Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LISSABON LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Lissabon Lufthavn med Auto Europe

  Start din ferie i Portugal med afhentning af din biludlejning fra Lissabon Lufthavn. Herfra kan du begynde, at udforske byen Lissabon og tage på road trip. Prøv eventuelt de bedste strande i landet eller en køretur fra Lissabon til Sintra. Dette giver minder for livet og er en ideel tur for din familie eller dine venner. Auto Europe er partnere med lokale og internationale biludlejningsfirmaer i Lissabons Lufthavn, hvilket giver mulighed for, at vores kunder kan vælge mange kategorier, specielle pakker og særlige tilbud.

  Læs om andrre kunders oplevelse af billeje i denne vidunderlige by ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra Lissabon.

  Lufthavns information

  Lissabon International Lufthavn (LIS)
  Officielt navn: Lisbon Portela Airport eller bare Lisbon Airport.
  Lokation: Lufthavnen er beliggende i den nordlige del af Lissabon kun 6,5 kilometer fra byens centrum.
  Adresse: Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lissabon, Portugal.
  Flyselskaber, som betjener Lissabon Lufthavn: Lufthavnen er et knudepunkt for TAP og Portugalia og er også en vigtig luftbase for easyJet og Ryanair. Andre flyselskaber, der i lufthavnen omfatter: Air France, Aer Lingus, Air Europa, BA, Germanwings, Iberia, KLM, Lufthansa, Tunis Air, United Airlines og Wizz Air m.fl. Både København og Billund i Danmark tilbyder direkte afgange til Lissabon

  Terminaler

  Lufthavnen består af to terminalbygninger. Det meste af trafikken håndteres af Terminal 1, som bruges af de fleste virksomheder, såsom TAP og Star Alliance flyselskaber. Terminal 2 er væsentlig mindre og varetager kun afgange. Specielt bruges terminalen af lavprisselskaberne Easyjet, Ryanair og Wizz Air. Der er en gratis shuttle bus, som forbinder begge terminalbygninger.

  Billeje afhentning og aflevering

  Alle biludlejningsfirmaer er placeret i ankomsthallen i Terminal 1. Parkeringspladsen er placeret ved siden af en af de travleste veje i Lissabon, så sørg for, at du føler dig komfortabel med din bil og læs eventuelt vores kørselsguide, for at blive bekendt med de lokale færdselsregler. De dokumenter, som skal bruges, for at afhente din biludlejning fra Lissabon lufthavn er: kørekort, voucher og et kreditkort i navnet på den primære fører. Visa Dankort anses som et debetkort og ikke et kreditkort. Læs venligst vilkår og betingelser på din voucher, da nogle leverandører kan kræve yderligere dokumenter. Desuden skal man være opmærksom på brændstofpolitikken og inspicere bilen for eventuelle skader og ridser ved afhentning.

  Åbningstider for biludlejningsfirmaerne

  Leverandører Åbningstider
  Alamo 06:00 til 01:00
  Avis 06:00 til 01:00
  Benerent 08:00-22:00
  Budget 06:00 til 01:00
  Dollar 06:00 til 23:59
  Drive4less 06:00 til 01:00
  Drive On 08:00-20:00
  Europcar 06:30 til 01:00
  Guerin 06:00-01:00
  Hertz 06:00-23:59
  Interrent 07:30-23:59
  Keddy 06:30-01:00
  Thrifty 06:00-23:59

  Lufthavns faciliteter

  Som en af de travleste lufthavne i Europa tilbyder lufthavnen selvfølgelig et væld af shoppingmuligheder og restauranter. Fri WiFi tilbydes i 30 minutter i hele terminalbygningen. Finansielle faciliteter inkluderer en bank, pengeautomater og valutaveksling.

  Transport

  Lissabon Lufthavn er serviceret af den røde metrolinje, som kører hver 5.- 15. minut. Det tager 21 minutter at ankomme til byens centrum. Der er også regelmæssige Aerobus tjenester til byens centrum og busstoppestedet er foran Terminal 1 ved ankomsthallen. Taxa er den dyreste måde, at komme til byens centrum på, men det er den hurtigste.

  Parkering tips

  Med en billeje fra Lissabon Lufthavn, er der selvfølgelig flere ting man skal være opmærksom på. For at holde parkeret på gaden i Lissabon kræves det, at man betaler et parkeringsgebyr. Vær opmærksom på, hvilken zone man befinder sig i, da priserne kan variere herefter. I byen findes der underjordiske parkeringspladser, hvilket kan vise sig, at være den mest fornuftige løsning for turister.

  Nyttige Links

  Officiel hjemmeside til lufthavnen