Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I NORGE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Norge

  Skyd dit nordiske ferieeventyr i gang med Auto Europes biludlejning i Norge! Uanset om det er til de kolde vintre eller milde sommerdage, vil udforskning af det fantastiske norske landskab i være fantastisk en robust SUV eller i en luksusbil. Vi dækker dig ind uanset dine behov og budget! Se vores samarbejdspartners udlejningsflåder i Norge.

  Hvorfor leje en minibil i Norge?

  Lej bil i miniklassenEn minibil i Norge vil spare dig for penge, da den offentlige transport i de nordiske lande har en tendens til at være ret dyr. Selvom minibiler ikke er egnet til mere end to personer med meget lidt bagage, kan du stadig drage fordel af at leje en minibil til udforskning af byer i Norge.
  Populære modeller i miniklassen: Nissan Micra, Peugeot 107, Chevrolet Spark , Volkswagen Up, Citroen C1 samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Norge

  Lej bil i økonomiklassenØkonomibiler er en overkommelig og behagelig måde at komme rundt i Norge på budget. Afhent en økonomibil i Oslo og kør rundt i byen og nærliggende områder til lave omkostninger. Oplev den uberørte natur, smalle øde fjorde, og ærefrygtindgydende natur. En økonomibil kan rumme dig samt tre andre passagerer, og transportere jer rundt i hele landet.
  Populære modeller i økonomiklassen: Peugeot 208, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Hyundai i20 og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Norge

  Lej bil i kompaktklassenBilerne der indgår i kompaktkategorien er et yderst populært valg i Norge, da de er alsidige og brændstoføkonomiske. Vær fri for alle begrænsninger af offentlig transport og høje taxaudgifter med en solid kompaktbil i Norge. Medbring op til fire andre passagerer og nyd ferien!
  Populære bilmodeller i kompaktklassen: Volkswagen Golf, Toyota Auris, Volkswagen Golf Estate, Ford Focus og mange flere.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Norge

  Lej bil i mellemklassenLangt den mest populære løsning til billeje i Norge for vores kunder, der er på en kort ferie, er vores biler i mellemklassen, som er en fantastisk kombination af komfort, optimal brændstofforbrug og rummelighed. Da disse køretøjer kommer i en bred vifte af modeller, har du alle muligheder foran dig. Gennemse vores tilbud og reserver den rigtige bil til dig!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Mercedes B-Klasse, Volvo V40, Citroen C4 Aircross, Skoda Octavia, Volkswagen Passat og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Norge

  Lej bil i familieklassenHar du behov for mere plads til masser af bagage og flere passagerer? En familiebil passer perfekt til disse behov under en ferie i Norge. Vælg ekstra udstyr, såsom skiholdere, hvis du planlægger et vintereventyr, hvor du kan drage fordel af meget bagagerumsplads, ekstra benplads og et pålideligt design der gør længere familieture yderst behagelige.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3 Series, Mercedes C-Klasse, Volvo S70 og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Norge

  Lej en luksusbilForøg din køreglæde med en luksusbil i Norge! Vælg blandt førsteklasses biler og high-end bilmærker som Mercedes, BMW og andre, og nyd friheden på vejen med en overdådig bil fra Norge!
  Populære biler i luksusklassen: BMW 3 Series, Volvo V60 Estate, Mercedes E-Klasse Estate, Mercedes E-Klasse, Mercedes GLC, Tesla Model S, Volvo V60 Estate Hybrid og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Norge

  Lej en SUVTakket være deres robusthed er SUV'er et godt valg til ethvert terræn, især til at krydse norske veje på søgen efter forrevne landskaber, klippeveje og dybe grønne skove. Enhver entusiastisk chauffør vil helt sikkert nyde sikkerheden på de norske veje, mens dette alsidige flotte land udforkes.
  Populære modeller i SUV klassen: Citroen C4 Aircross, Toyota Urban Cruiser, Ford Kuga, Toyota RAV 4, Volvo XC60, BMW X1 og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Norge

  Lej en van/minibusHvis du rejser i en større gruppe af familie eller venner, kan du vælge en enkelt billeje i stedet for at leje flere køretøjer på én gang. Ikke kun en mere overkommelig løsning, men også langt sjovere måde at rejse på.Vans/minibusser kommer i en række forskellige modeller, og vil give dig masser af plads til din bagage.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Ford S-Max, Toyota Verso, Ford Tourneo, Volkswagen Caravelle og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.