Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLEJE DÆKNING FORKLARET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Forstå dækning på din biludlejning

  God beskyttelse giver dig fuldstændig ro i sindet, når du bestiller en billeje. Men reglerne kan for nogle virke forvirrende. Derfor har vi samlet alle nødvendige oplysninger for at hjælpe dig med at forstå, hvad der er dækket, når du lejer en bil. For os er det meget vigtig at du er tryg og forstå reglerne omkring dækning af billeje. Nedenfor er en kort og enkel vejledning:

  Ansvarsforsikring

  Inkluderet i alle biludlejningstilbud ved Auto Europe. Dækker skade på en anden person eller ejendom uden for køretøjet som følge af en ulykke. Ansvarsforsikring på køretøjerne er fuldstændig som vi kender det fra Danmark.

  Beskyttelse i tilfælde af skade (CDW)

  Dette er en skadesdækning, der begrænser ansvaret til et bestemt beløb. Forudsat at du lejer en bil med en selvrisiko på 600 euro, vil det betyde, at du er ansvarlig for alle skader under 600 euro. Skader, der overstiger dette beløb, er omfattet af kontrakten. På dansk kan denne beskyttelse også kaldes "kasko forsikring"

  Tyveridækning (TP)

  Dækker tab i tilfælde af tyveri af køretøjet og begrænser også selvrisikoen til et bestemt beløb. Kort og godt, hvis uheldet er ude, skal du betale selvrisikoen/depositummet til firmaet, hvor køretøjet er udlejet.

  Brandforsikring

  Inkluderet i priserne hos os med ubegrænset dækning. Så hvis der skulle ske, at køretøjet går i brand, har man ikke noget at være bange for. Alle skader er dækket

  Hvilke ydelser kan Auto Europe tilbyde?

  I de fleste lande tilbyder Auto Europe en række ydelser, der sparer dig tid og penge. Læs nedenfor om beskyttelse af din biludlejning via os:

  Dækning uden selvrisiko

  Dette produkt dækker ikke kun den samlede selvrisiko, du er ansvarlig for, hvis bilen er beskadiget eller stjålet, den vil også betale dig for skader på visse dele af køretøjet. Skader på vinduer, interiør, hjul, dæk, undervogn og tag på køretøjet dækkes ikke af de fleste biludlejningsfirmaer. Det er derfor tilrådeligt at læse den lokalt indgåede lejekontrakt nøjagtigt! Kort fortalt er denne ydelse en forsikring gennem udlejningsfirmaet. Uanset hvad der sker vil du ikke betale en krone, forudsat at delene nævnt overfor ikke er beskadigede.

  Tilbagebetaling af selvrisiko

  En eventuel selvrisiko som du udbetaler til udlejeren, vil blive refunderet af os. Først skal et depositum afgives ved den lokale udlejer og herefter får man det tilbagebetalit af os i tilfælde af skader. Forudsætningen er at indsende en række dokumenter til Auto Europe, hvor især udlejerens skadesrapport, politiets rapport og reparationsfakturaer er vigtige. Glas, dæk, hjul, tag og undervogn er dog ikke dækket med denne ydelse. Du kan finde en komplet beskrivelse af dette produkt på alle udlejningsbiler, der omfatter "Tilbagebetaling af selvrisiko" eller læse mere her.

  Tilbagebetaling af selvrisiko med Super cover

  Denne udvidede dækning omfatter skader på glas, dæk, hjul, tag og undervogn. Som med muligheden for overnævnte "Tilbagebetaling af selvrisiko", skal du betale et depositum. Så snart der opstår skader, skal du først betale for skaden og foretage en betaling af selvrisikoen til udlejningsfirmaet, før du indsender en ansøgning om refusion fra Auto Europe.

  Vigtigt: Husk, at den registrerede chauffør skal have et kreditkort i eget navn, hvor depositum vil blive blokeret, når bilen afhentes. Alle betingelser for vores skadesdækningsprodukter findes i vores regler og betingelser, inden du foretager din reservation. Når bestillingen er bekræftet, modtager du en voucher, der også indeholder alle vilkår og betingelser. Læs gerne alt igennem, så ingen tvivl opstår. Vi er glade for at besvare dine spørgsmål via telefon, bare ring til os på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.