Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CHICAGO

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Chicago

  Chicago er en stor kulturby og samtidig en af Nordamerikas største byer. Byen er hjemsted til et af landets mest imponerende kunstsamlinger. Dette er blandt andet med til at gøre Chicago til en stor turistby. Med 2.7 mio. indbyggere har Chicago bestemt gjort sig til i toppen blandt amerikanske storbyer. Besøgende kan nyde udsigten fra toppen af Wills-tårnet, som strækker sig 447 meter over jordens overflade. Besøg ligeledes verdens bedst bevarede tyrannosauerrax på det verdenskendte Field Museum. Har du brug for at slappe af, kan du passende besøge Millenium Park, som er en 10 hektar stor park beliggende nær centrum. Oplev yderligere området Navy Pier, som er beliggende direkte til Lake Michigan.

  Auto Europe er en af branchens største biludlejningsformidlere, som opererer i over 180 lande. På hjemmesiden kan du samlet set reserere bil til over 24.000 forskellige afhentningssteder. Du kan til hver en tid finde utallige af køretøjer, som passer til dit behov.

  Sightseeing med en autocamper leje i Chicago er det bedst mulige valg for at få en fantastisk oplevelse. Vi tilbyder autocampere med alt det nødvendige udstyr, som gør at du altid er godt kørende, når du skal på ferie. Udlejning af autocampere i USA er blevet mere populært henover årene, og Chicago er ingen undtagelse. Oplev det smukke nordlige USA i eget tempo. Chicago er det ideele sted at starte.

  Nyd friheden mens du oplever Illinois staten. Er du interesseret i længere turer, er der perfekt mulighed for at køre til Milwaukee, St. Louis, Detroit, Kansa City osv. Det Nordøstlige USA egner sig godt til det perfekte roadtrip. Er du interesseret i envejsleje, kan du eventuelt besøge San Francisco eller Las Vegas.

  Reserver din autocamper i Chicago online, og skab en uforglemmelig tur. Kontakt os og få en snak med en reservationspecialist på +49 (0) 89 412 072 98. Autocamper leje i Chicago er den bedste mulighed.

  Campingpladser i og omkring Chicago

  Byen Chicago og dens flotte område omfatter et stort udvalg af campingpladser, hvor du kan parkere køretøjet og slappe af. Drag fordel og benyt pladsernes mange faciliteter og aktiviteter.

  Mendota Hills En halvanden times kørsel fra Chicago ligger Mendota Hills, som er en af de bedste tættest beliggende campingpladser på byen. Campingpladsen råder over 130 hektar parklandskab, og er ideelt for den aktive familie. Pladsen råder over aktiviteter såsom fiskeri, kajak, svømning og tema weekender.
  Jellystone Park Samme tilgængelighed fra byen finder du Jelystone Park, som er en stor familievenlig campingplads med Yogi Bear som tema. Campingpladsens faciliteter omfatter blandt andet en svimminpool, minigolf, cykelstier, legeplads og spabad. Du vil have kort afstand til Fox floden og skovområder.
  Glenwood Glenwood er en rolig og familievenlig campingplads, som er beliggende sydøst for byen. Området byder på en masse forskellige faciliteter såsom tennis, basketball, volleyball, fiskeri, cykling og langrend om vinteren. Alt er blot beliggende et stenklast fra campingpladsen.
  Fish Lake Beach Nord for Chicago og inden for rimelig køreafstand til downtown, finder du Fish Lake Beach. Dette camping resort sted er det perfekte sted for den aktive og eventyrlystne rejser. Den rummer massere af faciliteter og egen forlystelsespark. Der er ligeledes opvarmet pool og gratis wifi.
  Okaw Valley I retning af St. Louis ligger Okaw Valley, som er en familievenlig campingplads på 30 hektar. Pladsen er beliggende ved idylliske søsider. Der er en legeplads for børn og vaskerum, som er åbent 24/7. Der er andre faciliteter på pladsen, som blandt andet omfatter snackbar, købmand og en fiskeri.

  Tilgængelige autocampere i Chicago

  Nedenstånde finder du eksempler på nogle af Auto Europe´s autocampere i Chicago. Den 19 fods lange C19 model kan rumme tre sovepladser, og er yderligere udstyret med køkken, bad og toilet. C22 modellen er ideel for det rejsende par i Chicago-området. Ønsker man et lidt større køretøj er C25 modellen det perfekte valg. C30 modellen er den hidtil største, og kan rumme op til 7 personer. Den er udstyret med tre dobbeltsenge og én enkeltseng.

  C19 Compact autocamper C22 Standard autocamper

  C19 Compact

  Sovepladser: 3 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 19 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C22 Standard

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 22 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  C25 Standard autocamper C30 Large

  C25 Standard

  Sovepladser: 5 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 25 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Sovepladser: 7 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 30 fod
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere information om Chicago

  Chicago er beliggende i den nordøstlige del af staten. Den nordlige stat strækker sig knap 650km fra nord til syd. Med dens høje skyskrabere, verdensklasse attraktioner og fantastiske havnefornt, er Chicago uden tvivl en af verdens mest populære byer at færdes med autocamper i. Lej autocamper i Chicago og få en fantastisk oplevelse.

  Rejs eventuelt længere væk og opdag det ubeboet landskab. Du vil have mulighed for at overnatte hvor du vil. For et par hundrede år siden bestod Chicago af store åbne landskaber, hvor størstedelen af dette var uberørte områder. Skab oplevelser for livet og oplev Chicago på egen hånd. Udforsk byen som i 1800-tallet var beboet af Potawatomi stammen. Besøg de mange museer, hvor du vil have mulighed for at opleve folkestammen.