Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BODØ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Bodø – Garanti for de bedste priser

  Bodø ligger i det nordlige Norge og har ca. 46.000 indbyggere. Mange rejser hertil for at nyde den smukke natur den kendetegner området. Her findes smukke bjerge, fasinerende fjorde og gode fiskemuligheder. En billeje i Bodø er perfekt når man ønsker at bevæge sig over store afstande.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Oslo og Sverige.

  Billig biludlejning i Bodø

  Hvis du bestiller en udlejningsbil i Bodø har du alle muligheder for at opleve Norge. Hvis du ønsker at besøge et naboland skal du huske at meddele dette til os ved bookingen, da der kan være begrænsninger. Hent din udlejningsbil direkte fra lufthavnen eller fra midtbyen. Nyd midnatssolen og og nordlyset med en udlejningsbil i Bodø.

  Med en lejebil i Bodø

  Auto Europe biludlejning formidler biludlejning med mere end 60 års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder altid biludlejning til lave satser. På verdensplan arbejder vi sammen med de kendeste biludlejningsfirmaer, herunder Europcar, Avis og Hertz. Hos os kan du nemt hente din lejebil i Bodø centurm. Har du yderligere spørgsmål til biludlejning kan du ringe til os på nummer +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Bodø Airport