Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ÅLESUND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Ålesund med Auto Europe

  Ålesund ligger i det centrale Norge og har ca. 60.000 indbyggere. Denne kystby er smukt beliggende på vestkysten af Norge og med en udlejningsbil i Ålesund er det nemt at komme rundt til de forskellige øer. Ålesund er kendt for sine smukke bygninger og sin fiskeindustri. Har du mod på en længere køretur kan du f.eks med din billeje i Ålesund besøge Trondheim i nord eller Bergen i syd. Hvis du planlægger at køre til andre lande i lejebil i Ålesund, skal du bare huske at give os besked når du bestiller.

  Auto Europe tilbyder også car rental i Sverige

  Billig biludlejning i Ålesund

  Hvis du bestiller en udlejningsbil i Ålesund, har du alle muligheder for at opleve Norge. Tag et fly til det centrale Norge og hent din udlejningsbil i Ålesund. Nyd det milde kystklima og besøg f.eks Atlanterhavsparken. Biludlejning gennem Auto Europe er nemt og enkelt, og du oplever altid den bedste service og de laveste priser på biludlejning.

  Med en lejebil i Ålesund

  Auto Europe formidler biludlejning med mere end 60 års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder altid biludlejning til lave satser. På verdensplan arbejder vi sammen med de kendeste biludlejningsfirmaer, herunder Europcar, Avis og Hertz. Hos os kan du nemt hente din lejebil i Ålesund centurm. Har du yderligere spørgsmål til biludlejning kan du ringe til os på nummer +45 78 75 53 06.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Ålesund Airport