Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PULA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Pula – Find din perfekte leje

  På den sydlige spids af den smukke isritiske halvø ligger den charmerende by Pula. Det romerske Colosseum, hvor engang gladiatorer kæmpede for deres liv, tiltrækker mange turister med en fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Men der er meget mere at opdage i byen og i hele regionen. Den bedste måde at tilbringe dit ophold på er med en billig biludlejning i Pula, som giver dig frihed til at udforske alt på egen hånd. Takket være samarbejdet med lokale og internationale udlejere i Kroatien kan du nyde den bedste service via Auto Europe og få et stort udvalg af tilgængelige køretøjer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Pula du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  I myldretiden er der altid meget trafik og trafikpropper. Specielt i sommermånederne øges trafikken. Bortset fra det, bør du ikke have meget problemer med din billeje i Pula. Kun gågaderne i byens centrum kræver øget opmærksomhed. Pula er den største by i Istrien og derfor godt forbundet med andre byer på halvøen. Så du kan nå de flotte havnebyer Rovinj og Porec på kun en time med vejen D21. Fans af tv-serien Game of Thrones skal besøge Dubrovnik. Dog bør du planlægge en tid på ca. 7 timers kørsel.

  Parkering

  I Pula finder du masser af parkeringspladser på gaden. For at bruge dem skal du først købe en billet på maskinen og derefter placere den på dit instrumentbræt. Hvis søgningen efter en gratis parkeringsplads ikke lykkes, findes der forskellige offentlige og private parkeringspladser som et alternativ. Ellers kan vi anbefale parkering ved havnen. Det er ret billigt, da det kun koster 4 Kuna per time. Det er bedst at ankomme i Pula om morgenen om sommeren. Om eftermiddagen er det meget svært at finde en parkeringsplads og parkeringsvagter vandrer rundt om biler. Hvis du vil vide mere om trafikreglerne i Kroatien, skal du klikke her.

  Geografisk information

  I form af en bue ligger Kroatien mellem Centraleuropa, Sydeuropa og Middelhavet. Landet grænser Ungarn, Serbien, Bosnien-Hercegovina, Slovenien og Adriaterhavet. Den centrale del af landet er beskyttet af de dinariske alper, og den sydlige del af landet slutter ved Adriaterhavskysten. Kyststrækningen strækker sig for 6.278 kilometer, herunder mere end 4.000 kilometer af økologisk kyst, klipper og rev. Der er 1.244 øer, der grænser op til den kroatiske adriatiske kyst, hvoraf kun 50 er beboede. Byen Pula ligger i den nordvestlige del af landet og formodes at bevare en stor historisk rigdom. Hvert år modtager byen mange besøgende tiltrukket af sin historiske og kulturelle skønhed. Byen ligger 69 kilometer sydvest for Rijeka og er omgivet af byerne Medulin, Vodnjan og Fazana. Få mest ud af din biludlejning i Pula og besøg dine omgivelser! Klimaet er meget behageligt i alle årstider, da placeringen er ved Middelhavskysten. Hvis du planlægger at besøge området i de varme måneder, må man ikke glemme solcreme.

  Pula Lufthavn

  Ca. 6 km fra byen ligger lufthavnen lige på den istriske halvø. Takket være fremragende tekniske og klimatiske forhold serverer Pula lufthavn ikke kun den nordlige del af Adriaterhavet, men også de forskellige dele af Slovenien, Italien og Østrig. Lufthavnen har præcis to områder: et civilt område med en passagerterminal og en militærzone. Blandt de flyselskaber, der forbinder Pula med Europa, som vi kan nævne, er f.eks. Lufthansa, Germanwings, Ryanair, Norwegian Air Shuttle og Ukraine International Airwaves.

  Pula Lufthavn (PUY)

  Adresse: 52100, Valtura, Kroatien
  Telefon: +385 52 550 926
   

  Offentlig transport

  Linjerne af bybusser drives af Pulapromet. Der er mange forbindelser til kroatiske og internationale destinationer til rådighed på busstationen Pula Bus Terminus. Kroatien har et fremragende netværk af busser, der tilbyder en uovertruffen transportservice med hensyn til pris, komfort, punktlighed og rutetilbud. De har et stort netværk af buslinjer, der forbinder alle dele af landet. Derudover har den også internationale faste linjer, der forbinder Kroatien med lande som Frankrig, Schweiz, Tyskland og Slovakiet. Fra busstationen i Trieste (Italien) er der daglige busser, der forbinder med Kroatien (Pula, Rijeka, Zadar, Sibenik, Split og Dubrovnik) hele året rundt.

  Togene fører dig til landsbyer og byer på det kroatiske fastland. Med undtagelse af Dubrovnik forbinder jernbanenettet de vigtigste kroatiske byer. Der er direkte linjer til Slovenien, Ungarn, Italien, Grækenland, Østrig, Schweiz, Tyskland, Bosnien-Hercegovina og Serbien. Der er også mange linjer, der forbinder mange andre europæiske lande.