Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA DENVER LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 20.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Denver lufthavn - reserver i dag!

  Med over 60 års erfaring har Auto Europe udviklet stærke forbindelser med verdens førende biludlejningsfirmaer. Det gør os i stand til at have over 20.000 afhentningssteder fordelt over 150 lande til de altid bedste priser. Vi står altid til din rådighed, så du kan få mest muligt ud af din billeje. Vi har alt til dit behov, uanset om du rejser i grupper eller alene. 

  Information om lufthavnen

  Denver lufthavn (DEN)
  Officielle navn: Denver International Airport
  Adresse: 8500 Peña Blvd, Denver, CO 80249, United States
  Beliggenhed: Denver internationale lufthavn er omtrent beliggende 40km nordøst for Denver by.
  Flyselskaber som opererer fra Denver lufthavn: Denver lufthavn betjenes af internationale flyselskaber, såsom British Airways, Lufthansa og Icelandair, for blot at nævne få. JetBlue Airways, US Airways og United airways er de primære amerikanske flyselskaber, som opererer fra Denver lufthavn.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Denver lufthavn?

  Når du skal afhente din billeje fra Denver lufthavn, skal du være obs på biludlejningsfirmaerne er beliggende foran lufthavnens terminal. Langt de fleste udlejningsfirmaer er beliggende på E 78th Avenue. Shuttlebusser til udlejningsfirmaerne holder udenfor dør 505 til 513 på 5. etage (Level 5) på den østlige side, og dør 504 til 512 på den vestlige side. De fleste biludlejningsfirmaer har åbent 24/7, som gør det brugervenligt for dig at afhente biludlejning fra Denver lufthavn. Nedenstående finder du en list over de respektive biludlejningsfirmaer:

  Virksomheder Åbningstider
  Hertz Mandag - søndag: Døgnåbent
  Budget Mandag - søndag: Døgnåent
  Alamo / Gold Mandag - søndag: Døgnåbent
  Europcar Mandag - søndag: Døgnåbent
  Enterprise Mandag - søndag: Døgnåbent
  National Mandag - søndag: Døgnåbent
  Avis Mandag - søndag: Døgnåbent
  Dollar / Plus Mandag - søndag: Døgnåbent
  Thrifty / Combo Mandag - søndag: Døgnåbent

  Terminaler

  Selvom Denver lufthavn årligt betjener omkring 60 millioner passagerer, og arealmæssigt er den største i USA, har den kun én terminal. Terminalen er navngivet Jeppesen terminalen, som er opkaldt efter den danske flyvepioner Elrey Borge Jeppesen. Terminalen er dog opdelt i øst og vest side, som gør det mere overskueligt for passagere som skal afleveres eller hentes. Lufthavnens gates er på utraditionel vis ikke beliggende idenfor i terminalen, med derimod ved siden af i hal (Concourse) A, B og C. Hallerne er forbundet via tog, så du let og bekvemt kan blive transporteret frem og tilbage. Det tager omkring tre minutter at blive transporteret fra Concourse A til B, og omkring 5 minutter fra A til C. Jeppesen terminalen og Concourse A er forbundet via en bro, som du frit kan benytte. Concourse A betjener primært internationale flyvninger, hvor Concourse B og C betjener indenrigsruter. 

  Lufthavnens faciliteter

  Både Jeppesen terminalen og de tre haller tilbyder massere af spise og shoppemuligheder. I alle bygninger finder du informationsskranske, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Concourse A og B har begge massage saloner, som er perfekt, hvis du ønsker at slappe af inden din næste rejse. Du vil i alle Concources finde opladerstationer, som vil være til din rådighed, hvis du har brug for at oplade din laptop, telefon osv. Der er gratis wifi fordelt over hele lufthavnen, som du passende kan benytte i ventetiden.

  Hvordan kommer jeg til og fra Denver lufthavn?

  Denver lufhavn er omtrent beliggende ca. 40 km nordøst for Denver by. Det tager 30 minutter at køre dertil i bil. Den hurtigste vej til og fra lufthavnen er via Peña Boulevard, som er tilgængelig via I-70 og E-470 (betalingsvej). Ønsker du selv at køre, vil det være ideelt at læse om færdselsreglerne i USA inden du færdes på de amerikanske veje. Lufthavnen betjenes ligeledes af offentlig SkyRide busservice. Busserne kører fra Downtown Denver, Boulder og Stapleton fra kl. 3:30 til midnat. Bussernes holder udenfor Jeppesen terminalen ved Level 5, vestlige side, samt dør 504, 506 og 510. I myldretiden køre busserne hvert 15 minut, og du kan betale ombord på bussen. 

  Parkerings tips

  Denver lufthavn har 11 parkeringsområder, hvor de ialt huser over 40.000 parkeringspladser. Parkeringspladserne er både beliggende i østlige og vestlige side for terminalen. Du kan vblandt andet finde korttids- og langtidsparkering, som alle er gebyrlagt. Lige udenfor terminalen er der et veneteområde, hvor du gratis kan parkere i 45 minutter.

  Du kan ligeledes benytte økonomi parkering, hvor pladserne som er tilknyttet disse, er beliggende længst væk for terminalen. Det vil være muligt at tage shuttlebusser fra disse parkeringspladserne. Inden du køre hjemmefra kan du tjekke parkeringspladsernes rådighed på lufthavnens hjemmeside, eller kigge på skiltene som hænger over Peña Boulevard. Det gør at du kan spare tid med din billeje fra Denver lufthavn.

  Parkering i Denver by kan sommetider være problematisk grundet trafikken. Byen råder over et af Amerikas travleste distrikter, så der vil altid være konkurrence om de eksisterende parkeringspladser. Parkering er for det meste gebyrlagt, hvor der yderligere er installeret Smart Meters over hele byen. Denne betalingsmulighed modtager Visa, Mastercard, debitkorte og Smart korte (som kan køber over hele Denver.

  Som et alternativ til gadeparkering kan du også benytte et af byens fem store parkeringshuse, som er drevet af den kommunale forsamling. Disse er åbent 24/7, og tilbyder dig sikker og bekvem parkering for din biludlejning fra Denver lufthavn.

  Nyttige links

  Turist information

  Denver lufthavns hjemmeside  Yderligere informationer om Denver lufthavn

  Denver lufthavn
  8500 Peña Blvd
  Denver, USA, CO 80249

  IATA code: DEN
  ICAO code: KDEN
  Wikipedia
  Breddegrader: 39.8495
  Længdegrader: -104.674

  Generel Information: Denver internationale lufthavn er den arealmæssige største lufthavn i USA. Lufthavnen betjener årligt omtrent 60 millioner passagerer gennem dens ene terminal.
  Forbedre din oplevelse

  Du bruger en webbrowser, som vi ikke støtter. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse og sikkerhed.

  Vi anbefaler at bruge den nyeste version af Chrome eller Firefox