Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LOS ANGELES LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Los Angeles Lufthavn – Starten på din oplevelse for livet

  Book din biludlejning fra Los Angeles Lufthavn i dag gennem os Auto Europe for at få den bedste start på din ferie i den fascinerende by Los Angeles. Du kan være sikker på at kunne finde den perfekte bil til lige din tur, da vi har mange forskellige biler ved over 24000 lokationer i hele verden. Kontakt os, Auto Europe, i dag for at få et tilbud.

  Los Angeles er fantastisk by, som er berømt for de mange kendte, der bor der, og byens smukke strande. I byen er der dermed så meget at se. Du nærmest er forkælet med muligheder for, hvad man kan lave. Man kunne for eksempel tage en gåtur ned af Hollywood Boulevard, hvor man kan se alle de kendtes stjerner, fodaftryk og håndaftryk, og hvor man også kan se teateret TCL Chinese Teatre. Derudover kan man også tage til en af de mange forlystelsesparker såsom Universal Studios parken eller Disneyland. Dog for dem der ikke kan lide højder, så er der også massere af andet, man kan se. Man kan for eksempel lære at surfe ved Venice Beach eller tage til den verdenskendte mole Santa Monica Pier. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, når du er i byen på grund af de mange sjove og spændende ting, man kan lave og se. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Los Angeles du kan læse på anmeldingssiden .

  Informationer om lufthavnen

  Los Angeles Lufthavn bedre kendt som LAX er beregnet som den primære lufthavn til Los Angeles og byens omegn. Den ligger 30 kilometer sydvest fra Downtown Los Angeles og er verdens fjerde travleste og den anden største lufthavn i USA, da den bliver brugt af cirka 84 millioner passagerer hvert år. Lufthavnen åbnede i 1929, hvor den dog ikke hed Los Angeles Internationale Lufthavn. Navnet blev først givet til lufthavnen i 1941, hvor den fik navnet Los Angeles Internationale Lufthavn I 1949. Den er siden da blev tilføjet til den amerikanske liste for historiske steder.

  Los Angeles Airport (LAX)
  Officielt navn: Los Angeles International Airport
  Lokation: LAX ligger i den sydvestlige del af Los Angeles området langs Stillehavet. Lufthavnen er placeret i omegnen af Westchester til dets umiddelbare nord og byen El Segundo til dets umiddelbare syd.
  Adresse: 1 World Way, CA 90045, Los Angeles, USA.
  Flyselskaber i Los Angeles Lufthavn: Lufthavnen er et knudepunkt for mange flyselskaber i hele verden. Dog er det primære selskab American Airlines stærkt fuldt efter af United Airlines og Soutwest Airlines. Den eneste lufthavn i Danmark, som tilbyder direkte afgange til LAX er Københavns Lufthavn med selskabet Norwegian. Der findes dog rigtig mange afgange med mellemlandinger med selskaber såsom Qatar Airways, Allitalia, SAS, Airberlin m.fl.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Los Angeles Lufthavn?

  At afhente en billeje i Los Angeles lufthavn er hurtigt og nemt, når du lejer gennem os, Auto Europe. Du skal nemlig bare gå hen til den udlejer, som du har lejet bilen med, og så vil det personalet sikre, at du får en så god en oplevelse som overhovedet muligt. Dog skal føreren sørge for at have sit kørekort og kreditkort med, for at udlejningen går så nemt som muligt. Lufthavnen har en del udlejere, så nogle af disse udlejere ligger lidt væk fra lufthavnen. Udlejerne vil tage imod deres kunder under det lilla lejebil skilt lige, når man kommer ud fra at have afhentede sin bagage. De udlejere der ikke ligger i lufthavnen vil også afhente dig og køre dig ud til, hvor deres kontor er, ved hjælp af shuttelbusser.

  Dollar Billeje fra Los Angeles Lufthavn Dollar fra Los Angeles Lufthavn
  1 World Way
  Los Angeles, USA CA 90045

  + 866 434 2226
  Åbningstider:
  Mandag-Søndag - Hele dagen
  Hertz Billeje at Los Angeles Lufthavn Hertz fra Los Angeles Lufthavn
  1 World Way
  Los Angeles, USA CA 90045

  + 310 568 5100
  Åbningstider:
  Mandag-Søndag - Hele dagen
  Avis Billeje at Los Angeles Lufthavn Avis fra Los Angeles Lufthavn
  1 World Way
  Los Angeles, USA CA 90045

  + 310 342 9200
  Åbningstider:
  Mandag-Søndag - Hele dagen
  Thrifty Billeje at Los Angeles Lufthavn Thrifty fra Los Angeles Lufthavn
  1 World Way
  Los Angeles, USA CA 90045

  + 877 283 0898
  Åbningstider:
  Mandag -Søndag - 04:30-00:00
  Enterprise Billeje at Los Angeles Lufthavn Enterprise fra Los Angeles Lufthavn
  1 World Way
  Los Angeles, USA CA 90045

  + 310 649 5400
  Åbningstider:
  Mandag-Søndag - Hele dagen

  Terminaler

  LAX har 9 passager terminaler og i alt 132 gates som er spredt i en U form. Du kan komme fra den ene terminal til den anden ved at bruge shuttelbusserne. Næsten alle disse terminaler er i øjeblikket enten ved at få en eller anden form for opgradering, eller så er de lige blevet færdig med det. I terminal 1 og terminal 2 er der ved at blive bygget nye steder, hvor man kan spise og et nyt bagagesystem, og andre faciliteter er ved at blive moderniseret og udvidet. I terminal 3 er man ved at gøre klar til renoveringer, hvor man i terminal 4 lige er blevet færdig med nogle opgraderinger såsom ny elevatorer, rulletrapper, butikker, restauranter osv. I terminal 5 og 6 har man lige afsluttet moderniseringer af sikkerhedskontrol steder, bagagekaruseller, check-in steder og 19 ekstra spisemuligheder og shoppingmuligheder. Terminal 7 og 8 er i øjeblikket under renovering, hvor de er ved at lave en udvidelse af lobbyen, et forbedret sikkerhedssystem, forbedrede siddepladser og en ny lounge i terminal 7. Den niende terminal som hedder ”The Tom Bradley International Terminal” er den eneste, der ikke sker nogle renoveringer i. Dog er det en kæmpe stor terminal med restauranter og butikker.

  Lufthavnens Faciliteter

  På grund af lufthavnens massive størrelse har den en masse at byde på i forhold til faciliteter såsom førstehjælpskontorer. Dermed er der også sygeplejekontorer i alle terminaler samt pengeautomater og valutavekslingskontorer. Der er også gratis WiFi, muligheder for at sende post og naturligvis biludlejere. Et PUP program er der også, som er for de passagerer, der er bange for at flyve, hvor der er terapihunde, som man kan møde for at berolige en. Hermed er der også dyreaflastningsområder i alle terminaler. Lufthavnen har også en masse toldfri butikker såsom Burberry, DFS, Gucci og Hermes samt en shopping- og gavebutikker for eksempel Belkin, Emprio, Armani, Fred Segal og Victoria Secret. Der er også en stor mængde af restauranter og butikker, hvor du kan få mad og drikke. Du kan for eksempel vælge imellem Pret A Manger, Shake Shack, 7-Eleven, Dunkin Donuts, Starbucks, Chich Fil-A og mange andre.

  Hvordan kommer jeg til og fra Los Angeles Lufthavn?

  At komme rundt kunne ikke være lettere, når du har booket en billeje fra Los Angeles Lufthavn. Det giver dig nemlig friheden til at undgå alt offentlig transport og for at komme fra lufthavnen til alle steder i Los Angeles uden nogle stop. Dog hvis du vælger at bruge offentlig transport, så er der også mange muligheder. Der er for eksempel en LAX shuttel der transporterer passagerer mellem de forskellige terminaler alle ugens 7 dage. Derudover er også busser, man kan tage for at komme til de mest populære steder i Los Angeles. Nogle af firmaerne, der står bag disse, er Culver City Bus Lines, Santa Monica Big Blue Bus og Torrance Transit. Billeten kan købes i bussen. Dog skal man vide, at nogle af busserne kan ikke give penge tilbage, så hav det nøjagtige beløb klar. Der er også en masse taxaselskaber, der kører fra LAX såsom Beverly Hills Cab Company, LA Checker Cab og United Independent Taxi Drivere. Dog er dette den dyreste måde at komme rundt på.

  Parkeringstips

  Det kunne ikke være lettere at parkere ens bil, når man har booket en biludlejning fra Los Angeles Lufthavn. Lufthavnen har nemlig 8 separate parkeringspladser med i alt over 8300 parkeringspladser. Dermed kan man endda se på den officielle hjemmeside, hvor der er pladser fri og nøjagtig hvor pladser, der er. Det kan dog være lidt dyrt at holde der, så der er et lidt billigere valg tæt på lufthavnen, som hedder Economy Lot E. Her koster det nemlig 4$ for den første time og så 4$ ekstra for hver ekstra time, du vil holde der og 12$ for 24 timer. Sammenlignet med at parkeringspladerne lige ved lufthavnen, hvor det første kvarter er gratis også koster det 5$ for den første time også 4$ for hver ekstra halve time også 40$ for 24 timer. Lufthavnen har også plads til elektriske køretøjer, da der er opladestationer for dem. At parkere omkring i Los Angeles er også ganske let, da byen har over 100 offentlige parkeringspladser, og da gadeparkering stort set er lovligt over det hele. Dermed er der også 40.000 parkeringspladser, hvor man dog skal betale, så der er massere af muligheder i forhold til at parkere. Hvis du gerne vil lære om at køre i byen og i USA generelt, så bude du læse vores færdselsguide for USA.

  Nyttige Links

  LAX Lufthavn hjemmeside