Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  BARCELONA

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje Barcelona

  Vil du gerne tilbringe din næste ferie i det solrige Spanien og opleve alt, hvad landet har at byde på? Så overvej en autocamper leje i Barcelona og start med at udforske regionen. Nyd de endeløse muligheder og den overlegen komfort, som en autocamper vil tilbyde. Oplev Barcelona og dets omgivelser i dit eget tempo, inden du måske rejser mod Malaga eller Madrid. Auto Europe har et stort udvalg af autocampere at vælge imellem. Så uanset om du planlægger at rejse alene eller som en del af en større gruppe, så kontakt os i dag for at opdage dine muligheder.

  Campingpladser i og omkring Barcelona

  De fleste nærliggende campingpladser ligger langs kysten. Hvis du planlægger at besøge Madrid eller andre byer i Spanien, så vil du også finde flere campingpladser undervejs. Disse er ideelle til at overnatte og vågne den følgende dag fuld af energi for at fortsætte din videre rejse. Lej autocamper i Barcelona og følgende campingpladser kan findes i nærheden af byen.

  Camping el Vedado ores første campingplads ligger kun 23 km fra Barcelonas centrum. Med i alt 170 pladser, som alle er forbundet til strøm, kan du opleve en virkelig afslappende tid her. Campingpladsen råder over mange aktiviteter såsom; en fodboldbane, bordtennis, en tennisbane og to store swimmingpools. Der er også en golfbane i nærheden! Området er ideelt til vandreture, cykling og almindelig udforskning. Når der er tid til mad, er der en bar og en restaurant på pladsen.
  Estrella de Mar Denne campingplads ligger kun 5 minutters gang fra Castelldefels strand og ca. en halv time fra Barcelona selv. Mange af pladserne er skyggefulde og har strømforbindelse. Campingpladsen tilbyder en fodboldbane, en basketballbane, bordtennisbaner og en legeplads for at holde dine børn underholdt. Derudover er der gratis trådløs internetadgang.
  Camping el Garrofer Campingpladsen El Garrofer ligger cirka 45 minutters kørsel fra Barcelona. Når du når derhen vil du dog blive imponeret over den flotte beliggenhed. Pladserne selv tilbyder en masse træer og skygge. Vandforbindelser, spildevand og elektricitet er også tilgængelige på pladserne. Terramar stranden kan nemt nås og tager kun ca. 10 minutter til fods. Sammen med legepladser og swimmingpools er der også et supermarked og førstehjælpscenter.
  Vilanova Park Det tager kun cirka 45 minutter at nå denne campingplads fra Barcelona. Campingpladsens rummelige pladser tilbyder el og vandforbindelse sammen med spildevand. På pladsen finder du en indendørs pool, en større pool med vandrutschebane, motionscenter, tennisbaner og meget mere. En busforbindelse er tilgængelig fra torvet til centrum af Barcelona. Ikke langt væk er også naturreservatet Pantà de Foix, hvor du kan undslippe byens liv.
  Camping Barcelona Ideelt beliggende nær stranden. Mange af pladserne har udsigt over havet og giver en vidunderlig oplevelse med en autocamper. En gratis busforbindelse tager dig til byens centrum, til andre strande, til den lokale togstation og længere væk til andre destinationer. På stedet finder du en swimmingpool, et supermarked og et vaskerum, som alle vil hjælpe dig med i dit ophold.

  Autocampere tilgængelige i Barcelona

  Hos Auto Europe har du ikke kun et stort udvalg af biludlejningsfirmaer at vælge imellem, men du vil også have et stort udvalg af modeller for autocampere at vælge imellem. Hvad med Weinsberg 601 modellen for dig selv eller en gruppe? Denne 20 fods (6 meter) autocamper er udstyret med en dobbeltseng, et køkken, bad og toilet. Vand og spildevand er også tilgængeligt. Hymer Carado T132-modellen har alle de samme fordele som Weinsberg 601, med en længde på 20 fod (6 meter). Active S modellen er kun 16 fod (5 meter) lang og leveres med to dobbeltsenge og et køkken. Til sidst, hvad med Family Luxury autocamperen, der er en model, der ikke efterlader noget til din fantasi. Med 23 fod (7.28 meter) indeholder den ikke mindre end tre dobbeltsenge, et bad, toilet og køkken. Vand og spildevand er også tilgængeligt.

  Gruppe A-1 Weinsberg 541 Gruppe B Hymer Carado T-132

  Gruppe A1

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,99 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe B

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 5,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Active S Family Luxury

  Active S

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Luxury

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 7,28 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Barcelona

  Barcelona er den næststørste spanske by og en af de mest besøgte europæiske byer. Den tiltrækker over 7 millioner turister om året. Der er kun ca. 1,6 millioner indbyggere i byområderne, der kun overskygges af Madrid. Barcelona har utallige turistattraktioner - så om du leder efter et sted at bo, interessante museer, parker eller imponerende arkitektur, så har Barcelona det hele og meget mere. Det anbefales derfor at at have en del tid til at opleve det hele.

  Desværre er det uden for vores rækkevidde at liste alt, hvad Barcelona har at tilbyde. Dog anbefaler vi følgende steder. Plaça de Catalunya er et traditionelt gammelt torv beliggende mellem den gamle bydel (Barri Gotic) og den nye by (Eixample). Det regnes af mange til at være centrum for Barcelona. Herfra vil du være i stand til at nå mange andre seværdigheder til fods, såsom gamle romerske ruiner og det fantastiske shoppingområde Passeig de Gràcia.

  Desuden er Casa Milà og Casa Batlló kreeret af den berømte arkitekt Antoni Gaudí i nærheden og er helt bestemt et besøg værd. Antoni Gaudí har præget byen med sine indtryk og ikke mindst den ufærdige Basilica Sagrada Família. Den nuværende gennemførelsesdato for denne imponerende struktur er sat til 2026 og forhåbentlig opnås det.

  La Rambla er kendt som en af de mest berømte gader i Barcelona og bliver konstant besøgt af turister. Der er altid noget der sker langs denne avenue, der fører til Barcelonas havn. Caféer, restauranter og underholdende musikere og akrobater fylder avenuen og holder gæsterne glade - du vil endda finde Mercat de la Boqueria-markedet, der er bygget af stål og glas. Interessante kunstværker og udstillinger kan findes i et af Barcelonas mange museer. Fra Fundació Joan Miró, Museu Picasso til Museu Nacional d'Art de Catalunya. Barcelona har simpelthen alt til alles smag. Vil man gerne have ro til sindet og væk fra byens stress og jag, besøg da Parc de la Ciutadella. Det er også hjemsted for Barcelona Zoo, hvor du vil finde over 500 forskellige dyr at besøge.

  Lad os ikke glemme de livlige festivalscener, hvor en række musikere deltager og bidrager til at gøre Barcelona til et musiksted. Takket være byens ideelle beliggenhed ved Middelhavskysten er smukke og populære strande aldrig for langt væk. La Barceloneta, Platja del Bogatell og Platja de Badalona er nogle få strande, men absolut nogle man bør opleve.

  Når du har udforsket alt, hvad Barcelona har at tilbyde, hvorfor ikke fortsætte din rejse længere ind i Spanien? Bare start din autocamper op og gør dig klar til din næste destination. Flere campingpladser findes i nærheden af Barcelona, og er gode til at tilbringe en nat eller to. En campingplads er ikke kun mere økonomisk, men sparer også tid, når du søger indkvartering. Mange campervan modeller er udstyret med et køkken, hvilket betyder at du også kan spare penge og ofte undgå at spise ude. Hvis du er interesseret i en autocamper leje fra Barcelona, er der intet, der bør holde dig tilbage.