Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BERGEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bergen – Book nu og spar!

  Sammenlign priser på alle bilkategorier på tværs af de forskellige udlejningsfirmaer og find nemt den billigste biludlejning i Bergen med Auto Europe. Gør din rejse fleksibel ved at rejse i dit eget tempo og stop op de steder, du ønsker at opleve! Med vores prisgaranti er du sikret de bedste tilbud uden at gå ned på servicen. Du kan allerede nu bestille din billeje ved at benytte vores søgemaskine ovenover. Skulle dine planer ændres, så kan du kvit og frit afbestille din billeje op til 48 timer før afhentning. Og husk, at du kan bestille din billeje i Bergen lufthavn og dermed starte din ferie på den bedste måde!

  En billeje i Bergen vil sikre, at du får mest ud af din ferie, og du kan leje bilen gennem 3 nemme trin med os. Afhent din billeje i Bergen lufthavn eller på et af de mange bykontorer i byen og nyd friheden ved en fleksibel ferie med egen transport. Auto Europe har over 60 års erfaring med formidling af billeje på destinationer verden over og kan altid tilbyde en stor flåde af biler, som kan dække lige de behov du har for din ferie eller forretningsrejse! Udnyt de mange fordele og bestil din billeje allerede i dag. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bergen du kan læse på anmeldingssiden .

  Hvordan er trafikken i Bergen?

  Trafikken er som enhver dansk storby, hvor der godt kan være trafik om morgenen og om aftenen, hvor folk respektivt skal på og fra arbejde. Dog selv når der er lidt trafik, kan man sagtens komme rundt som i en dansk storby. Dog skal man vide, at Bergen indreby ikke er så god at køre i, da der er mange ensrettet veje. Dermed hvis man kører forkert et sted, så tager det lidt tid for at komme tilbage til der, hvor man startede. Hvis man dog stadig vil køre derind, så skal man nok enten have en GPS med sig eller leje en af udlejningsfirmaet, så man ikke farer vild. Den indre by er hermed heller ikke særlig stor, så man kan sagtens parkere sin udlejningsbil udenfor den indre by, og så tag en gå tur i den, som også er fantastisk. Udenfor den indre by er vejene helt fine, og de er også oplyste om natten, som om at det var danske veje. Derudover hvis du gerne vil lære mere om færdslen i Norge generelt, så kan du læse vores færdseguide for Norge.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Bergen?

  Når man skal parkere sin bil i Bergen, skal man helst bruge de forskellige parkeringshuse, der er rundt om i byen. Det er fordi, at hvis man parkerer et sted, hvor man ikke må, som er nemt at gøre, så kan det blive en dyr affære. Det er nemt at parkere forkert, da der er rigtig mange regler for parkering ude på vejen. Især i den indreby er der mange steder, man ikke må parkere på vejen, så der er det en ekstra god ide at finde et parkeringshus. Hvis man dog finder en fri parkeringsplads ude på gaden, skal man være meget opmærksom og kigge på skiltene, der er i området. På disse skilte står der nemlig, hvad der er gældende i forhold til området. Det er så besværligt at parkedere ude på gaden, da den lokale regering gerne vil have bilerne væk for gadebilledet, og fordi de gerne vil have flere til at bruge de offentlige transportmidler.

  Bergen Lufthavn

  Bergen lufthavn ligger ved en lille by kaldet Flesland og er en international lufthavn. I dag er lufthavnen den anden travleste lufthavn i Norge, hvor den havde cirka 6 millioner passengere, der fløj fra og til lufthavnen i 2018. Lufthavnen er ejet af Avinor, som er et statsejet selskab, som ejer de fleste lufthavne i Norge. De flyselskaber der er størst i lufthavnen er SAS, Norwegian og Widerøe, hvor man kan flyve direkte til København og Billund med SAS. Den rute der dog flyver mest fra lufthavnen er til hovedstaden Olso. Hvis man dog leder efter måde at komme til Bergen på fra Danmark, så kan man også tage færgen fra Hirtshals, som normalt er billigere end at flyve dertil.

  Bergen Lufthavn (BGO)
  Officielle navn: Bergen Lufthavn
  Adresse: Flyplassvegen 555, 5258 Bergen, Norge.
  Tlf.: +47 67 03 15 55
  Beliggenhed: Lufthavnen ligger en køretur på 17 km. syd for Bergen.
  Flyselskaber som opererer fra Bergen Lufthavn: SAS, airBaltic, Air France, Finnair, Icelandair osv.
  Hjemmeside: https://avinor.no/en/airport/bergen-airport/

  Hvad kan jeg foretage mig i Bergen?

  I Bergen er der massere, man kan tage rundt og se, hvor der også er stor variation på seværdighederne. Der er f.eks. historiske huse, bjerge, et fiske markedet, et akvarium og meget meget mere. Vi har dermed lavet en list herunder med de attraktioner, som vi synes, der er vigtigst, at man tager hen og ser, når man er i Bergen:

  Bryggen
  Det mest populære sted, som turister tager hen til, er bryggen. Bryggen på Norsk betyder det samme, som det gør på dansk, altså en havn, hvor større skibe kan være. Den ligger i midten af byen og er virkelig et must, når man er i Bergen på grund af dens alder. Dele af denne havn stammer nemlig helt tilbage til det 14. århundrede, og stedet er på UNESCO’s World Heritage listen. Tilbage i det 14. århundrede blev havnet brugt af det tyske Hanseforbund, som var en forbund af nordtyske byer. Dette forbund brugte havnen i 400 år, og dermed er det virkelig et interessant sted at gå en tur i. Hvis man gerne vil lære mere om dette steds enestående historie, så kan man tage til museet, der ligger på havnen. I dag er der også butikker og restauranter, man kan tage rundt i.

  Gåturen Vidden
  Gåturen, der bliver kaldet vidden, er mellem to bjerge nemlig bjerget Ulriken og Fløyen. Hvis du godt kan lide at være ude naturen og se helt enestående udsigter, så anbefaler vi klart, at du tager på denne tur. Det gør vi, da man går fra den ene top til den anden omgivet af fantastisk natur, smukke udsigter og lange floder. Der er mange måder, som man kan gå turen på, men de fleste tager enten svævebanen op på Bjerget Ulriken eller togbanen op på bjerget Fløyen, og så derfra går de så. Derefter tager man så den anden form for transport, der nu er på den top, man ender ved ned af det respektive bjerg. Dog hvis man gerne vil forlænge en ellers lang tur, kan man begynde ved bjerget Fløyen, hvor man nemlig kan gå op af det bjerg, så man også får den oplevelse med. Derudover er der også mange andre fantastiske gå ruter omkring og i Bergen, som man kan tage, men dette er helt klart den mest populære.

  Akvakiet i Bergen
  Det største akvarium i Norge ligger i Bergen, og det er en af Bergens største turistattraktioner. Det er især populært for familier, der er på ferie i Bergen. Det er det, da der er massere at se og at opleve i dette akvarium. Der er naturligvis massere af fisk, hajer og skaldyr, som man kan forvente af et akvarium. Herudover er der dog også nogle andre attraktioner, som man ikke lige havde regnet med, at et akvarium havde. De har nemlig også søløver, pingviner og krokodiller, hvor man kan se dem blive fodret hver dag. Derudover har de også et show om plastik i verdens have, som er meget tankevækkende.

  Bedste dagsture med en biludlejning i Bergen

  Når man har booket en biludlejning i Bergen, så er det oplagt, at man kører udenfor Bergen, da der er mange seværdigheder, der ligger lidt vej væk. Her er der nemlig massere af smukke bjerge, floder og generelt smukt natur, der helt klart er værd at tage ud og se. Hermed er der også mange små interessante byer, hvor nogle af dem er fyldt med historie. Vi har dermed lavet liste herunder med de steder, som vi vil anbefale, at du tager ud og ser, når du er i Bergen:

  Gamlehaugen
  Gamlehaugen er et palæ, som det norske kongehus i dag ejer. Dette sted er naturligvis ikke, hvor kongehuset bor, men et feriehus hvor de sover, når de besøger Bergen. Dermed holder de også nogle gange fester i dette palæ. Dette palæ ligger ikke særlig langt væk fra Bergen. Du skal nemlig kun køre i cirka 15 minutter, også er du der. Her kan du få en guidet rundtur i palæet, hvor du kan se den smukke inderside af det. Udover at det tilhører det norske kongehus, burde man også tage dertil, da det har en rig historie. Palæet blev nemlig lavet i 1898, og før kongehuset overtog ejerskabet af huset, var det ejet af flere forskellige rigmænd. Alt dette kan du lære en hel masse mere om, når du tager til palæet, som du helt klart burde.

  Flåm
  Når man booker en billeje i Bergen, skal man helt klart også overveje at tage til Flåm. Det er nemlig en lille landsby, som ligger i et fremragende landskab. Byen ligger cirka to og en halv time væk fra Bergen, hvor køreturen er fyldt med fantastiske udsigter og enestående natur. Selve landsbyen er virkelig hyggelig, hvor der er restauranter og andre faciliteter. Dermed er der også mange barer, der har hjemmelavet øl, som man kan tage ind og smage. Derudover er der også et tog i byen, som tager en ud i naturen, hvor man kan få guidet ture derud, så man kommer ud og ser alt det, der er værd at se.

  Hardangervidda National Park
  Hardangervidda National Park er Norges største national park, og den ligger også cirka to og halv time fra Bergen. Køreturen derhen er enestående, som alle køreturer nærmest er i Norge. Der er nemlig massere af bjerge, dale, floder osv. som gør, at hver gang man drejer, får man et nyt vidunderligt syn. Når man kommer til parken, er der mange forskellige ruter at tage. Uanset hvilken rute, man vælger, er skiltningen virkelig god, så man ikke farer vild. Parken er dermed virkelig god, hvis man har cykler med, da nogle af cykelruterne er blevet kåret til at være blandt verdens bedste. Parken er kæmpe stor, så der er utallige steder at se og ting at opleve. I selve parken er der også bjerge, floder osv. men det der er især specielt, er parkens antal af rensdyr. Parken har nemlig en af verdens største antal af rensdyr, så der er chance for at se et, når du besøger her.

  Geografisk information og historie

  Bergen er den største by, der ligger i provinsen Hordaland, som ligger på vest kysten af Norge. I byen bor der cirka 280.000 indbyggere. Der bor dog også en masse lidt udenfor byen, så hvis man tæller dem med, så er indbyggertallet på cirka 420.000. Dette gør det til den anden største by i Norge efter hovedstaden Oslo. Rundt om byen ligger der adskillige fjorde, hvor byen ligger på kysten af en af dem. Den fjord hedder byfjorden, og den hedder det, da skibene bruger den til at komme til Bergen. Dette navn går langt tilbage i tiden, da skibe har sejlet der i mange hundrede år.

  Derudover ligger der også bjerge rundt om Bergen. Det siges, der ligger 7 bjerge omkring byen, men det kommer lidt an på, hvem man spørger. Det gør det, da det kommer lidt an på, hvordan man definerer et bjerg. Hvor disse 7 bjerge er, kommer også lidt an på hvem, man spørger, da det er forskelligt, hvilke bjerge de forskellige personer i Bergen har besøgt.

  Historien om Bergen begynder helt tilbage i 1070, hvor ifølge islandsk saga konge Olav 3. Kyrre byggede en kirke og en kongsgård, som så senere er blevet til Bergenhus. Byen begyndte så derefter meget hurtigt at vokse, hvor det så blev til et kongeligt og kirkeligt centrum. Dette blev ved helt indtil 1349, hvor at den sorte død ramte byen. Denne sygdom ramte byen hårdt, hvor der herefter var en periode, hvor byen var meget svækket. Det ændrede sig dog fra ca. 1360, hvor Hansaforbundet gjorde byen til en af sine hovedkontorer. Det gjorde nemlig, at der kom en masse handel til byen fra havnen, som fik byen til at vokse igen. Dette gjorde også, at den tyske befolkning steg markant, og det er derfor det, der hedder bryggen i dag, blev kaldt tyskerbyen. Hansaforbundet havde et hovedkontor der helt indtil 1899, hvor handelen så herefter er blevet ved helt indtil i dag. Efter 1899 blev byen restaureret efter 2. verdenskrig, da byen blev alvorligt skadet i løbet af krigen. Det der dermed blev lavet den gang er det, der er der i dag.

  Hvordan kommer jeg rundt i Bergen?

  Som mange Europæiske byer, så har Bergen et godt offentligt transportsystem. Det bliver dog mest brugt til at komme ud af byens centrum. Byens centrum er nemlig ikke særlig stor, så man kan sagtens bare gå rundt, når man er der, eller hvis man bor der. Nedenunder kan du dog se alle transport mulighederne, man kan vælge imellem. Der er også toge men ikke særlig mange, og de kører ikke rundt i Bergen. De fleste går nemlig til Oslo, og andre til Arna eller Voss, så derfor er de ikke beskrevet herunder.

  Busser
  Det primære valg, når man gerne vil rundt i Bergen, er busser. Der er nemlig busser, der kører til nærmest alle steder i Bergen. De kører ofte nemlig cirka hvert femte minut i myldretiden og på andre tidspunkter ikke særlig meget mere end det. Alle busserne kører inde fra den centrale del af byen også ud til forstæderne. Et tip for hvis man skal fra den centrale del af til en af disse forstæder er, at gå hen til enten Olavkyrres gade eller Christies gade. På disse gader kommer alle busserne nemlig.

  Bybanen
  Bybanen er en sporvogn og er et andet alternativ, man kan bruge. Dog er det kun, hvis man gerne vil syd på, da den kun kører syd på. Den kører dog ret langt syd på, hvor den også holder ved lufthavnen. Dette er dermed en mulighed, hvis man ankommer med fly og skal ind til byens centrum. Den kører ofte i løbet af hele dagen, så man kan sagtens tage den uden at vide, hvornår den kører.

  Taxi
  Der er også taxier i Bergen, som man kan benytte sig af. Dog er norske taxier endda endnu dyrere end danske, selvom det kun er en lille tur, man skal på. Hvis man dog vil tage en taxa, så skal man sørge for at tage en officiel taxa, som man nemt kan finde på nettet, hvor man også kan sammenligne deres priser.

  Nyttige links

  Turist Informationer