Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TROMSØ

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Tromsø med Auto Europe

  Kunne du tænke dig en biludlejning i Tromsø til lav pris og gode lejevilkår? Auto Europe er den førende agent inden for billeje i Tromsø og mange andre steder i verden. Vi arbejder udelukkende med professionelle udlejningsfirmaer for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service. Bestil en udlejningsbil i dag og nyd godt vores fordele. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Tromsø du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Før du rejser til Tromsø, er det yderst fordelagtigt, at du kender til de lokale færdselsregler. De norske regler ligner de danske utroligt meget, dog med enkelte undtagelser.

  Promillegrænsen ligger I Tromsø på 0,2, hvilket i øvrigt også gælder resten af Norge. Det er derfor vigtigt at huske, at denne grænse er mere end halveret af den danske promillegrænse.

  Temperaturene er rigtig lave i Tromsø, grundet byens beliggenhed. Dette betyder, at vejene ofte er dækket af sne og is. Man er ikke forpligtet til, at have vinterdæk på bilen, hvis man har tilstrækkeligt vejgreb. Er der sne eller is på vejen, skal man dog som minimum have snekæder.

  Læs om Norges generelle færdselsregler her.

  Geografisk information

  Den arktiske hovedstad Tromsø er en livlig, humoristisk og smuk by fuld af spændende kultur og historie. Regionen er omgivet af bjerge, fjorde og øer, og den fantastiske natur kan du let udforske med en biludlejning i Tromsø. Ud over den fantastiske natur er her også mulighed for at opleve kultur, historie, arkitektur og dyreliv. Landskaberne omkring Tromsø er perfekte til forskellige udendørs aktiviteter.

  Tromsø har ry for at samle meget sne om vinteren, hvilket gavner de nærliggende skiområder, hvilket giver den bedste anledning til en skitur med familien i en billeje i Tromsø.

  Klimaet i Tromsø er meget lig klimaet i Norges hovedstad, Oslo, hvor somrene er milde i temperaturer og til tider regnfulde, hvorimod vintrene er kolde og snerige.

  Tromsø Lufthavn

  Hvis du flyver til eller fra Tromsø, er det via lufthavnen som er placeret ved Langnes i Tromsø.

  Tromsø Lufthavn (TOS)
  Telefon: +47 22 54 08 00
  Hjemmeside: avinor.no

  Offentlig transport

  Du kan ankomme til Tromsø via landjorden, luften eller havet, og derefter komme rundt i byen ved hjælp af byens offentlige busforbindelser. Busbilletter kan købes ombord på busserne med kontanter, men det anbefales at købe billet på forhånd i én af de lokale salgskiosker, hvor prisen som udgangspunkt er 25% billigere.

  Nyttige links

  Turistinformation - Tromsø