Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BERGEN BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Bergen

  Norges andenstørste by var hjemsted for konger i middelalderen og en handelsstation for Hanseforbundet. Bryggen er en rest fra den æra. Det er et fotogent kajområde med malede træhuse med trekantede gavle. Det er vestkystens største havn og en af Skandinaviens travleste mellemlandinger for krydstogtskibe. Byens idylliske omgivelser og fantastiske naturlige havn har cementeret dens ry som et af Norges mest populære turiststeder. Det er også et af landets førende kulturelle destinationer og er vært for populære sommerfestivaler og musikbegivenheder, såsom Bergen International Festival, Nattjazz Festival og Bergenfest. Bergen er hjemsted for en af Europas ældste orkestre, Bergen Philharmonic Orchestra, der blev grundlagt i 1765 og var komponisten Edvard Grieg’s hjem om sommeren. Byen er fyldt med museer, der viser byens rige historie, fejrer kunst og endda lader besøgende få praktisk erfaring med videnskab.

  Bergen var en af de største hansebyer i Europa, og det har været et stort handelscenter gennem tiderne. Fisk var den store eksportvare, mens korn var den vigtigste import. De første tyske købmænd kom til byen allerede i 1270, og det magtfulde hanseforbund eksisterede indtil 1784, da det blev opløst. Hansehandlerne opererede i Bryggen-området, som nu er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

  Bergens centrum overvåges af syv bjerge som slår en bue rundt om, og de er dækket af sne stort set hele året. To af dem, Fløyen og Ulriken, har en kabelbane eller svævebane, der hjælper med løfte dig til toppen. Derfra kan du vandre over stenede stier, hele tiden med udsigt over Bergen og dens fjorde. Hardangerfjorden er et landskab, der ser aldeles uvirkeligt ud, indtil du ser det personligt. Fjorden er en behagelig dagstur fra Bergen, og omringet af formidable stenvægge, der falder ned mod idylliske små landsbyer og deres frugthaver.

  Auto Europe tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler på over 24.000 steder over hele verden, med fantastiske priser og den bedste service. Heriblandt Bergen lufthavn og flere steder i centrum. Vi har alt fra økonomibiler i mini-klassen til luksusbiler, SUV’er og minibusser. Du finder den perfekte bil til dit eventyr i Bergen på Auto Europes hjemmeside, og hvis du er i tvivl om hvad der passer bedst, er du velkommen til at ringe til vores specialister på +45 78 75 53 06. Herunder kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Bergen.

  AUTO EUROPE BERGEN, NORGE Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Bergen: