Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SEATTLE TACOMA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Seattle Lufthavn til de bedste priser

  Det er lettere at udforske Washington State med en biludlejning fra Seattle-Tacoma Lufthavn. Lufthavnen er perfekt beliggende, hvis du skulle få lyst til, at udforske nærtliggende områder såsom Seattle og Tacoma. Oplev hvad Seattle har at byde på, fra en guidet tur i låsene, til at nyde noget af deres delikate køkken i en af deres mange restauranter. Gå til Seattle Space Needle, og bliv beriget med nogle fantastiske udsigter ud over byen og længere ud i horrisonten. Museum Of Flight bør også være højt på din rejseplan, især hvis du elsker alle former for luftfart.

  At have over 60 års international erfaring indenfor biludlejningsbranchen betyder, at Auto Europe har udviklet langvarige samarbejder til nationale, reginale og internationale biludlejningsleverandører. Dette giver os mulighed for, at levere kundeservice af høj kvalitet, et konkurrencedygtigt tilbud og et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem – alt sammen på fantastiske steder overalt i hele verden. Sammen med dette tilbyder vi også luksusbilleje og leje af autocamper. For mere information, eller for at booke, skal du blot ringe til en af vores reservationsagenter eller bruge vores sikre online booking reservationskilde.

  Information om Lufthavnen

  Lufthavnen betjener Seattle Metropolitan-området. Seattle-Tacoma Lufthavn ligger i byen Sea Tac, State Washington. Lufthavnen ligger ca. 22km syd for det centrale Seattle og ca. 28km fra det centrale Tacoma. Lufthavnen er den største lufthavn i det nordvestlige USA, og har fly til indlandske destinationer lige såvel som internationale langdistanceflyvninger. Alaska Airlines har sin beskæftigelse her. Lufthaven betjener lidt over 47 millioner passagerer om året.

  Seattle-Tacoma Lufthavn (SEA)
  Officielt Navn: Seattle-Tacoma international Airport
  Adresse: 17801 International Boulevard, Seattle, WA 98158, USA
  Lokalisation: Seattle Lufthavn ligger I byen SeaTac, cirka 22 km fra det centrale centrum i Seattle by.
  Flyselskaber, der operer i Seattle-Tacoma Lufthavn: Aer Lingus, Aeromexico, Aeromexico, Air Canada, Air France, Alaska Airlines, All Nippom Airways, American Airlines, American Eagle, Asiana Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Condor, Delta Airlines, Emirates, EVA Air, Hainan Airlines, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, JetBlue Airways, Korean Air, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Southwest Airlines, United Airlines, Virgin Atlantic, Xiamen Air, Thomas Cook og Volaris.
  Telefonnummer: +1 206 787 3490

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Seattle-Tacoma Lufthavn?

  På nuværende tidspunkt er der ingen biludlejningsborde i selve Lufthavnen. Derfor skal du benytte en gratis rutebus til biludlejningsleverandørerne, for at hente din biludlejning i Seattle Tacoma Lufthavn. Rutebussen kører 24 timer i døgnet, med stop lige ude foran ankomsterne. Kontroller din biludlejningskupon for at kontrollere, hvilken leverandør, der leverer dig dit billeje. Følg derefter skiltene i lufthavnen til det relevante busstoppested. Auto Europe anbefaler dig, at du læser kuponen omhyggeligt igennem, og bemærker hvilken dokumentation du har brug for på forhånd. For at hente din biludlejning i Seattle-Tacoma Lufthavn, har du brug for din kupon, identifikation og et gyldigt kreditkort, for at kunne få et depositum. Følgende er de største biludlejningsleverandører i Seattle-Tacoma Lufthavn:

  Alamo billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn Almo i Seattle-Tacoma Lufthavn
  3150 South 160th St Suite 509,
  Seattle, USA 98188

  +1 206 433 0182
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: Døgnåbent
  Avis billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn Avis i Seattle-Tacoma Lufthavn
  3150 South, 160th Street,
  Seattle, USA 98188

  +1 206 433 5231
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: Døgnåbent
  Budget billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn Budget i Seattle-Tacoma Lufthavn
  3150 South 160th St
  Seattle, USA 98188

  +1 206 431 8800
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: Døgnåbent
  Hertz billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn Hertz i Seattle-Tacoma Lufthavn
  3150 South 160th
  Seattle, USA 98188

  +1 206 277 2300
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: Døgnåbent
  Thrifty billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn Thrifty i Seattle-Tacoma Lufthavn
  3150 South 160th
  Seattle, USA 98188

  +1 206 224 9806
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: Døgnåbent

  Terminaler

  Seattle-Tacoma Lufthavn har en hovedterminal, der huserer alle ankomst- og afgangsfaciliteter, herunder sikkerhedstjek, restauranter, barer og andre serviceydelser. Hovedterminalen er formet som et “X”. Det er kun den centrale del, hvor de fire sektioner krydser, der er vært for lufthavnens mange serviceydelser. De fire sektioner er nummeret fra A-D, og huserer kun afgangs- og ankomstportene. De fire sektioner gør der derfor nemt for dig, at skulle stille eller afhente dit billeje fra Seattle Tacoma Lufthavn.

  Lufthavnen indeholder også to mindre satelitterminaler; Nord og syd sateliit Terminal. Disse terminaler håndterer international ankomster, undtagen dem, der er forudbestilt. Hovedterminalen og de to andre terminaler er forbundet passagertransportsystem, der gør det let for passagererne at bevæge sig rundt til alle portene.

  Lufthavns faciliteter

  Sammen med alle de vigtigste faciliteter som du normalt kan forvente af en større international lufthavn såsom; indtjekningsborde, sikkerhedskontrol, bælter til bagage, informations- og billetautomater, pengeautomater, valutavekslingskontor, afgangsstuer og ankomsthal. Lufthavnen byder også på andre faciliteter, herunder rigeligt med barer, kaffehuse, restauranter og butikker at vælge imellem.

  Der findes et godt udvalg af spisemuligheder ved hver gate, såsom McDonalds, The Coffee Bean, Starbuks, La Pisa Cafe og mange andre muligheder. Shop med omtanke, du kan forvente boghandlere, gavebutikker, nyhedsagenter, topmodebutikker og lokale specialforretninger. I hele lufthavnen vil du også blive overrasket over, at finde live musik, der spilles langs med de centrale placeringer rundt i lufthavnen.

  Hvordan kommer jeg til og fra Seattle-Tacoma Lufthavn?

  Med din biludlejning fra Seattle-Tacoma lufthavn, så kan du nemt komme fra lufthavnen og ind til det centrale Seattle på kun ca. 20 minutters tid med motorvejene WA-99 S og WA-509 S. Turen er kun 20 km lang. Alternative rutetr er via I-5 S, men vær sikker på, at der ikke er noget igangværende vejarbejde – da dette ofte er tilfældet for denne rute. Den alternative rute er ca. 22 km. For yderligere information om kørsel i USA, besøg da vores guide, der hjælper dig med færdsel i USA.

  Lufthavnen er godt forbundet med den lokale infrastruktur for offentlig transport. Ude foran terminalen findes der taxa’er med fast sats. Taxistationen ligger på 3. sal i hver garage. En let jernbane findes, og er især nyttig, hvis du rejser til det sydlige Seattle, University og Washington eller Sea Tac City. Med mange stop undervejs kan du nemt gå fra lufthavnen til Seattle centrum, International District og Chinatown.

  Et andet alternativ til billeje i Seattle-Tacoma Lufthavn er, at tage en bus. Lufthavnen har gode forbindelser via busforbindelse til forskellige dele af byen, og de nærtliggende byer rundt om. King County Metro Transit-busforbindelse kan tages med en kort gåtur, fra den nordlige ende af parakeringsgaragen på 4. sal. Ruterne er hurtige med brug af A-line, rute 180 og rute 156.

  Sound Transit- bustjenesten driver to ekspressbusser. Bus 574 kører sydpå til Tacoma, mens bus 560 kører mod Bellevue. Alle busforbindelser tager i mod kontanter og digitalt kort. Betaling sker om bord, men vær opmærksom på, at buschaufførerne har ofte ikke nogen kontanter at betale tilbage med.

  Parkerings tips

  Lufthavnen har over 13.000 parkeringspladser til rådighed, til kort og langvarig parkering, der alle er til forskellige budgetter i forhold til periode og placering. Den nærmeste parkeringsplads til terminalen, er Terminal Direct. Her på fjerde etage kan du nemt få adgang til terminalbygningen, og er den korteste gåtur fra alle tilgængelige parkeringspladser, som lufthavnen tilbyder, og det bliver derfor intet problem for dig, at skulle parkere dit billeje fra Seattle Tacoma Lufthavn.

  Det generelle parkeringshus er placeret i etager, fra 1 til 5 og 5 til 8. Disse parkeringspladser er sammen med opadelige parkeringspladser, og tilbyder op til 7 dages langvarig parkering. Månedsparkeringsgarageren tillader ikke parkering til kortvarig ophold, men kun til langsigtet parkeringer.

  Yderligere tilbyder Lufthavnen to parkeringspladser, herunder Coporate Parkering med en minimum daglig pris, og en over-height Parking til køretøjer over 6’10. Parkeringpladsen tilbyder parkering pr. Time, dagligt og langsigtet.

  Skal du ind omkring Seattle centrum, eller bare ind omkring byens middte. Så skal du være opmærksom på, at ledige parkeringspladser er en sjældenhed på gaden. Seattle er præget af højtrafik inden omkring byens midte og centrum, at få en parkeringsplads kan derfor godt tage noget tid. Dog har Seattle et væld ef parkeringskældre, hvor der altid er en ledig plads. Parkeringskældrene ligger overalt i Seattlle, både inde og omkring byens centrum. En anden mulighed du har, er at benytte appen "Downtown Seattle Parking". Appen giver dig med, at finde parkeringspladser i det område, du befinder dig i. samtidig bruges appen også som betalingsværktøj - Du indtaster kreditkort oplysninger, også korrigerer appen prisen, alt efter hvor lang tid du har holdt der. Betaling via kontanter er ikke en mulighed, og det er derfor yderst vigtigt, at du har dit kreditkort på dig - Med appen og og parkeringskældrene, er der ingen undskyld for, ikke at køre ind mod byens smukke og beundringsværdige centrum - Gå ikke glip af det!

  Nyttige links

  Seattle-Tacoma Lufthavn hjemmeside

  Yderligere information om Seattle-Tacoma Lufthavn

  Seattle-Tacoma Lufthavn
  17801 International Boulevard
  Seattle, USA, 098158

  IATA code: SEA
  ICAO code: KSEA
  Wikipedia
  Breddegrader: 47.45024
  Længdegrader: 122.30881

  Generel Information: Seattle-Tacoma Lufthavn er beliggende i SeaTac City, kun ca. 22km syd for Seattle centrum, og 24 km fra de centrale centrum i Tacoma.