Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ZADAR

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Billig billeje i Zadar – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er din partner, når det gælder billeje i Zadar. Vi har mere end 60 års erfaring inden for biludlejning og samarbejder med de største biludlejningsfirmaer i Kroatien. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig før, under og efter din biludlejning i Zadar. Vores telefoner er åbne 7 dage om ugen, så du altid kan få fat på os. Samtidig er du sikret de billigste priser på markedet, da vi har prisgaranti på alle billejer. I Zadar kan du leje bil direkte fra lufthavnen eller på bykontoret. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Zadar du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkeing

  I Zadar er det ikke alle steder det er tilladt at køre bil. Inden for bymurerene i den gamle by er det udelukkende fodgængerzone og derfor er kørsel ikke tilladt. Vejforholdene i og omkring byen er oftest i god stand og det er nemt at komme rundt. Når man kører ud for byen og benytter motorvejene, så skal man være opmærksom på, at de fleste er betalingsveje. Fra lufthavnen er der ca. 10 km til centrum og tager ikke mere end 20 minutter på landevejen, hvor man må køre 90 km/t. I byerne må man køre 50 km/t og motorvej mellem 110-130 km/t.

  Parkering

  Det kan godt være svært at finde en parkeringsplads tæt på byen. Der er dog et par steder man kan forsøge, fx langs bymurene i den gamle bydel. Det koster 7 kuna per time. Der er også mulighed for at parkere ved det store galleri shoppingcenter og derfra gå ind til byen over broen. Alternativt kan man parkere tæt på ACI marinaen, hvor man derefter kan tage en robåd over til byen.

  Klik her for mere information omkring kørselsforholdene i Kroatien.

  Geografisk information

  Zadar er centralt belliggende i Kroatien, i den nordlige del af Damatien i Pasman bugten. Ø-gruppen med de aflange øer ud for Zadar gør, at byen er beskyttet mod Adriaterhavet og dette giver nogle fantastiske strande omkring byen, som er kendt for deres krystalklare vand og mange småøer. En udlejningsbil i Zadar er perfekt, hvis du vil rundt i de omkringliggende byer. Der er mange steder at køre hen og de fleste ligger ikke mere end max 30-60 min. kørsel væk. Omkring 20 km nordvest fra Zadar ligger det fredelige turistområde Privlaka, som også kun ligger 5 km væk fra den historiske by Nin. Privlaka er et smukt område belligende på en stor halvø. Det milde middelhavsklima og det flotte hav med geotermisk mudder har de seneste år fremmet interessen fra turisterne. Man kan også tage turen sydpå til byen Split, som er meget attraktivt for turister med de mange seværdigheder. Et must see er nationalparken Kornati, som byder på 100 øer i Det Zadarske Øhav, en stor naturoplevelse, som man ikke må gå glip af.

  Zadar lufthavn

  Zadar lufthavn er belligende ca. 10 km nordøst for byen Zadar.

  Zadar Lufthavn (CDG)
  Hjemmeside: www.zadar-airport.hr/en
  Telefon: +385 23 205 800

  Nyttige links

  Turistinformation