Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LAS VEGAS BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser for Las Vegas

  Som en flamboyant neon by med tårnhøje megaresorts, høj kitsch og enhver form af underholdning under solen, handler Las Vegas om at slippe løs og kaste al forsigtighed overbord. Verdens underholdningshovedstad er et testområde for fritidssysler, styret af ideer, der ville være utænkelige andre steder i verden. Hvis du ikke kan finde noget fantastisk at lave i Las Vegas, kan det simpelthen vøre på grund af overbelastning eller fordi du behøver at tage en pause fra The Strip. De mest utrolige ting, som du aldrig troede du ville gøre, eller endda ønsker at gøre, er lige ved hånden. Fra yoga på verdens højeste pariserhjul til spisning omgivet af autentiske Picasso-malerier og til køre ikke gade lovlige biler med professionelle racerkørere.

  En bowlingbane med rockshow? En cocktailbar inde i en lysekrone? Et højteknologisk driving range med DJ'er og bordservice? Et indkøbscenter med en foldbar landingsbane og modeshow hver time? Et fuglelivsreservat midt i et kasino? Ja, de er alle her. I deres kamp for at lokke spillere satser Sin Citys resorts på kæmpekoncerter, turboladet natteliv, banebrydende spisning og gratis adgang til attraktioner.

  Nedenfor finder du biludlejningsanmeldelser fra Las Vegas skrevet af dem, der allerede har gennemført en billeje i byen. Læs dem før du sammenligner priser og booker en bil i en af vores lokaliteter i centrum eller i Las Vegas Lufthavn. Med Auto Europe er du altid i sikre hænder, og vi sikrer, at du har en problemfri oplevelse med din udlejningsbil fra det tidspunkt, du bestiller bilen på vores hjemmeside, til du afleverer nøglerne til personalet på stedet efter et vellykket bileventyr i USA. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du ringe til os på +45 78 75 53 06, ellers kan du begynde at gøre dig klar til en rejse til fantastiske Las Vegas.

  AUTO EUROPE LAS VEGAS, USA Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Las Vegas: