Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SEATTLE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Seattle med Auto Europe

  Når du bestiller en biludlejning i Seattle gennem Auto Europe, kan du være sikker på at du får fremragende service og de fordelagtige priser. Auto Europe leverer udlejningsbiler fra verdens førende biludlejningsfirmaer og tilbyder lejebiler på over 20000 destinationer rundt om i verden. Med mere end 60 års erfaring inden for biludlejning arbejder vi hver dag på at give dig den bedste pris og den bedste service. Hent din billeje i Seattle Lufthavn eller på et kontor i byens centrum.

  Seattle er beliggende i det nordvestlige USA i staten Washington. Seattle er omgivet af vand på begge sider - vest for Puget Strait og øst for Lake Washington. Vandet præger byen meget, og den smukke naturlige havn Elliot Bay er byens største havn. Byens mest berømte vartegn er "The Space Needle", som er navnet på byens 184 meter høje udkigstårn. Det blev bygget i 1962 og rummer omkring 1 million besøgende årligt. Sammenligner man dette med befolkningen i Seattle (580.000) forstår man tårnets popularitet. Hvis du vil blive på landjorden, er der også meget at udforske.

  Trafik og parkering

  Ved hjælp af en biludlejning i Seattle kan du nemt komme rundt i den store stat. Hvis du kører på motorvej 5 nordpå, når du den canadiske grænse og Vancouver efter ca. 230 km. Hvis du følger samme motorvej sydpå, er du i Portland efter ca. 2 timer og 50 minutter, og kører du videre sydpå, rammer du henholdsvis San Francisco og Los Angeles efter længere tids kørsel. I det centrale Seattle kan der være trafikpropper som i de fleste større byer, dog er trafikken en del roligere her end på østkysten. Der er mange stejle skråninger i Seattle, så du bør kunne parkere hvor som helst! Her er nogle tips til, hvad du skal huske på, når du kører i din billeje i Seattle, USA:

  • I det centrale Seattle er der mange ensrettede gader - brug GPS!
  • Undgå at køre i centrum i "rush hour".
  • Pas på cyklister!

  For at lære mere om kørsel i Seattle og USA generelt, besøg vores informative side her.

  Parkering

  Med din billeje i Seattle kan du finde parkeringspladser til ca. 8-15 USD pr. time. Ofte kan det være svært at finde en fri parkeringsplads. Vi anbefaler, at du vælger et hotel, hvor parkering er inkluderet. P-billetter kan købes via SMS eller i nyinstallerede automater. Om søndagen er der gratis parkering. Det er blandt andet forbudt at parkere i gyder, ved brandstationer, i røde zoner og i midlertidige zoner, hvor parkering er forbudt mellem bestemte tidspunkter og datoer. Læs altid skiltene omhyggeligt for at undgå parkeringsbøder.

  Geografisk information

  Seattle ligger i den nordligste del af den kontinentale del af USA. Området omkring byen består af bjerge og dale. Der er også mange nationalparker og et smukt kystområde med øer og halvøer. Seattle har et temmelig mildt klima med sommertemperaturer på ca. 23 grader og vintertemperaturer på et par plus grader. Ikke helt anderledes end vores danske klima.

  Seattle Tacoma International Airport

  Seattles lufthavn ligger ca. 22 km syd for byens centrum, og lufthavnen har 3 terminaler. Med dit billeje fra Seattle Lufthavn kommer du nemt omkring, ind til centrum og nærtliggende byer omkring Seattle.

  Seattle Lufthavn (SEA)
  Hjemmeside: http://www.portseattle.org
  Telefonnummer: +1 206-787-5388

  Offentlig transport

  I Seattle kan du rejse med bus, sporvogn, tog og færge. Med sine over 1300 køretøjer er byens offentlig transport blevet rangeret som en af USAs bedste flere gange. I nogle busområder i centrum kan du køre gratis fra kl. 06.00 til 19.00. Billetter kan købes enten online, via forhandlere, agenter eller på særlige stationskontorer. Et godt tip hvis du ønsker at komme rundt i centrum af Seattle i løbet af "rush hour", er at parkere i udkanten af byen og bruge offentlig transport til byens centrum. På denne måde undgår du køer, og det bliver lettere at matche en eventuel tidsplan.

  Nyttige links

  Turist information