Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KAHULUI

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Kahului – Garanti for de bedste priser

  Benyt dig af en biludlejning i Kahului og udforsk byen på Maui, som blev grundlagt i 1948 som en sukkerrørby. Du kan hente din udlejningsbil direkte i lufthavnen. Kør din lejebil til Ka'ahumanu Kirke, hvilket er en seværdighed man bør opleve. Sammen med Auto Europe og dit køretøj kan du drage mod Hana i øst på Maui. Med køretøjet kan du også nemt nå Koolau Forest Reserve. Hvis du er interesseret i den uberørte natur, skal du tage til Iao-dalen. Eller hvad med en udflugt med bil til Lahaina? Det anbefales også at køre til Keopuolani Park i byens centrum.

  Kahului er hjemsted for Maui største lufthavn og støder op til byen Wailuku. Kør sydpå og besøg Makena Beach, der er en af de største på øen. Rejs til Wailea og tilbring din ferie ved et golfresort i verdensklasse. Man bør oogså besøge en af de verdensberømte 7 havvandspooler på Maui. Der en masse at opleve med en billeje fra Kahului.

  Trafik

  En billeje på Hawaii giver som forventet en masse køreoplevelse på den hawaiiske ø Maui. I centrum af Kahului kan det nogle gange være svært at finde en parkeringsplads. Der er flere parkeringshuse og underjordiske garager, hvor du sikkert kan parkere din biludlejning fra Kahului. Der er også parkeringspladser til rådighed i lufthavnen.

  Geografisk information

  De to byer Kahului og Wailuku fungerer som en såkaldt twin city. Det ligger i den nordlige del af Maui og tilhører således øgruppen Hawaii. Kahului er placeret på Kahului Bay, hvor også lufthavnen er placeret. Vartegnet af Wailuku er Kaahumanu kirke fra 1876, hvor sangene er på hawaiiansk om søndagen. Andre kendte destinationer i Hawaii er Honolulu og Kona, der specielt er kendt for sit årlige Iron Man arrangement for de bedste triatleter i hele verden.

  Kahului Lufthavn

  Når du afhenter din udlejningsbil fra Kahului Lufthavn, starter dit Maui eventyr lige efter du ankommer! Det er nemt og hurtigt at finde de forskellige billeje firmaer.

  Officielt navn: Kahului Airport (OGG)
  Hjemmeside: http://hawaii.gov/ogg
  Telefon: +808 872-3830
  Lokation: Lufthavnen ligger cirka 5 kilometer øst for byens centrum, så det gør hele oplevelsen enkel.

  Offentlig transport

  Selvom du har Maui shuttle og udflugtsbusser, taxier og offentlig transport til rådighed, anbefaler vi stærkt, at du bestiller en udlejningsbil fra Kahului centrum eller direkte fra områdets Lufthavn. Det offentlige bussystem består af 13 busruter, som alle drives af Roberts Hawaii. Disse ruter forbinder regionerne Central, South, West, Haiku, Kula og landdistrikterne i Maui. Alle ruter er i drift syv dage om ugen, herunder helligdage.

  Nyttige links

  Rejseinformation Kahului