Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  DENVER

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Denver

  Denver har kælenavnet ”Mile High City”på grund af dens belligenhed næsten en kilometer over havets overflade, men er kendt i andre kredse som "Wall Street of the West" på grund af bystyrets massive investeringer i kommercielle bygninger i slutningen af det 19. århundrede. Hvad end du kalder det, er Denver en fantastisk by at besøge på din ferie i USA. Dens pefekte placering og skønhed er en af grundende til at Denver i øjeblikket er en af Amerikas hurtigst voksende byer. Denver ligger i South Platte River Valley, og er hovedstad i staten Colorado.

  Denver blev grundlagt i 1858 under guldfeberen, og i begyndelsen hed den Montana City. Befolkningen på lidt over 700.000 personer bor fordelt i de 78 ”kvarterer” sm byen består af, hver med sin unikke karakter og charme. Et kvarter kan for eksempel bestå af skyskrabere, mens et andet kan have bygninger fra det 19. århundrede, og atter andre moderne beboelse. Med en autocamper leje i Denver har du frihed til at udforske disse forstæder og meget mere.

  Hvis du er leder efter en autocamper til din ferie i Denver, er Auto Europe det bedste sted at henvende sig. Med vores fantastiske tilbud, og en stor flåde at vælge imellem, er du sikker på at finde den helt perfekte autocamper. Du kan bruge vores søgemotor herover, eller kontakte vores team, som med glæde besvarer alle eventuelle spørgsmål du måtte have, og hjælpe dig med at vælge en autocamper og planlægge din ferie. Ring til +45 78 75 53 06 for at gennemføre din reservation.

  Campingpladser i og omkring Denver

  Der er ganske mange campingpladser i og omkring Denver, og det gør det enkelt at udforske byen. Campingpladser eller RV-parker, som det kaldes i USA, er udover at være strategisk godt palceret, også billigere at bo på end et hotel. Mange campingpladser har til og med bedre faciliteter og større udvalg af underholdning end mange hoteller. Hent din autocamper leje i Denver på et vore lokationer og book ophold på en af følgende anbefalede campingpladser. Alle disse campingpladser er godt placeret, og fuld af underholdning og ting du kan lave. Alt fra vandreture og fisketure til opvarmede svømmebassiner - disse er vores favorit campingpladser.

  Denver Meadows RV Park I kort afstand fra centrum af Denver finder du Denver Meadows RV Park. Denne campingplads beliggenhed giver dig alle muligheder for at opleve Denvers charme. Her har du både vand-, el- og kloakfaciliteter til rådighed, foruden toiletter, brusere og vaskerum. Parken accepterer kun autocampere fra 1995 og nyere. Campingpladsen tillader kæledyr, men vær opmærksom på at nogle hunderacer er forbudte, så det er vigtigt at tjekke med parken på forhånd.
  Dakota Ridge RV Park Med 141 pladser som er åbne hele året rundt, et klubhus med et fitnessområde, pool rum og til og med en opvarmet swimmingpool med boblebad, er ophold på Dakota Ridge RV Park lige så godt som et ophold på ethvert lokalt hotel. Campingpladsen sælger propangasflasker og har en daglig tjeneste hvor de indsamler affald. Derudover har du også adgang til et bibliotek med spil og bøger. Pladsen ligger mellem bjergene og byen Denver, og dette gør det til det perfekte sted at slappe af såvel som at besøge byen.
  Clear Creek RV Park I et utroligt naturskønt område og tæt ved floden, finder du denne campingplads, der er ideel til at besøge Denver og nyde den lokale natur. Fra denne campingplads kan du vandre, cykle, sejle kajak, fiske og meget mere. Campingpladsen er åben hele året rundt, og har brusere, vaskeri og pladser langs med floden. Der er også adgang til en lokal legeplads og et medborgerhus. Yderligere er der gratis trådløs internetadgang overalt på pladsen.
  Prospect RV Park Prospect RV Park er praktisk placeret med direkte adgang til en busrute til Denver, og den har alle de faciliteter du forventer af en moderne amerikansk campingplads. Her finder du 70 fuldt servicerede pladser med gratis trådløs internetadgang (dog med begrænsninger), samt vaskeri, brusebad og badeværelsesfaciliteter. Her er adgang til et affaldsanlæg og køledyrsvenlige områder. Pladsen er perfekt placeret for dem, der ønsker at tage på vandreture, fiske og dyrke andre udendørs aktiviteter.
  Flying Saucer RV Park Denne campingplads i selve hovedstadsområdet ved Denver har flere hektar med pladser langs floden, hvor du kan stå med din autocamper. I området kan du tage på vandreture, cykle og endda dyrke forskellige vandaktiviteter. Campingpladsen ligger 5 minutter fra letbanen, som kører ind til Denver by, let og bekvemt. På pladsen finder du brusebade og vaskeri. Campingpladsen er åben hele året og tilbyder gratis trådløs internetadgang overalt. Hunde er tilladt under visse betingelser.

  Tilgængelige autocampere i Denver

  Vi har et stort udvalg i autocampere leje i Denver. Dette er vores største udlejere af autocampere i området, men hvis du ikke finder noget der passer dig her, kan du se alle de tilgængelige autocampere i vores søgemaskine. T17 Truck Camper kan rumme op til 3 personer komfortabelt med en dobbeltseng og en enkeltseng. Den har køkken, brusebad, toilet, varmeapparat og aircondition er også inkluderet som standard. I vores Britz-autocamper 4 personer sove på to dobbeltsenge. Den har også et køkken, toilet og brusebad, og den har varmeapparat og aircondition. En autocamper i klasse A kan være op til 9,7 meter lang, hvilket betyder at den har god plads til 6 personer med to dobbeltsenge og to enkeltsenge, Yderligere har den køkken, brusebad og toilet. Denne autocamper har også bakkamera som standard for at gøre parkering lettere. Vand og affaldstanke er inkluderet sammen med opvarmning og aircondition. Endelig har vi C30 stor autocamper - denne autocampers bedste egenskab er at den har god plads til at 7 personer kan sove der. Foruden god plads at røre jer på, findes her køkken, toilet, brusebad, tre dobbeltsenge og en enkeltseng.

  T17 Truck Camper - T17 23-28 ft 4-berth - BRITZ

  T17 Truck Camper

  Sovepladser: 3 personer
  Kategori: Truck Camper
  Længde: 4,9 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Britz 23-28ft 4-Berth

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: C-klasse
  Længde: 7 - 8,5 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Class A 30-32ft - U C30 Large

  Class A 30-35ft - U

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: A-klasse
  Length: 9,1 - 9,7 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  C30 Large

  Sovepladser: 7 personer
  Kategori: C-klasse
  Length: 9 meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin

  Mere information om Denver

  Der er mange interessante fakta om Denver og masser af ting at lave, imens du er på besøg. Denver er opkaldt efter general James W. Denver, den 5. guvernør i Kansas. Der er cirka 13,7 kilometer tunneler under byen som bare venter på at blive udforsket. I 1976 blev Denver tildelt vinter-OL, men på grund af lokal utilfredshed med omkostningerne omkring det, trak Denver sig tilbage fra vært. Lej autocamper i Denver, hvis du let vil rejse rundt i hele byen og resten af Colorado, og bo på fantastiske campingpladser, hvoraf mange er billigere end lokale hoteller, og endda ganske centralt beliggende.

  Denver er en pulserende hovedstad og har masser af caféer, restauranter, barer og klubber, der sørger for underholdningen. Besøg Kirkland museet og Molly Brown huset, eller tilbring en dag i Denver Zoo. Der er også mulighed for at opleve Rocky Mountains, eftersom de ikke er langt væk. Tag til de omkringliggende nationalparker og nyd at komme væk fra det hele med din autocamper. I selve byen kan du slappe af i Sloan's Lake og i mindeparken, eller tage en spadseretur og nyde lokal gadekunst og vægmalerier. Hvad du end gør, er vi sikre på at du vil nyde hvert sekund af dette magiske sted.