Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA LINATE LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Milano Linate Lufthavn

  Auto Europe tilbyder høj kvalitets biludlejning til de mest konkurrencedygtige priser i mere end 24.000 destinationer verden over. Udnyt vores specielle tilbud på din biludlejning fra Milano Linate Lufthavn og udforsk Milano i eget tempo med Auto Europe. Søg online og udforsk vores store udvalg, eller ring +45 78 75 53 06, for at få et billeje tilbud.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Milano.

  Lufthavns information

  Milano Linate Airport (LIN)
  Adresse: 20090 Segrate, Italien
  Lokation: 6 kilometer øst for Milano
  Flyselskaber, som betjener lufthavnen: British Airways, easyJet, Aer Lingus, Air France, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Air Malta, Iberia, Germanwings, Alitalia og Blu-express.

  Danmark tilbyder også direkte fly uden mellemlanding fra Københavns Lufthavn af selskaberne SAS og Allitalia. Linate Lufthavn har flyruter rundt i Europa og tilbyder samtidig korte indenrigsafgange. Lufthavnen er den næststørste i Milano området efter Milano Malpensa.

  Terminaler

  Milano Linate Lufthavn deler en stor terminal for både ankomst og afgange.

  Billeje afhentning og aflevering

  Talrige biludlejningsselskaber tilbyder udlejning fra Linate Lufthavn. Placeringen, hvor man bekvemt kan afhente bilerne er placeret i nærheden af bagage-udleveringsområdet. Afhent din biludlejning fra Milano Linate Lufthavn og få mest ud ud af din ferie i Italien med Auto Europe.

  Lufthavns faciliteter

  Linate Lufthavn har et udvalg af barer og restauranter som passagererne kan nyde, mens de venter på deres fly. Udover spisesteder tilbyder lufthavnen også et apotek, en bank og et posthus. I øvrigt tilbyder Linate WiFi i alle områder.

  Transport

  Den nemmeste vej ind og ud af Linate Lufthavn er med bus eller tog. Dette giver passagererne en hurtig måde at komme ind til det centrale Milano. For dem, der rejser med bil, så er lufthavnen godt placeret langs Viale Forlanini.

  Parkering tips

  Det er utrolig praktisk at parkere i lufthavnen, da 5.000 parkeringspladser står til rådighed. Næsten alle pladser er godt forbundet til check-in området.

  Det kan være svært at finde en parkeringsplads i det centrale Milano, men det kan lade sig gøre. Alt efter zonen, så er tiderne mandag - fredag 08:00 - 20:00 eller 23:00. Der findes flere betalte offentlige parkeringshuse i det centrale Milano, hvilket for mange vil være det bedste og nemmeste valg. Med en billeje fra Milano Linate Lufthavn skal man huske at være tålmodig, hvis man leder efter parkeringspladser.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside til lufthavnen