Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  ALICANTE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Alicante - book og spar i dag

  Alicante er en af spaniens mest populære feriebyer, hvor den hvert år huser tusinder af turister. Turistbyen er en af europas mest populære byer grundet dens beliggenhed og fantastiske omgivelser. Byen er beliggende ved Costa Blanca kysten, og byder på utallige aktiviteter, som egner sig til hele familien.

  Alicante er hjemsted for de uendelige lange sandstrande og nogle af spaniens bedste golfbaner, som mange sportsinteresserede gør nytte af. Området i og omkring Alicante er fyldt med restauranter, hvor du kan prøve de lokale delikatesser.

  Drag på vandretur til byens gamle slot, bedre kendst som Castillo de Santa Bárbara, og oplev en storslået udsigt over byens centrum. Slottet er i dag et museum, hvor besøgende kan læse om dets fascinerende historie. Skab det perfekte billede på toppen af slottet, eller nyd den flotte solopgang.

  Det gamle kvarter, El Barrio, er en labyrint af vidunderlige gamle gader, som kredser om San Nicolas katedralen. Når byens seværdigher er oplevet, bør du tage til stranden for ren afslapning. Vi anbefaler specifikt at du besøger en eller flere af følgende strande - San Juan, Cabo de las Huertas, Almadraba, Albufereta, Postiguet, Urbanova eller Agua Amarga. Den solbeskinnet by har hvert år over 3000 timer med solskin. Tag højde for det når du drager afsted med din autocamper leje fra Alicante.

  Alicante er det ideele sted at få det bedste ud af Costa Blancas kyst, inkluderet med Benidorm og Guadalest. De er begge smukke bjergbyer, som huser slotte og turkis blå søer.

  Auto Europe er en markedsledende bilformidler med over 24.000 afhentningssteder fordelt over 180 lande. Vi garantere markedets laveste priser med vores prisgaranti. Virksomheden tilbyder et stort sortiment af køretøjer, som blandt andet består af autocampere og luksus køretøjer.

  Costa Blanca regionen egner sig perfekt til at blive udforsket i et større køretøj, da det vil være den mest bekvemmelige måde at rejse på. Du vil på denne måde have alt lige ved hånden, når spaniens østlige del skal udforskes. Kørsel i autocamper er overskueligt, og du vil ligeledes have din familie og venner i nærheden. er du interesseret i længere dagsture, kan du eventuelt tage til Murcia og Valencia, som henholdsvis er beliggende 80 km og 170 km fra Alicante. Er du på ferie i længere tid kan du eventuelt køre til Madrid, hvor du kan tilbringe et par dage.

  Campingpladser i og omkring Alicante

  Når du rejser i Costa Blanca regionen, vil du let have adgang til campingpladser i området nær Alicante. Hver campingplads tilbyder forskellige faciliteter og aktiviteter, som den besøgende kan gøre nytte af. Du vil samtidig have overkommelig afstand til populære turistattraktioner. Nedensåtende finder enkelte campingpladser, som vi kan anbefale:

  Imperium Camping Imperium er beliggende nord for Alicante med perfekt beliggenhed til strandene og havet. Campingpladsen er rummelig, ren og moderne, som egner sig perfekt til hele familien. Pladsen er perfekt beliggende i forhold til at opleve spændende seværdigheder i regionen. På campingpladsen er de følgende faciliteter: restaurant, supermarked, gratis wifi, underholdning for børn og pool.
  Jávea Camping Jávea er beliggede mellem Cabo de la Nao og Cabo de San Antonio. Campingpladsen har en perfekt beliggenhed med en kort afstand til Alicante og kun 2 km til stranden. Pladsen har åbent året rundt, og rummer adskillige faciliteter, såsom pool, tennisbane og legeplads.
  San Fulgencio Syd for Alicante finder du campingpladsen San Fulgencio, som er et perfekt sted for folk med autocamper. Campingpladsen er forholdsvis lille, og er kun beregnet til autocampere. Pladsen rummer bad og toilet faciliteter, og egner sig perfekt til korte besøg.
  Finca Lige ved siden af motorvej A-31 finder du Finca-Caravana motorhome park, som er ideelt for folk, der ønsker mere rolige omgivelser omkring sig. Pladsen er omringet mandel-, oliven-, og fyrretræer. Autocamper-pladsen er ligeledes beliggende ved siden af et fugle- og naturreservat, som overordnet set er et af de flotteste steder i Costa Blanca.
  Las Palmeras Camping Las Palmeras er beliggende i Baños de Fortuna, som er et stille område nær det sydlige Spanien. Denne dyrevenlige campingplads tilbyder fine badefaciliteter, vaskemaskiner og salg af gasflasker. Du vil derfor have det mest nødvendige lige ved hånden. Tæt på pladsen finder du et spaområde, hvor du har massere af muligheder for at slappe af.

  Tilgængelige autocampere i Alicante

  Alicantes lange kystlinje er det ideele sted for afslapning, hvor du tit og ofte kan parkere din autocamper leje fra Alicante i nærheden. Vi tilbyder dig moderne autocampere med køkken, bad, toilet og behagelige senge. På vores hjemmeside kan du tilkøbe alt det nødvendige udstyr, som eksempelvis stole og borde. På hjemmesiden finder du ligeledes forsikringer, som passer til dit behov. Alle autocampere er designet og indrettet, så du kan føle dig godt tilpas. En af de bedst sælgende autocampere er vores Adria model, som passer perfekt til en familie på 4 personer. Ønsker du en større model, kan du se nærmere på Family Plus, som kapaciterer 6 sengepladser.

  Compact Plus Family Standard

  Compact Plus

  Sovepladser: 2 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Standard

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,3 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Adria Family Plus

  Adria

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 7,3 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Alicante

  Alicante er en populær havneby og navnet stammer oprindeligt fra Arabien, hvor det betyder ''City of light''. Byen har i alt over 330.000 indbyggere, og er et af europas mest populære feriesteder om sommeren. Alicante er overordnet set en af de hurtigst voksende byer i Spanien netop på grund af dens beliggende og turisme. Byen var engang en gammel fiskeriby, men er i dag vokset til at udelukkende leve af tusime.

  Skal du besøge Alicante for første gang, bør du tage til Mount Benacantil, for at få en forrygende udsigt over den historiske by. Efterfølgende bør du gå en tur langs havnepromenaden og blandt de smalle fscinerenede små gader ved Barrio de Santa Cruz. Du vil har opleve Alicantes smukkeste kvarter. Lej autocamper i Alicanta og du vil have alt lige ved hånden.

  Besøgende kan ligeledes besøge en eller flere af byens museer. Alicantes arkæologiske museum er uden tvivl det mest populære. Ikke nok med at selve bygningen er arkitektonisk gennemført, så kan du indenfor finde dele af bygningsværker, som går tusinder af år tilbage. Museet er bedre kendt som MARQ, og huser i alt otte gallerier. Seværdigheden er en favorit og stor opelvelse blandt turister, og du bør ligeledes opleve det. Er du til mere sportsinteresserede museer, bør du se Museo Volvo Ocean Race. Du kan her opleve nogle af verdens hurtigste sejlbåde.

  Blot 30 minutter syd for alicante, finder du Palmeral de Elche, som er et stort og grønt område med over 200.000 palmetræer. Dette gør det til den største palmeplantage i Europa. Stedet er kendt for dets store have (Huerta del Cura), og står i dag noteret på UNESCO´s bevaringsliste.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper lejeJens med Autocaravan Express
  21 Oktober 2021
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 5 Stjerner
  "Vi fik en fantastisk ferie på basis af jeres gode service."