Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MADRID

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Madrid

  Har du planlagt din ferie til Spanien endnu? Hvad med en autocamper leje i Madrid? Sammenlignet med en udlejningsbil giver autocamperen dig endnu flere muligheder. Efter at have udforsket hovedstaden er du velkommen til at besøge andre spanske byer som Barcelona eller Malaga. Auto Europe er en pålidelig partner for udlejninger. Nyd det omfattende udvalg og vælg en af vores ledige modeller til en afslappet campingferie i Spanien. Book nu online eller kontakt os på telefon på 0049 (0) 89 412 072 98 og tøv ikke med at spørge om råd.

  Campingpladser i og omkring Madrid

  Udvælgelsen af campingpladser i og omkring Madrid er ret stor. For at gøre din søgning endnu nemmere har vi samlet nogle forslag til din overvejelse af planlægning. Alle de anførte faciliteter er velegnet til større køretøjer.

  Camping Osuna Denne campingplads har en fremragende beliggenhed. Der er kun 20 minutter til centrum, og Madrid-Barajas lufthavn ligger kun fem minutters kørsel derfra. Der er i alt 60 parkeringspladser på campingpladsen. Campingpladsen tilbyder el, gratis Wifi og en vaskemaskine.
  Camping Madrid Arco Iris Beliggende ca. 25 minutter vest for centrum, tilbyder dette moderne kompleks alt hvad en autocamperlejers hjerte begærer. Pladserne til autocamperne er rummelige, og mange er udstyret med privat toilet. Tilslutninger til vand og el er til rådighed. Andre faciliteter omfatter to swimmingpools, en snackbar og en restaurant samt trådløs internetadgang.
  Camping Internacional Aranjuez For at nå dette kompleks syd for Madrid skal du køre næsten 50 kilometer. Ruten er det hele værd, hovedsageligt på grund af den brede vifte af fritidsaktiviteter. Tennisbanen og bordtennisbanerne ligger direkte på ejendommen, og en golfbane ligger kun to kilometer væk. Der er i alt 162 pladser med strømforsyning.
  Camping El Escorial Camping El Escorial vil være en utrolig populær plads for børnene. Campingpladsen ligger ca. 50 km fra Madrid, og har sit egen vandland med mange pools og rutsjebaner, en legeplads og store pladser med el og vand. Der er også tennis på stedet. Hvis du vil, skal du besøge restauranten på pladsen.

  Ledige autocampere i Madrid

  Gennem Auto Europe kan du vælge mellem en række tilgængelige modeller for lejebiludlejning i Madrid. Måske opfylder de følgende fire eksempler allerede dine kriterier for dit kommende køretøj? Weinsberg 541 er ideel til to passagerer. Autocamperen består af et bad, toilet og køkken samt en tank til henholdsvis drikkevand og spildevand. Aircondition og opvarmning giver ekstra komfort under din rejse. Modellen er næsten seks meter lang. Hymer Carado T-132 tilbyder mere plads og er et ideelt valg for en lille familie. Sovepladser er opdelt i en dobbeltseng og et enkeltseng. På grund af længden på næsten seks meter indeholder den også et brusebad, toilet samt et køkken. Aircondition og varme er også til rådighed. Adria-modellen garanterer en luksuriøs ferie for fire rejsende. Autocamperen 7,38 meter har to dobbeltsenge, køkken, bad og toilet. Rejser du med en lidt større gruppe, kunne den 6,63 meter lange Hymer Carado A-361 være den rigtige camper for dig. Op til seks personer kan finde pladser og sovepladser i form af to dobbeltsenge og to enkeltsenge. Dertil hører et toilet, brusebad og køkken samt klimaanlæg og opvarmning til standardudstyret.

  Gruppe A-1 Weinsberg 541 Gruppe B Hymer Carado T-132

  Gruppe A1

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe B

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Gruppe F Hymer Carado A-361

  Adria

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,38 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe F

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,63 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Madrid

  Madrid er den tredjestørste by i EU og den største i Sydeuropa. På grund af sin centrale beliggenhed er byen sæde for regeringen samt administrative og militære afdelinger. Derudover er det hjemsted for kongen i Spanien og den katolske ærkebiskops residens. Ting at lave i Madrid er utallige: at drikke kaffe på fantastiske pladser, besøge mange museer og vidunderlige parker eller bare nyde kulturlivet. Start din sightseeingtur med at besøge kongeslottet Palacio Real. Den spanske kongelige families officielle bolig imponerer med sin arkitektur og overdådige indretning. Palacio de Cibeles vil også tage vejret fra enhver. Denne imponerende bygning benyttes nu af byens administration.

  Et absolut must er Plaza Mayor i centrum af byen. Som oprindelig markedsplads, er Plaza Mayor stadig et af de mest livlige steder i dag. Et andet meget interessant sted, Puerta del Sol, ligger også centralt. Gå heller ikke glip af et besøg på Museo del Prado - et af de vigtigste kunstmuseer i verden. Den enorme kunstsamling omfatter værker af Dürer, Rembrandt, Botticelli og Caravaggio. Også et besøg værd er Museo Reina Sofia, Museo Thyssen-Bornemisza og Museo Arqueologico Nacional. Hvis du vil lave en lille omvej og være tæt på naturen uden at forlade byen, er Campo del Moro, Casa de Campo, Parque Dehesa de la Villa eller Parque del Buen Retiro de perfekte steder at vælge imellem. Derudover gør de årlige begivenheder Madrid endnu mere tiltrækkende. Sandsynligvis den vigtigste festival i byen Fiesta de San Isidro i maj måned. Med en autocamper leje i Madrid kommer du vidt omkring.

  Dette er kun en meget lille liste fra de højdepunkter, der venter dig i Madrid. Giv dig selv og din rejsegruppe massere af tid til at opdage mest muligt, før du forlader hovedstaden, og kører mod din næste destination. Hvis du beslutter dig for at leje en autocamper i Madrid, vil du ikke kun spare på indkvartering, men også spare på madbudgettet. Da mange autocamper modeller er udstyret med et køkken, vil du være i stand til at tilberede tilstrækkelige måltider før din afrejse fra Madrid. Om aftenen kan du lave dine yndlingsretter på en hyggelig campingplads i regionen. Lej en autocamper i Madrid og få mest muligt ud af din ferie!