Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MALPENSA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Milano Malpensa Lufthavn

  Med en biludlejning fra Milano Malpensa Lufthavn, kan du udforske Italien i dit eget tempo lige fra starten. Auto Europe bestræber sig på at tilbyde kvalitets biludlejning til meget konkurrencedygtige priser samt fantastisk kundeservice. Takket være partnerskaber med førende biludlejningsfirmaer over hele verden, er vi i stand til at tilbyde vores kunder et stort udvalg af køretøjer at vælge imellem. Dette betyder, at der er rig mulighed, for at finde det perfekte køretøj til din ferie.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Milano.


  Lufthavns information

  Milano-Malpensa Airport (MXP)
  Officielt navn: Milan Malpensa Airport.
  Italiensk: Aeroporto di Milano Malpensa. Også kendt som Milano Lufthavn.
  Adresse: Airport di Milano-Malpensa 2000, 21010 Ferno, Italien.
  Lokation: Lufthavnen er placeret i Varese provinsen, 40 kilometer nordvest for Milano.
  Flyselskaber, som betjener lufthavnen: Over 70 selskaber har fly, der opererer i lufthavnen. Lufthavnen tilbyder både interkontinentale ruter og europæiske afgange. I Danmark er Københavns Lufthavn den eneste, der tilbyder direkte afgange uden mellemlandinger. Alitalia, SAS, Easyjet samt Ryanair er dem, der tilbyder direkte afgange til og fra Danmark.

  Terminaler

  Malpensa Lufthavn er den største af Milano Lufthavnene (den anden er Linate) og har to terminaler. EasyJet er det eneste selskab, som varetager Terminal 2. Terminalerne er et par kilometer fra hinanden, så hvis du skal fra den ene terminal til den anden, så husk at reservere tid nok til biludlejningsselskabet. En shuttle-bus kører mellem terminalerne 24 timer i døgnet. Om dagen er shuttle-servicen i drift hver 7. minut og om natten hver halve time. Rejsen mellem terminalerne tager ca. 10 minutter. Har man brug for yderligere information eller hjælp i lufthavnen, så vil man kunne finde forskelle receptioner på hver etage i begge terminaler.

  Terminal 1 er opdelt i tre dele: 1A, 1B og 1C. Indenlandske afgange og intra-schengen området operere fra afgang 1A. De andre flyafgange bliver serviceret af 1B og 1C. Skal man igennem pasområdet ved landing, vil ankomme i ankomstområde B, mens andre vil ankomme i ankomstområde A. Du kan finde bagageudlevering i stueetagen. Check-in skrankerne er placeret på anden sal.

  I Terminal 2 finder man både bagage og check-in skrankerne i stueetagen.

  Billeje afhentning og aflevering

  Ved begge terminaler vil man finde biludlejningsfirmaerne i ankomsthallen. Mange biludlejningsfirmaer har kun deske i Terminal 1, så hvis du ankommer til Terminal 2, men har brug for at afhente din bil i Terminal 1, skal du gøre brug af bussen, der forbinder de to terminaler.

  Husk at navnet på selskabet, hvor du lejer bilen er beskrevet på din voucher på side 1. Der findes mange forskellige leverandører i lufthavnen, så vær derfor sikker på, at du går hen til det rigtige kontor.

  Terminal 1

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 til 23:59
  Budget 07:00 til 23:59
  Europcar 07:00 til 23:59
  Hertz 07:30 til 23:59
  Goldcar 08:00 til 23:00

  Terminal 2

  Leverandører Åbningstider
  Avis 07:00 til 23:59
  Budget 07:00 til 23:59
  Europcar 08:00 til 23:59

  Lufthavns faciliteter

  De mange butikker og restauranter sikre, at dit besøg i Milano Malpensa Lufthavn vil være ren fornøjelse. I Terminal 1 kan du finde restauranter på hver etage og indkøbsmuligheder på første og anden sal. Pengeautomater og valutaudveksling findes på alle etager. Politikontoret ligger på grundetagen. I Terminal 2 finder man pengeautomater, valutaudveksling og politikontoret på grundetagen. Restauranter og butikkerne er placeret på grund- og første etage. Lufthavnen tilbyder internetadgang i ankomstområdet og i områderne, hvor man boarder flyene, check-in områderne samt mange restauranter.

  Transport

  Lufthavnen er forbundet til to store motorveje, A8 og A4. A8 forbinder lufthavnen til det centrale Milano, Køreturen tager ca. 40 minutter. Vil du i stedet prøve at udforske Turino med en billeje fra Milano Malpensa Lufthavn, så følg A4 i ca. 135 kilometer. Turen tager godt og vel en time og 30 minutter. Vil man gerne ind til centrum af Milano skal man betale en afgift. Afgiftens pris afhænger at bilens alder samt bilens motor. Du kan finde yderligere information om kørsel i Italien her.

  I tilfælde af at du ikke afhenter din biludlejning fra Milano Malpensa Lufthavn, men fra et bykontor, så findes der en række transportmidler, der kan tage dig til byens centrum. Første alternativ er toget. Togstationen ligger i Terminal 1, så igen, hvis man ankommer til Terminal 2 er det vigtigt, at anvende shuttle-servicen til Terminal 1. Malpensa Express drives af TRENORD og kører direkte til Piazza Cadorna Stationen. Rejsetiden er omtrent en halv time. Vil man videre til hovedbanegården i Milano, forvent da en rejsetid på 45-55 minutter.

  Alternativt kan man anvende en bus, der stopper i begge lufthavnens terminaler. Dette kan derfor være en mere praktisk løsning for dem, der lander i Terminal 2. Busserne drives af firmaerne Stie Autostradale og Air Pullman. Busserne kører ca. hvert 20. minut og billeterne købes om bord. Busstoppestedet finder man på grundetagen i begge terminaler.

  Parkering tips

  At finde parkering på gaden er ikke let i centrum af Milano, men hvis du finder en plads, så husk at parkering er tilladt mandag til fredag fra 8:00 - 20:00 eller 23:00, alt efter hvilken zone du er i. Der findes i øvrigt også flere parkeringshuse, hvilket for mange er et godt valg, da bilen her vil stå i sikkerhed. Prøv for eksempel Garage San Remo, der er tæt placeret på Duomo. Milanos offentlige transportsystem tilbyder også en park/ride mulighed længere væk fra centrum af byen. Parkeringspladser kan man også finde nær metrostationerne M1, M2 og M3.

  Nyttige links

  Milano Malpensa hjemmeside