert gadehjørne, men er generelt meget dyre at anvende og Boston har de dyreste taxapriser i hele USA.

  Nyttige links

  Turistinformation Boston