Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ORLANDO BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Orlando

  Som en af solskinsstatens største turistdestinationer, er Orlando et indbydende sted at besøge alle tider på året, da det tilbyder et varmt, subtropisk klima, der gør det særligt lokkende i vintermånederne for os, der søger en pause fra kulde og sne. Det bedste tidspunkt at få den fulde Orlando turistoplevelse afhænger dog af, om du rejser for at nyde vejret, opholder dig på hoteller for at besøge venner og familie eller for at se Disney, Universal Studios®, SeaWorld® og andre verdensberømte attraktioner, der ligger i byen. I 1965 valgte Walt Disney Orlando som lokation for sin anden forlystelsespark, og derefter blev denne landlige by i det subtropiske centrale Florida aldrig den samme igen. Hvor der tidligere var rancher, cypress fyldte sumpe og citruslunde, er der nu et episk udvalg af forlystelsesparker, golfbaner, indkøbscentre, hoteller og underholdningsfaciliteter.

  Ingen steder på planeten er som Orlando, og byen fortsætter med at udvikle sig med en ny klynge af skyskrabere i centrum, spektakulære nye områder ved Disney og Universal og stadig mere mærkelige attraktioner på den sagnomspundne International Drive. For besøgende betyder Orlando både rusen ved en rutsjebane, store øjeblikke med ærefrygt i Kennedy Space Center og spændingen ved at finde noget helt specielt på et designer-outlet. Der er også en mere afslappet og naturlig side af Orlando med krystalklare naturlige kilder og søer, hvor alligatorer hviler dovent på bredden, samt de 50 hektar ren skønhed i Leu Gardens.

  Auto Europe har over 60 års erfaring med global biludlejning, er dermed er du garanteret i sikre hænder. Sammen med biludlejning er vi også i stand til at levere ekstraordinære tilbud på luksusbilleje og autocamperudlejning. Vi tilbyder en stor flåde af køretøjer at vælge imellem på 24.000 steder i 180 lande, herunder Orlando lufthavn og flere steder i centrum. Vores kundeservice er tilgængelig under og efter din leje for at løse eventuelle problemer, du måtte have. Hvis du vil foretage en reservation, bedes du ringe til vores agenter, der vil guide dig gennem processen, og hvis du ønsker at se biludlejningsanmeldelser fra Orlando, kan du læse vores eksisterende kunders mening herunder.

  AUTO EUROPE ORLANDO, USA Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Orlando: