Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LOS ANGELES BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Los Angeles

  Los Angeles har et bredt udvalg af ting at opleve. Hvis du er en filmfan, er vintage Hollywood noget du absolut må opleve. Nogle klassiske attraktioner i området inkluderer TCL Chinese Theatre, Hollywood Walk of Fame og Paramount Pictures Studios, det eneste tv- og filmstudie, der er tilbage i Hollywood. For at smage lidt på stjernernes liv, kan du kigge på vinduer langs Rodeo Drive eller spadsere på Sunset Boulevard. Eller måske vil du gå dybere ned i lokale vaner og jage den bedste taco-lastbil eller opdage det næste store komedietalent, fra Silver Lake eller Echo Park.

  At besøge LA betyder, at du kan surfe på strandene i Venice Beach, Zuma Beach og Santa Monica Pier og Beach om morgenen og om eftermiddagen køre på snowboard på snedækkede bjerge. LA er shopping på Rodeo Drive og rockshows på Sunset Strip, 5-stjernede restauranter og taco-lastbiler langs med vejene, film i Cinerama Dome og moderne kunst på Los Angeles County Museum of Art, se Griffith Park om dagen og Hollywood’s natklubber efter mørkets frembrud.

  Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er en dagslang guidet tur i byen en fantastisk måde at orientere dig på, og efter at have udforsket alt, hvad LA har at tilbyde, kan du overveje at tage en dagstur sydpå til Anaheim-Disneyland.

  Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Los Angeles du kan læse herunder. Med mere end 60 års erfaring er Auto Europe en af de største biludlejningsagenter på markedet, og vi kan tilbyde biler på over 24.000 afhentningssteder i over 180 lande. Du kan blandt andet vælge at hente din udlejningsbil i Los Angeles på et af de praktisk beliggende kontorer i byens centrum eller direkte i Los Angeles lufthavn. Find din fremtidige LA-udlejningsbil via vores søgemaskine ovenfor, eller ring til en af vores biludlejningseksperter på +45 78 75 53 06, hvis du vil have hjælp til at finde de laveste priser eller de bedste tilbud.

  AUTO EUROPE LOS ANGELES, USA Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Los Angeles: