Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I STAVANGER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Stavanger med Auto Europe

  En biludlejning i Stavanger giver dig fuld frihed til at rejse gennem den smukke Fjord-region i Vestlandet. Nyd et landskab af vilde bjergkæder og nationalparker.

  Stavanger er en kulturel, livlig by, der er gennemsyret af historie. Afhent din biludlejning i Stavanger og besøg dens romanske katedral fra det 12. århundrede eller Det Maritime Museum. Gå tilbage i tiden i Stavangers gamle bydel for at opleve smalle snoede gader og hyggelige træhuse. Med en biludlejning er det godt at besøge byen i maj, hvor man kan nyde MaiJazz - den årlige jazzfestival! Rejs lidt væk fra byen for at opleve Manafossen vandfald med sit storslåede 92 meter frie vandfald.

  Kør din biludlejning til Haugesund, en lille men livlig kystby, eller hvis du foretrækker at køre på lidt længere afstande, kan du tage turen til Oslo, hvor du kan opleve alle de sjove og kulturelle aktiviteter, som hovedstaden har at tilbyde.

  Trafik og parkering

  De norske færdselsregler ligner med få undtagelser de danske utrolig meget. Hver dog opmærksom på følgende med din biludlejning i Stavanger:

  • Hastighedsgrænserne på de norske motorveje er sjældent meget højere end 90/100 km/t.
  • Promillegrænsen ligger på 0,2 i Norge.
  • Der findes utallige betalingsveje i Norge, hvor man skal passere betalingsanlæg for at betale en afgift. Denne afgift kan enten betales via en faktura, som man får tilsendt med posten, eller "på stedet" via den danske BroBizz.

  Geografisk information

  Stavanger er Norges 3. største by, og den 4. mest indbyggerrige by i landet. Byen har et typisk atlanterhavsklima, og grundet sin åbne placering er byen svært udsat når det gælder storme og dårligt vejr fra Nordsøen. Vintrene i Stavanger er kolde med gennensnitstemperatur på -1 °C med forholdsvis snefattige dage. Somrene i denne by byder sjældent på temperaturer over 24 °C, og er derfor meget milde og dejlige.

  Byen byder på flere muséer og samlinger, som både nationale og internationale besøgende kan nyde godt af. Søger du udendørs oplevelser, kan du med din billeje i Stavanger søge mod Norges store turistattraktion Preikestolen, som er en 604 meter høj udsigtsklippe, der årligt får besøg af ca. 300.000 besøgende. Dette naturvidunder ligger ca. halvanden times kørsel fra det centrale Stavanger, hvor man lige skal være opmærksom på, at man også skal med færge.

  Stavanger Lufthavn

  Lufthavnen er beliggende ca. 11 km sydvest for Stavanger, og er Norges tredje mest travle lufthavn.

  Stavanger Lufthavn (SVG), Sola
  Telefon: +47 67 03 00 00
  Hjemmeside: avinor.no

  Offentlig transport

  Norge har udviklet et veletableret transportsystem hvilket inkluderer et stort netværk af busser, toge og færger. Offentlig transport i og omkring Stavanger er primært med bus. Operatøren Kolombus driver et netværk af ruter. Enkeltbilletter til buskørsel koster ca. 35 NOK, og ugebilletter ligger på ca. 270 NOK.

  Hvis man gerne vil besøge Oslo eller Kristiansand, kan man benytte sig af ét de fire daglige afgange, fra byens centrale togstation, hvis man ikke ønsker at benytte sig af sin billeje i Stavanger.

  Nyttige links

  Turistinformation - Stavanger