Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA ORLANDO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Orlando Lufthavn – Book og spar

  Anvend en en biludlejning fra Orlando Airport, for at opleve et spændende eventyr. Er du til adrenalin og sjov, så husk, at der er utallige forlystelsesparker i Florida. Der er noget for enhver smag, da der er alt fra Walt Disney og Legoland til adventure, som vil føre dig tæt på dyrelivet. Søger du en anderledes oplevelse? Ingen problem! Kun i Orlando har du mulighed for at prøv e at flyve i et åbent cockpit fra et 1930'er fly. Elsker man golf, vil der være rig mulighed, for at afprøve de mange spændende golf resorts. Nygifte kan finde ud af, hvorfor at byen er blandt de mest populære for bryllupsrejsende. Der er også rig mulighed for sjov og spas, hvis man rejser afsted med hele familien og børnene. Når du lander, starter rejsen med det samme med en billeje fra Orlando Lufthavn. Auto Europe sørger for, at du får det bedste tilbud og den bedste service. Vi har mere end 60 års erfaring og kan derfor netop tilbyde alt dette. En fremragende kundeservice er kendetegnet for vores virksomhed. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Orlando du kan læse på anmeldingssiden .

  Lufthavns information

  Orlando Airport (MCO)
  Officielt navn: Orlando International Airport.
  Adresse: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA
  Placering: Lufthavnen befinder sig ca. 14 km sydøst for Orlando.
  Flyselskaber i lufthavnen: Lufthavnen er tjent med et stort antal luftfartsselskaber. Blandt andet: Lufthansa, airberlin, Aer Lingus, British Airways, Icelandair og Aeroflot. Norwegian tilbyder direkte afgange til Orlando fra Københavns Lufthavn.

  Terminaler

  Orlando Lufthavn har fire store haller, der er samlet om en stor hovedbygning. Det er muligt, at skifte hal ved at anvende forskellige rulletrapper eller et specielt lufthavnstog. Hovedbygningen er opdelt i terminalerne A og B. Terminal A er opdelt i ankomstområde 1 og 2, mens Terminal B er opdelt i ankomstområde 3 og 4. Terminal B er den vigtigste terminal for internationale flyafgange.

  Billeje afhentning og aflevering

  I Orlando Lufthavn befinder de fleste biludlejningsfirmaer sig i selve lufthavnen. Dette betyder, at man ikke behøve en shuttle-bus, for at nå de forskellige kontorer. Størstedelen af biludlejningsselskaberne befinder sig på nederste etage af terminalerne A og B (niveau 1). Ved yderligere spørgsmål om, hvor man kan afhente sit køretøj, kan man kontakte Auto Europe, der står klar til at hjælpe alle ugens hverdage.

  Leverandører Åbningstider
  Avis Døgnåbent
  Budget Døgnåbent
  Alamo Døgnåbent
  Hertz Døgnåbent
  Dollar Døgnåbent

  Lufthavns faciliteter

  Lufthavnen byder dig velkommen med mange forskellige servicer og ydelser. Det vil være muligt, at finde forskellige restauranter, butikker, posthuse og banker. Faktisk er faciliteterne i terminalerne ikke kun tilgængelig for passagererne, men også for offentligheden. Dog er butikker og restauranter i ankomsthallen forbeholdt passagererne. I lufthavnen vil man finde ladestationer til elektronik samt Wi-Fi de fleste steder.

  Kørsel

  For at nå centrum kan du anvende din biludlejning fra Orlando Lufthavn på SR436 og derefter via "East-West-Expressvay". Ønsker du i stedet, at køre mod Disney World, så tag SR528 (Bee Line/Beach Linje Expressway). For yderligere information om kørsel, kan du læse vores Kørselsinformation i USA. Alternativt kan du anvende busserne fra lufthavnen, der afgår fra Terminal A. Taxaerne findes i øvrigt samme sted. Efter at have oplevet Orlando kan man eventuelt køre videre mod smukke Miami Beach.

  Parkering tips

  Har man brug for, at holde parkeret i Orlando Lufthavn, skal man vide, at der er fremragende parkerings faciliteter. Der findes både kort- og langtidsparkering. Der kører hele tiden shuttle-service rundt og samler personer op. Det er normalt ganske gratis. Nogle parkeringspladser kontrolleres endda af den lokale politistation, hvilket sikre, at bilen holder i sikkerhed. I selve centrum af byen, vil man relativt nemt finde rene og sikre parkeringshuse. For yderligere information om disse samt deres åbningstider, kan man besøge deres officielle hjemmeside.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside til Orlando Lufthavn