Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA NEW YORK JFK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra New York JFK Lufthavn

  Byen, der aldrig sover er helt sikkert på manges "afkrydsningsliste". Byen kan opleves nemt med en biludlejning fra New York JFK Lufthavn. Vi sørger for de bedste priser, den bedste service og et stort udvalg. Auto Europe er her for at gøre din rejseoplevelse stressfri.Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra New York du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  New York JFK Airport (JFK)
  Officielt navn: John F. Kennedy International Airport.
  Adresse: New York, Queens, NY 11430.
  Lokation: JFK Airport ligger i Queens, New York, omkring 19 kilometer fra Manhattan.
  Flyselskaber: Der er mere end 70 flyselskaber, der flyver ind og ud af lufthavnen. JFK er et knudepunkt for American Airlines og Delta Air Lines samt den vigtigste operationelle base for JetBlue Airways. SAS, KLM, Norwegian, Airfrance og Delta har direkte afgange til JFK fra Københavns Lufthavn.

  Terminaler

  Der er seks terminaler i New York JFK Airport: Terminal 1, 2, 4, 5, 7 og 8. Terminal 1 varetager flyafgange af asiatiske og afrikanske luftfartsselskaber. Terminal 2 bruges primært af Delta Air Lines, mens Terminal 4 er den vigtigste terminal for internationale ankomster fra asiatiske, afrikanske og europæiske luftfartsselskaber samt Delta. Terminal 5 anvendes primært til nordamerikanske afgange. Terminal 7 betjenes af British Airways og Terminal 8 er hjemsted for American Airlines og OneWorld flyselskaber.

  AirTrain service tillader passagererne at bevæge sig mellem terminalerne med lethed. Den stopper også ved lufthavnens parkeringspladser, hotelområder og shuttle-området til biludlejningsselskaberne. Airtrain er gratis at anvende og er i drift alle døgnets 24 timer.

  Alle terminaler i JFK Lufthavn har lignende indretning. Ankomstniveauet ligger nærmest indgangen til bygningen, hvorfra man kan få adgang til afgangshallerne ved hjælp rulletrapper. Efter sikkerhedskontrollen ankommer passagererne til forhallen. Bemærk at Terminal 4 er opdelt i både A og B gates og i Terminal 8 vil der være B og C gates.

  Billeje afhentning og aflevering

  Når man afhenter sin billeje fra New York JFK Lufthavn, bør man overhovedet ikke opleve nogle problemer. Man vil enten finde biludlejningskontoret eller en specifik telefon, så man kan kontakte sin leverandør. Efter at have gennemført alle formaliteter med udlejningsselskabet, når man afhenter sit køretøj, skal man typisk tage til Federal Circle Station ved hjælp af AirTrain. Herfra kan man sætte sig i bilen og krøe afsted. I denne lufthavn er Auto Europe's partnere: Alamo, Avis, Budget, Dollar, National og Hertz. Alle selskaberne har åbent 24 timer i døgnet syv dage om ugen.

  Lufthavns faciliteter

  JFK Lufthavn i USA tilbyder et kæmpe udvalg af butikker, madsteder og andre tjenester. Hver terminal tilbyder steder, hvor man kan købe snacks eller opleve et ordentlig måltid på de mange restauranter. Forskellige caféer, fastfood restauranter, vinbarer, bistroer og international mad fra sushi til det franske køkken vil man kunne opleve i lufthavnen. Besøgende kan også få tiden til at gå med at gå op og ned langs de lange gange, hvor man finder shoppingmuligheder fra rejseartikler og tilbud til dyre luksusvarer. Faktisk kan man endda nyde en ordentlig spabehandling i lufthavnen. Gratis WiFi er tilgængelig de første 30 minutter.

  Transport

  JFK Lufthavn er et godt sted at starte i USA med en biludlejning fra New York JFK Lufthavn, da den er godt forbundet til vejnettet på den østlige kyst. For at komme væk fra lufthavnen til Manhattan skal man køre via Atlantic Avenue. Uden trafik vil turen ca. tage 40 minutter. Du kan også vælge at besøge Stamford over statsgrænsen i Connecticut ved at følge I-678 N og -95 N. Det vil ca. tage en time. Kører man i stedet mod syd via I-95 ankommer man til Philadelphia på lidt mere end to timer. De fleste motorveje har et vejgebyr, der skal betales. Tjek derfor disse udgifter sammen med dit biludlejningsselskab. Du kan også finde mere information på vores kørselsinformation i USA side.

  Lufthavnen er også forbundet til det offentlig transport netværk i New York via AirTrain service, som har forbindelser til Jamaica Station og Howard Beach Station. Buslinjer fra lufthavnen forbinder også rejsende til New York Subway og Long Island Rail. Busserne B15, Q10 og Q3 stopper alle ved Central Terminal Area.

  Parkering tips

  Dem, der ønsker at køre deres bil tæt på populære turistattraktioner omkring Manhattan får brug både held og tålmodighed, for at finde en ledig parkeringsplads på gaden. For at undgå stress, anbefaler vi, at man anvender en af de mange parkeringshuse i byen. Finder du en ledig parkeringsplads på gaden, så husk at tjekke skiltene, så bilen ikke bliver kørt væk. Nogle gange forekommer det, at gadeparkering er forbudt grundet rengøring af gaden.

  Nyttige links

  New York JFK Lufthavn hjemmeside