Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BOSTON LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Boston Lufthavn med Auto Europe

  Start ferien i Boston via Logan International Airport. Oplev de berømte steder som Freedom Trail, Faneuill Hall og New England Aquarium. Seværdighederne er placeret rundt i byen og vil være nemme at udforske med en biludlejning fra Boston Lufthavn. Vi tilbyder verdensomspændende biludlejning, der passer til alle turister og forretningsrejsendes behov til de bedste priser. Med Auto Europe's mangeårige partnerskaber med biludlejningsfirmaer rundt om i verden, er vi i stand til at tilbyde et stort udvalg af køretøjer på over 24.000 destinationer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Boston du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Boston Lufthavn (BOS)
  Officielt navn: Logan International Airport.
  Adresse: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, United States.
  Flyselskaber: Mange flyselskaber betjener Boston Lufthavn herunder store flyselskaber som Air France, American Airines, British Airway, Cathay Pacific, Delta, Icelandair, Lufthansa, Qatar Airways, Thomas Cook, United og Virgin.

  Terminaler

  Lufthavnen er forholdsvis stor og har fire terminaler, der i øjeblikket er i drift. Terminalerne er A, B, C og E.

  Billeje afhentning og aflevering

  Biludlejningsfirmaerne er placeret i ankomsthallen, medmindre andet er angivet. Ved afhentning vil man få ekstra information om, hvordan og hvor man skal returnere køretøjet. Drop-boxe er tilgængelige i lufthavnen, hvilket betyder, at man kan aflevere bilen uden for kontorets åbningstid.

  Leverandører Åbningstider
  Alamo Døgnåbent
  Avis Døgnåbent
  Budget Døgnåbent
  Dollar Døgnåbent
  Europcar Døgnåbent
  Hertz 05:00 - 24:00
  National Døgnåbent
  Thrifty Døgnåbent

  Lufthavns faciliteter

  Boston Lufthavn har et stort udvalg af barer, fastfood spisesteder, caféer, restauranter, kiosker, pengeautomater, butikker, postkontor, souvenirs og turistinformationer. Gratis WiFi er tilgængelig i hele lufthavnen for mobiltelefoner og bærbare computere. Mange siddepladser har i øvrigt indbygget ladestationer.

  Transport

  Lufthavnen ligger kun 6 kilometer væk fra Boston centrum, så hvis man afhenter sin billeje fra Boston Lufthavn, vil der ikke være mere end 10 minutters kørsel ind til byen. Andre populære destinationer man kan køre til omfatter Philadelphia og New York, der blot er et par timer væk.

  Ønsker man at anvende offentlig transport til centrum, for at afhente billejen fra et bykontor, så skal man anvende den blå linje. En shuttle bus kører mellem stationen og alle terminaler. Busser, vans og taxikørsel er også tilgængelige fra denne lufthavn.

  Parkering tips

  Der er både langsigtede og korttidsparkering i Boston Lufthavn. Du kan forudbestille parkering via lufthavnens hjemmeside. Gør man brug af sin biludlejning fra Boston Lufthavn, kan det være svært at finde parkering på gaden i den store by. Derfor anbefaler vi, at man benytter sig af de mange offentlige parkeringspladser tilknyttet byen.

  Nyttige links

  Boston Lufthavn hjemmeside