Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  ZAGREB BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Zagreb

  Zagreb er både en moderne og autentisk by. Den er ideel for alle som elsker shopping, kultur og gastronomi, for mennesker, der rejser med venner, familie eller par. Takket være dets mange begivenheder er Zagreb en destination, som du kan besøge hele året. Det er særligt smukt om foråret og sommeren, for det er de bedste årstider at slentre gennem shoppinggaderne eller tage en drink på de rummelige terrasser på caféerne i den kroatiske hovedstad. Zagreb er også en utrolig destination i julen. Dens julemarked, der har været kåret til det smukkeste julemarked i Europa, er unikt. Oplev Mirogojs berømte og storslåede kirkegård samt verdens mindste kabelbane, det farverige Dolac-marked, den vidunderlige Maskimir Park og det unikke og meget spændende " Museum for brudte relationer".

  For en moderne hovedstad har Zagreb en slags lilleby-charme med et ekspansivt gammelt kvarter på toppen af bakken, med brostensbelagte gader og pladser som denn dag idag er oplyst gaslamper. Zagreb er også en by lavet til spadsereture, i og med at de fleste af de vigtigste ting er at finde i byens centrum, som består af to dele: Gornji Grad (øvre by) og Donji Grad (nedre by). Gornji Grad ligger på et højt plateau og her finder du Zagrebs katedral og parlamentsbygning, mens Donji Grad er et mere moderne område, der er kendt for sine verdensklasse museer og er hjemsted for det kroatiske nationalteater. Et godt sted at starte dit eventyr i Zagreb er på Trg Bana Jelacica, byens hovedtorv, hvor den øvre og nedre bydel mødes. Her finder du også den farverige gade Tkalciceva, der er fyldt med fortovscaféer og restauranter samt boutiquer.

  For dem der elsker at være udendørs, har Zagreb langt mere at tilbyde end din gennemsnitlige europæiske by. Bjerget Medvednica, der rejser sig over den kroatiske hovedstad, er en naturlig flugt for lokalbefolkning såvel som turister, der kommer for at beundre den smukke udsigt over Zagreb. Når du vandrer op ad de stærkt skovklædte skråninger, vil du ikke kunne tro at du kun er en kort tur i sporvogn væk fra byens centrum. Hvis du ikke syntes om vandreture, kan du tilbringe en sommerdag med at sole dig ved Jarun-søen eller vandre rundt i Maksimir Park. Hvis du opholder dig i Zagreb i mere end et par dage, er det den perfekte afstand til en dagstur til de smukke Plitvice-søer. Dette tæt skovklædte, edenlignende paradis er hjemsted for 16 krystalklare søer, der skifter farve i henhold til sæsonen.

  Auto Europe har været i biludlejningsbranchen i over 60 år og er velpositioneret gennem sine betroede partnere til at give dig gode tilbud med et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem og med bekvemme afhentningssteder overalt i Kroatien, herunder i Zagreb centrum, Zagreb lufthavn, og på togstationen. Vores eksisterende kunder har skrevet biludlejningsanmeldelser fra Zagreb, så du kan læse om vor fremragende service direkte fra dem som har oplevet det. Hvis du gerne vil diskutere de forskellige muligheder for biludlejning i Zagreb, kan du ringe til vores reservationsagenter på +45 78 75 53 06.

  AUTO EUROPE ZAGREB, KROATIEN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Zagreb: