Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  MALAGA

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Malaga

  Hvis Spanien er din næste feriedestination, så hvorfor ikke anvende en autocamper leje i Malaga? Start dit besøg ved at udforske alt hvad byen har at tilbyde, før du bare kører til de omkringliggende områder og endnu længere væk til byerne Madrid og Barcelona. Alle campere er standard med køkken, bad og toilet - hvilket gør din rejse meget komfortabel og mere fleksibel. Uanset om du planlægger at rejse som par eller op til 6 personer, tilbyder Auto Europe passende autocampere til konkurrencedygtige priser. På vores hjemmeside kan du se vores tilbud og bestille i overensstemmelse hermed. Alternativt kan du også ringe til vores kontor. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte autocamper til ferien.

  Campingpladser i og omkring Malaga

  Inden for provinsen Malaga er der flere campingpladser at vælge imellem. Mange campingpladser er perfekt beliggende og tilbyder fremragende service. Hvis du planlægger at besøge byer som Madrid, vil du finde campingpladser stiplede langs din rute. Disse campingpladser er et ideelt sted at få lidt hvile, inden man drager videre afsted næste dag. For din bekvemmelighed har vi nedenfor en liste over campingpladser i det lokale område.

  Camping Valle Niza Playa Denne campingplads er ideelt beliggende nær Torre del Mar, tæt på stranden. Via A-7 kommer du til denne campingplads på cirka 30 minutter. Stedet er blandet med skyggefulde og solrige pladser med elforbindelse. Pladsen har en restaurant med terrasse og et lille supermarked til dine forsyninger. Derudover er et moderne vaskerum til din rådighed sammen med en swimmingpool og legeplads.
  Playa Almate Costa Du vil aldrig være langt fra havet, hvis du beslutter dig for at blive på denne campingplads. Du kan endda reservere havudsigt, hvis du foretrækker det. Alle pladser har el og Tv-tilslutninger. Campingpladsen byder på mange faciliteter, herunder et vaskerum, toiletter og et moderne supermarked, hvor man kan købe ind.
  Malaga Monte Parc Det tager cirka 40 minutter at nå denne campingplads, som omfatter i alt 40 skyggefulde pladser med elforbindelser, herunder gratis WLAN. Der er også et supermarked til indkøb, en restaurant, grillplads og en swimmingpool.
  Camping Fuengirola Denne campingplads ligger ved siden af havet med gode forbindelser til A-7. Malaga kan nås på omkring 35 minutter. Alle pladser har el og drikkevandsforbindelser. Andre faciliteter omfatter et motionscenter, minigolfbane, sauna, restaurant og et supermarked med et stort udvalg af produkter. Fra pladsen kan du endda besøge de nærliggende Sohail Castle ruiner.
  Camping El Pino Fra vores forslag er denne campingplads længst væk fra Malaga med omkring 45 minutters kørsel. Fordelen er dog, at man vil befinde sig tæt på fine sandstrande og mange sportsaktiviteter, såsom sejlads eller vandski. Pladserne er generelt skyggefulde og leveres med elforbindelser. Andre faciliteter omfatter bordtennis, toiletter, underholdning for børn og en udendørs pool.

  Autocampere tilgængelige fra Malaga

  Auto Europe har et udvalg af campere til leje i dette område, og nedenfor er et par anbefalede modeller at vælge imellem. Hvis du planlægger at rejse som et par, vil den lille model være ideel. Denne 23 fods (7 meter) model giver dig ikke kun plads nok til at bevæge dig rundt, men også et køkken, brusebad og toilet samt en dobbeltseng. Spildevand og vandtanke er også tilgængelige. Hvis du kan lide at skifte campingplads ofte, så er California-modellen måske det rigtige valg for dig. Her kan fire mennesker uden problemer være sammen. De sovende steder er opdelt i to dobbeltsenge, og et indbygget køkken leveres som standard. En vandtank er også tilgængelig. Hvis du er på udkig efter mere komfort, så vælg ACTIVE PLUS Modellen, som tilbyder samme antal soveområder sammen med et bad og toilet. Spildevand og vandtanke er tilgængelige. Længden af dette køretøj er 18 fod (5,42 meter). Hvis du planlægger at rejse med op til 6 personer, vil HYMER CARADO A-461-modellen være en ideel mulighed. Denne 22 fods (6,75 meter) lange køretøj indeholder spildevand og en vandtank, køkken, bad og toilet. Soveområderne er opdelt i to soveværelser med dobbeltsenge og to enkeltværelser.

  Small Sporty

  Small

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,9 - 7,6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Sporty

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 4,97 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Active Plus Gruppe H Hymer Carado A-461

  Active Plus

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,42 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Gruppe H

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,75 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Malaga

  Med mere end 569.000 indbyggere er byen Malaga den sjette mest befolkede by i Spanien og på grund af klimaet, et meget populært turistmål. Det er ikke overraskende, at kystområdet hedder Costa del Sol (Solkysten). I løbet af det meste af året kan du nyde behagelige temperaturer, da området især er beskyttet mod de nordlige vinde ved sit bjergrige område. Dette er perfekte betingelser for at udforske strandende i regionen. Den 1,6 km Playa de la Malagueta ligger f.eks. tæt på byens centrum og kan nås med bus. De mange barer, caféer og restauranter er alle med til at gøre promenaden til et yderst livligt sted. Af andre anbefalelsesværdige muligheder finder man Playa El Palo, som er egnet til fiskeri og dykning. Området er kun 7 km fra byens centrum. Lej en autocamper i Malaga og oplev den lange andalusiske kyst med de mange strande.

  Selvom du beslutter dig for at forlade byen for at udforske dine omgivelser, venter et væld af seværdigheder på dig. Den imponerende Alcazaba-fæstning, der overskygger Malaga, må man ikke gå glip af. Fortet er en fusion af kulturer. Fra et romersk amfiteater til en lille moské. Tættere på havnen i Malaga, vil man opleve katedralen i Santa Iglesia (Catedral Basilica Encarnacion), som på grund af dets 254 års konstruktion omfatter flere arkitektoniske stilarter. Plaza de la Merced er et livligt torv i nærheden af byens centrum, fyldt med mange caféer og restauranter. Dette gør stedet til et ideelt sted at slappe af. Derudover er huset, hvor Pablo Picasso blev født placeret her og er et must see. Jardin Botanico-Historico er en idyllisk tropisk have, der tiltrækker mange besøgende. Disse haver har tusindvis af oprindelige planter og træer sammen med mange springvand, pavilloner, drivhuse og paladset "Casa Palacio". Årligt organiserer byen festivaler, der føjer til sin kulturelle appel. To af de vigtigste begivenheder er Feria de Agosto og Malaga Film Festival.

  Selvfølgelig er der meget mere at opdage med sin autocamper leje i Malaga, hvilket betyder at man skal planlægge sit besøg på forhånd for at maksimere opholdet. Når du har en plan, så hent din camper fra Malaga, og når du er færdig med at udforske regionen, skal du bare køre længere ind i Spanien. Du vil hurtigt indse, at på grund af, at du ikke behøver at finde bolig eller restauranter, bliver rejsen meget mere afslappende og endnu nemmere på dit samlede budget. Vi anbefaler at du fylder alle forsyninger op inden du drager afsted, hvilket betyder at du altid kan tilberede dine yndlingssnacks mens du er på vej.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejePer med McRent
  29 september 2021
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  "Generelt meget tilfreds, men de camping stole der fantes i bilen var af meget meget dårlig kvalitet og matchede slet ikke resten af jeres set up."
  Anmeldelser af autocamper leje Lars med McRent
  02 Oktober 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Vi landede i Malaga ved 10.00 og kontaktede McRent umiddelbart efter. Autocamperen var klar, så vi kunne hente den med det samme og ikke kl. 16.00 som kontrakten lød på. Vi så videoklip, der informerede om netjening af autocamperen - det var fint. Vi gennemgik autocamperen sammen med en ansat og noterede skrammer på bilen, som blev noteret ned på et stykke papir. Vi tog selv nogle billeder. Da vi afleverede autocamperen, gennemgik en ansat autocamperen og sammenlignede med papiret, hvorpå skrammerne blev noteret ved udleveringen. Det forløb hurtigt og nemt, ingen problemer. Depositummet blev ført tilbage til vores konto 3 dage efter afleveringen. McRent tilbød at ringe efter taxi for os til lufthavnen, hvilket vi takkede ja til. "