Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA CHICAGO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Chicago Lufthavn – Book og spar

  Byen er en moderne metropol og er placeret ved siden af den imponerende Lake Michigan. Chicago er et ægte amerikansk vartegn. Den er et paradis for kunst og sportelskere. Byen er et knudepunkt for aktivitet året rundt! Byen er samtidig et godt sted at starte, hvis man ønsker at tage på road trip i andre amerikanske stater. Den bedste måde at starte rejsen på, er ved at anvende en biludlejning fra Chicago Lufthavn, så man kan tage afsted lige efter landing. Bestil med Auto Europe og gør brug af markedets bedste priser og service!

  Lufthavns information

  Chicago Lufthavn (ORD)
  Officielt navn: Chicago O'Hare International Airport
  Adresse: 10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA
  Lokation: Lufthavnen ligger på Northwest siden of Chicago, omkring 27 kilometer fra Loop, der er byens centrale forretningsdistrikt.
  Flyselskaber: Lufthavnen har mange selskaber tilknyttet. Den er dog et vigtigt knudepunkt for American Airlines og United Airlines. Chicago Lufthavn tilbyder direkte afgange af SAS fra Københavns Lufthavn

  Terminaler

  Der er fire terminaler i Chicago Lufthavn: 1, 2, 3, og 5 med i alt 182 gates. Terminal 1 bruges primært til United Airlines. Terminal 2 betjener Air Canada og Delta Air Lines. American Airlines betjenes af Terminal 3. Terminal 5, der er placeret længere væk fra de andre terminaler, driver de fleste internationale ankomster. Lufthavnen har et transitsystem, der gør det muligt at rejse mellem terminalerne.

  I Terminal 1 vil man finde check-in, bagageudleveringen og sikkerhedskontrollen. I de øvrige terminaler vil man finde disse faciliteter i den store hal.

  Billeje afhetning aflevering

  Der er et dedikeret område, hvor man kan afhente sin billeje fra Chicago Lufthavn. Man vil blive transporteret til udlejningsselskabet med shuttle-bus. Uden for hver terminal finder man busstoppestedet. Har man i stedet bestilt en motorcykelleje vil man transporteres til byen af den respektive leverandør.

  Leverandører Åbningstider
  Alamo Døgnåbent
  Avis Døgnåbent
  Budget Døgnåbent
  Dollar Døgnåbent
  Europcar 07:00 - 22:00
  Hertz Døgnåbent
  National Døgnåbent

  Lufthavns faciliteter

  Som en stor international lufthavn tilbyder Chicago Lufthavn et enormt udvalg af spisemuligheder, butikker og andre tjenester. Et stort udvalg af restauranter er til rådighed før og efter sikkerhedskontrollen. Restauranterne byder på forskellige fastfood steder, cafeer og endda en jazzbar.

  Kan man lide shopping, så vil man kunne benytte sig af de forskellige tilbud, hvor der vil være alt fra elektronik, bøger og tøj til souvenirs. Wellness findes i Terminal 1, 3 og 5 og et udpeget yoga værelse finder man i Terminal 3. Hæveautomater er spredt rundt omkring i hele lufthavnen og hver terminal har valutaudveksling. Terminal 2 er lige noget for børnene, da der er en legeplads tilknyttet.

  Transport

  Kørsel til det centrale Chicago fra lufthavnen vil tage omkring en halv time, afhængigt af trafikken via I-90-E. For at udforske de nærliggende stater, kan man køre til Milwaukee på 1,5 time eller Indianapolis på 3 timer. For mere information om kørsel i USA, så klik her.

  Hvis du har brug offentlig transport for at nå Chicago, kan du anvende "Airport Transit". Den vil være tilgængelig fra terminal 1, 2 og 3. Chicago's Blue Line kører fra lufthavnen og fører folk helt ind til the Loop og videre til West Side. Der er flere busser, der kører passagerer til Chicago eller destinationer i nabostaterne såsom Indiana og Wisconsin. En biludlejning fra Chicago Lufthavn gør dog rejsen mere fleksibel!

  Parkering tips

  Med lidt planlægning kan det være nemmere at parkere i Chicago, end man lige tror. Der findes en online oversigt, der viser i real tid og viser alle tilgængelige parkeringspladser rundt omkring i byen. Det kan faktisk lade sig gøre at booke en parkeringsplads på forhånd. Omkring Navi Pier finder man flere offentlige parkeringspladser.

  Nyttige links

  Chicago Lufthavn hjemmeside