Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ATLANTA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Atlanta lufthavn - billige priser!

  Atlanta er beliggende i staten Georgia, som ligger i den sydøstlige del af USA. Byen har omkring 500.000 indbyggere. Tæller man forstæderne med har dækker storbyområdet over ca. 6. mio. indbyggere. Atlanta er en af Nordamerikas rigeste byer, hvor den rangerer på top 20 listen over byer med verdens højeste BNP. Byen er kategoriseret som en beta + by, hvor den har en moderat indvirkning på forskning, teknologi, uddannelse, finansiering osv. Byen går i dag også under navnet A-Town, som primært florerer i Nordamerika. Sammen med Dallas og Miami, har Atlanta over de seneste årtier udviklet sig til at være en af de største handelsbyer i det sydlige USA. Byen danner hovedkvarter for nogle af verdens største virksomheder såsom Coca-Cola og CNN. Atlanta huser ligeldes fantastiske seværdigheder, som går det til en interessant ferieby. En biludlejning fra Atlanta lufthavn vil dermed være den ideele mulighed at opleve byen på.

  Med tætte samarbejder med nogle af verdens bedste udlejningsselskaber, er vi i dag en af branchens største bilformidlere. Igennem os kan du eksempelvis leje køretøjer med Avis, Hertz, Enterprise, Sixt, Dollar osv. Du er dermed altid sikret en kvalitetsfyldt billeje. Med Auto Europe kan du leje køretøjer ved over 24.000 afhentningssteder, som er fordelt over 180 lande. Vi blev grundlagt i 1954, og har dermed stor erfaring, som vi med glæde deler med jer.

  Information om lufthavnen

  Atlanta lufthavn blev etableret i 1925, da man havde indgået en 5-årig lejeaftale om et område på 116 hektar. Området tilhørte oprindeligt den forladte Atlanta Speedway racerbane. Den første flyvning fandt sted i 1926. Atlanta internationale lufthavn eller bedre kendt som Hartsfiels-Jackson er navngivet efter Atlantas tidligere borgmestre William B. Hartsfield og Maynard Jackson. Lufthavnen betjente i 2018 over 107 mio. passagerer og knap 900.000 fly, og er dermed verdens største og travleste. Den internationale lufthavn dækker over et areal på 4.700 hektar og har 5 parallelle landingsbaner. Lufthavnen har siden 1998 været verdens største målt på passagertrafik. Lufthavnen er hjemsted for nogle af Nordamerikas største flyselskaber såsom Delta-, Southwest- og Frontier Airlines. Netop Delta Airlines er lufthavnens suverænt største operatør, hvor firmaet i 2018 stod for 73% af al passagertrafik. Atlanta lufthavn øsnker også at være den største lufthavn i fremtiden med udvidelse af forskellige concourses, flere taxi-veje til flyene og en 6 landingsbane, for blot at nævne få. Lufthavnen beskæftiger over 60.000 medarbejdere.

  Atlanta lufthavn (ATL)
  Officielle navn: Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
  Adresse: 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA.
  Beliggenhed: Lufthavnen er beliggende i det sydlige Atlanta, som er 11km fra Downtown og 19km fra byens centrum.
  Flyselskaber som opererer fra Cagliari lufthavn: Atlanta lufthavn betjener nogle af branchens største flyselskaber, som eksempelvis Delta Airlines, Lufthansa, Qatar Airways, United Airlines, Air France og British Airways. Det er ikke muligt at flyve direkte til Danmark, men den bedste løsning vil være via Amsterdam med KLM, eller via Frankfurt med Lufthansa. Der er ialt 24 flyselskaber som opererer fra Atlanta lufthavn.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Atlanta lufthavn?

  Alle udlejningsfirmaerne som er tilknyttet ATL, er beliggende ved deres Rental Car Center (RCC). Centeret huser ialt 13 udlejningsfirmaer, som er tilgængelige via SkyTrain. Udlejningscenteret er overkommeligt at komme til, uanset i hvilken concourse du lander. Selvom lufthavn er en af verdens største, er det overkommeligt at finde rundt grundet den gode skiltning. Når man lejer bil i USA, skal man være sikker på at ens kørekort er lovligt, og dermed kan bruges. I mange tilfælde skal man have et internationalt kørekort, som kan fåes ved ens lokale motorkontor. Når man kommer frem til udlejningsskranken, bør man være klar med voucher, kreditkort og kørekort. Alle dokumenter skal være registreret i hovedkørerens navn. En biludlejning fra Atlanta lufthavn er uden trivl den bedste transportmåde. Vi anbefaler at man læser de amerikanske færdselsregler inden afgang. Nedenstående ses nogle af de udlejningsfirmaer, som man finder i Atlanta lufthavn.

  Alamo billeje i Atlanta lufthavn Alamo i Atlanta lufthavn
  2200 Rental Car Center Pkwy 2255,
  Atlanta, USA GA 30337

  +(404) 530-2800
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24/7.
  Avis billeje i Atlanta lufthavn Avis i Atlanta lufthavn
  2200 Rental Car Center Pkwy 2255,
  Atlanta, USA GA 30337

  +(404) 763-6333
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24/7.
  Dollar billeje i Atlanta lufthavn Dollar i Atlanta lufthavn
  2200 Rental Car Center Pkwy 2255
  Atlanta, USA GA 30337

  +(866) 434-2226
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24/7.
  Sixt billeje i Atlanta lufthavn Sixt i Atlanta lufthavn
  2200 Rental Car Center Pkwy 2255
  Atlanta, USA GA 30337

  +(404) 698-4787
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24/7.
  Thrifty billeje i Atlanta lufthavn Thrifty i Atlanta lufthavn
  2200 Rental Car Center Pkwy 2255
  Atlanta, USA GA 30337

  +(877) 283-0898
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24/7.

  Terminaler

  Atlanta lufthavn består af to terminaler, som er opdelt af indenrigs og internationale flyvninger. Der er ialt 7 concourse bygninger imellem de to terminaler, som samlet set huser over 209 gates. Indenrigsterminalen er den suverænt største terminal, hvor den er opdelt i to afdelinger, nemlig nord og syd. Terminal bliver primært betjent af concourse A, B, C, D, E. Concourse T er den eneste som er direkte forbundet til indenrigsterminalen. Internationale flyvninger betjenes primært af concoursne tæt på den internationale terminalbygning. Begge terminaler og alle concourses er forbundet med hinanden via underjordiske tog. Trods lufthavnens store arealmæssige område, er det forholdsvis let at fra a til b.

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen huser utallige faciliteter og aktiviteter, som har relevans for alle aldre. I alle terminaler og concourses finder man hæveautomater og bankmuligheder. Er man rejsende med mindre børn, er Atlanta lufthavn det perfekte sted at rejse til. Over hele lufthavnen finder man utallige legeområder, hvor der er massere af muligheder for at brænde energi af og have det sjovt. I hver concourse bygning finder man ligeledes rygeområder, som man frit og kvit kan benytte. Over hele lufthavnen er det ligeledes muligt at tilkoble sit det trådløse internet. Ved indenrigsterminalen og concourse T finder man 4 forskellige lounges, hvor det er muligt at tilkøbe sig adgang til tre af dem, nemlig American Airlines, Delta og United Airlines lounge. USO lounge, som er den den fjerde lounge, er kun tilgængelig for militæret og deres familier. I den internationale terminalbygning finder man yderligere 2 lounges, nemlig Delta Sky Club og The Club. I hver terminalbygning og i alle concourses finder man utallige mad og drikke muligheder, som passer til enhver smag. Oplev lokale specialiteter og internationale retter, som er kendt i hele verden. Sæt dig eventuelt ned og slap af i en af barerne, finder der er adskillige drikkemuligheder. Det samme store udvalg er gældende for den shoppeinteresserede. Her vil man ligeledes finde alt hvad hjertet begærer.

  Hvordan kommer jeg til og fra Atlanta lufthavn?

  Der er adskillige transportmuligheder til og fra Atlanta lufthavn. Det mest benyttede transportmiddel er tog, som drives af Marta. Når man færdes med Marta, er det muligt at se aalle Atlantas afkroge. Fra lufthavnens station kan man benytte røg og guld linje for at komme til byens centrum. Togturen tager 10 - 20 minutter, afhængig af hvornår man benytter det. Derudover er det også muligt at benytte Greyhound busserne som regelmæssigt kører til og fra lufthavnen. Busserne holder ved den nordlige indenrigsterminal. Den hurtigste og dyreste transportmåde vil til hver en tid være taxaer. Ønsker man at fleksibilitet, er billeje fra Atlanta lufthavn den bedste mulighed.

  Parkering tips

  Storbyen Atlanta er et fantastisk sted at være. Men den vækstende by er også præget af trafikale vanskligheder i myldretiden. Dette er specielt gældende ved vejene tæt på centrum. Motorvejene og hovedvejene i og omkring Atlanta forløber forholdsvis problemfrie. Skal man se seværdigheder ved centrum, bør man have myldretidstrafikken i baghovedet. Tilgængeligheden af parkeringspladser bærer ligeledes præg af dette. Atlanta udbyder tusinder af offentlige parkeringspladser, som kan benyttes via betaling. Over hele byen finder man store parkeringshuse og udendørs parkeringsområder, som er tilgængelige på alle tider af døgnet. Med billeje fra Atlanta lufthavn er man garanteret en fantastisk ferie.

  Nyttige links

  Atlanta lufthavns hjemeside

  Tilbage til toppen


  Yderligere information om Atlanta lufthavn

  Atlanta lufthavn
  6000 N Terminal Pkwy 435
  Atlanta, USA, GA 30320

  IATA code: ATL
  ICAO code: KATL
  Wikipedia
  Breddegrader: 33.64
  Længdegrader: -84.444

  Generel Information: Atlanta lufthavn er verdens største lufthavn målt på passagerer og flyvninger. Lufthavnen betjente i 2018 over 107. mio. passagerer og ca. 900.000 flyvninger.