Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA PALERMO LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Palermo Lufthavn gjort nemt

  Palermo er et glimrende udgangspunkt, for at besøge Sicilien. Med sine mange attraktioner, der afspejler Siciliens farverige historie, er det et spændende feriemål for hele familien. I gamle dage havde byen ry for at være en af de mest velstående byer i området og blev kronet med navnet "Lækkeriernes by". En biludlejning fra Palermo Lufthavn giver en god og hurtig start på ferien. Vær fuldstændig uafhængig og fleksibel under opholdet. Drag fordel af de bedste priser, et stort udvalg og prisvindende kundeservice med Auto Europe. Vi samarbejder med lokale og internationale leverandører verden over. Læs andre kunders biludlejningsanmeldelser fra Palermo, og få et indtryk af den service du kan forvente f os og vores leverandører.

  Lufthavns information

  Palermo Lufthavn (PMO)
  Officielt navn: Falcone-Borsellino Lufthavn, før kendt som Punta Raisi Lufthavn.
  Adresse: Societa di Gestione dell/Aeroporto, I-90139 Punta Raisi, Italien
  Lokation: Lufthavnen er beliggende i Punta Raisi 35 kilometer nordvest fra Palermo.
  Flyselskaber: Mange flyselskaber forbinder Palermo Lufthavn med andre europæiske destinationer. Direkte fly fra Danmark til Palermo tilbydes af SAS

  Terminal

  Palermo Lufthavn spiller en vigtig rolle i siciliansk turisme, som er en af de travleste sydlige lufthavne i Italien. Den er organiseret som en én-terminal lufthavn med fire etager. Informationsskranken har åbent fra 06:00 til midnat og er placeret på første sal i terminalbygningen. Den giver nyttige oplysninger om fly, assistance, kommercielle spørgsmål og alle forespørgsler relateret til lufthavnen. I lufthavnens ankomsthal finder man biludlejningskontorerne.

  Billeje afhentning og aflevering

  At finde vores samarbejdspartner er enkelt, da dette er en forholdsvis lille lufthavn med god skiltning. Firmaerne er placeret i ankomsthallen. Du vil finde navnet på den leverandør, du har lejet bilen fra på din voucher. Husk at Auto Europe er en mægler og har derfor ingen fysiske afhentningssteder og biler.

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 til 00:00
  Budget 08:00 til 00:00
  Europcar 08:00 til 00:00
  Firefly 08:00 til 00:00
  Hertz 07:30 til 00:00
  Sixt 07:30 til 22:00

  Lufthavns faciliteter

  I lufthavnen finder man et stort udvalg af spisesteder med typiske italienske retter og siciliansk slik. Derfor kan man sagtens forkæle sig selv lidt inden boarding. Det er samtidig også mulighed for, at benytte sig af de toldfrie butikker, hvor gaver, parfurme og modeprodukter kan købes. På første sal kan man sende ferie postkort på deres posthus eller hæve penge i lufthavnens bank. Palermo Lufthavn har to VIP-lounges og tilpasset elevatorer og toiletter for bevægelseshæmmede passagerer.

  Transport

  Lufthavnen ligger tæt på den sicilianske hovedstad, Palermo. Anvend din billeje fra Palermo Lufthavn og sus mod det krystalblå vand i Trapani på mindre end en time. Man kan også køre til den historiske by Catania, der ligger ved foden af Etna på 2,5 time. Lufthavnen er forbundet til Palermo af en bus, der kører dagligt hver halve time. Der er også busruter til Agrigento, Trapani og Sciacca / Ribera, som dog går mindre hyppigt. Et andet alternativ er, at man kan anvende taxaer. Anvender man sådan en vil turen til Palermo tage ca. 45 minutter.

  Parkering tips

  Det kan være svært at navigere rundt i byen og det handler i mange øjeblikke om at holde tungen lige i munden. Det kræves nemlig, at man er ekstra opmærksom på de mange motorcykler og andre biler, der ikke overholder færdselsreglerne. Ved parkering i byen kræves det, at man har gyldige billetter, der kan afhentes i tobaksforretninger og barer. Et godt alternativ når man anvender sin biludlejning fra Palermo Lufthavn, er at anvende den underjordiske parkeringsplads ved Piatta Vittorio Emanuele Orlando.

  Nyttige links

  Palermo Lufthavn hjemmeside