Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SPLIT LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Split Lufthavn med Auto Europe

  Det turkis klare vand i Adriaterhavet og de mange historiske steder gør Dalmatien regionen i Kroatien til en turistmagnet. Føl dig inspireret med vores guide og anvend en biludlejning fra Split Lufthavn, for at få mest ud af din ferie. Auto Europe har været på markedet siden 1954 og har derfor udviklet et omfattende og godt samarbejde med internationale og lokale leverandører verden over. Dette gør, at vores kunder kan vælge mellem de bedste tilbud og få den bedste service. Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Split, og få et indtryk af andres oplevelseer med Auto Europe i denne fantastiske ferieby.

  Lufthavns information

  Split Airport (SPU)
  Officielt navn: Split Lufthavn er også kendt som Resnik Airport.
  Adresse: Cesta Dr. Franje Tudmana 1270, 21217, Kastel Stafilic, Kroatien.
  Lokation: Lufthavnen ligger 25 kilometer vest for Split.
  Flyselskaber, der betjener lufthavnen: Københavns Lufthavn er den eneste i Danmark, der tilbyder direkte fly til Split. Selskaberne er SAS og Norwegian.

  Terminaler

  Split Lufthavn består af en terminal med ankomstområdet på venstre side og afgangsområdet på højre side af bygningen.

  Billeje afhentning og aflevering

  De fleste selskaber er placeret i ankomsthallen. For at afhente sin billeje fra Split Lufthavn, kræves det at man har et gyldigt kreditkort i førerens navn, kørekort og ID såsom pas. Undersøg køretøjet for enhver eksisterende skade før du kører afsted. Når man aflevere bilen, er det vigtigt at huske, at den skal returneres tilbage i forhold til den aftalte brændstofpolitik. Parkeringspladsen er lokaliseret overfor terminalbygningen.

  Biludlejningsfirmaernes åbningstider

  Leverandører Åbningstider
  ABC Rent 24 timer i døgnet
  Avantcar 08:00-20:00
  Best Rent 24 timer i døgnet
  Enterprise 24 timer i døgnet
  Fleet 08:00-20:00
  Goldcar 08:00-20:00
  Oryx 24 timer i døgnet

  Lufthavns faciliteter

  Selv med sin beskedne størrelse klarer lufthavnen det godt. Den tilbyder en café samt en restaurant beliggende uden for det internationale område. Der er en lille butik med kroatiske souvenirs og aviser på stueetagen. Desuden er der en toldfri butik med luksusvarer og alkohol. En bank tilbyder valutaveksling. Hæveautomater er placeret i stueetagen.

  Transport

  Lokale busser drives af Promet. Der er busforbindelser til Split hver 20. minut i løbet af dagen. Turen til byen tager cirka 40 minutter. Taxier er også tilgængelige lige uden for terminalen.

  Hvis du rejser med en billeje, efter at have forladt lufthavnen kan man køre mod D8, der vil føre dig direkte mod Split på ca. 30-40 minutter. Dubrovnik, som er kendt fra The Game og Thrones ligger kun 3 timers kørsel mod syd. Grib muligheden og besøg stedet med en biludlejning fra Split Lufthavn!

  Parkering tips

  Parkering i Split centrum er begrænset på grund af de fodgængervenlige zoner. Du har mulighederne, for at betale direkte til et parkometer, hvis du holder på gaden. Anden mulighed er at anvende et af byens mange parkeringspladser. Sidstnævnte er den bedste løsning, da bilen vil være mere sikker samt, at det vil være nemmere at finde en ledig parkeringsplads. For at gøre dig bekendt med de lokale færdselsregler, kan du besøge vores kørselsinformation i Kroatien.

  Nyttige links

  Split Lufthavn