Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  DÜSSELDORF

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Düsseldorf - Fantastiske priser

  Düsseldorf er en vidunderlig og fascinerende by, som overrasker på mange punkter. Byen byder på en masse kulturrelle seværdigheder, som er interessant for de besøgende. Storbyen har i dag over 600.000 indbyggere, hvor den hovedsageligt er beliggende på den østlige side af Rhinen, som udmunder øen Düsseldorf. Byens gamle del, Altstadt, er kendt for sinde mange ølstuer, som er navngivet verdens længste bardisk. Oplev det hele med en autocamper leje i Düsseldorf.

  Düsseldorfs bymæssige udvikling er en kæmpe faktor for dens generelle identitet. Udviklingen skyldes i stor grad genopførsler og ombygninger, primært på grund af krigens ødelæggelser. Byen har været hovedstad for Nordrhein-Westfalen siden 1946. Byens charmerende centrum tiltrækker hvert år tusinder af turister, hvor de kan opleve enestående arkitektoniske bygninger, som er kombineret med moderene stil.

  Byen er omgivet af kirker fra barokkens-tid, modebutikker og gallerier lavet af internationale berømtheder. Altstadt er Düsseldorfs unikke sted, som kombinerer traditionelle og nutidige elementer, hvilket skaber en unik stemning og fantastisk kultur. Genskabelsen af den gamle havn er et af byens mest imponerende projekter, sammen med Rheinuferpromenade, som er en gangsti der løber langs vandkanten. Den strækker sig fra Burgplatz til byens smukke parlamentbygning.

  Lej autocamper i Düsseldorf som er det ideele sted for kør-selv ferie. Byen strækker sig langs den europæiske flod Rhinen, som danner rammerne for perfekte udsigter. Når alle seværdighederne er udforsket, bør du besøge de omkringliggende storbyer, såsom Köln, Bonn og Dortmund. Er du interesseret i længere køreture, kan du eventuelt køre til Amsterdam eller Bruxelles.

  De laveste priser og største udvalg af køretøjer finder du gennem Auto Europe. Vi tilbyder dig de bedste muligheder, og sidder altid klar til at hjælpe dig med din ferieplanlægning. Vi samarbejder med verdens bedste udlejningsfirmaer, så du altid er sikret en kvalitetsfyldt billeje. Du vil altid være garanteret prisgaranti og andre favorable fordele. Yderligere kan du altid afbestille din billeje op til 48 timer før afhentning. Kontakt vores reservations specialister på +45 78 75 53 06 eller dkres@autoeurope.de.

  Campingpladser i og omkring Düsseldorf

  Tyskland er kendt for dens høje kvalitet af campingpladser, og Düsseldorf-området en ingen undtagelse. Der er utallige af campingspladser langs Rhinen, og endnu flere i baglandet. Tyskland er blandt andet kendt for dets kvalitetsmæssige campingpladser, og dem i nærheden af Düsseldorf er ingen undtagelse. Der er utallige af campingpladser beliggende langs Rhinen, hvor de samtidig har en overkommelig afstand til Düsseldorf by:

  Meerbusch Camping Meerbusch har åbent fra april til oktober, og er beliggende langs Rhinen i den nordlige del af Düsseldorf. Campingpladsen blev grundlagt i 1948, og er den campingsplads, som har eksisteret i længst tid. Pladsen tilbyder et fremragende udvalg af faciliteter, som blandt andet tæller er mini-marked og en strandbar i spansk stil.
  Lelefeld Afslapning er hovedattraktionen for folk, som benytter Camping Lelefeld. Det er et af Düsseldorf bedste steder, hvis du ønsker at slappe af. Pladsen har åbent året rundt, og tilbyder faciliteter som: gode badefaciliteter, salg af glasflasker og vaskemaskiner.
  Goldene Meile Camping Goldene Meile er beliggende syd for Düsseldorf direkte til Rhinen. Denne familievenlige campingplads er udstyret med faciliteter, som er dedikeret til hele familien. På pladsen vil du blandt andet finde restaurant, supermarked og legeplads til børnene. Når du er på campingpladsen kan du nyde en fantastisk udsig ud over Rhinen.
  Ruhrtalblick Nordøst for Düsseldorf ligger Camping Park Ruhrtalblick, som er en mellemstor campingplads med fantastiske omgivelser. Campingpladsen har åbent året rundt. Camping Ruhrtalblick rummer en bistro, som severer pub mad og eftermiddagskager. Campingpladsen er beliggende blandt skønne naturlige omgivelser, som giver muligheder for an masse udendørsaktiviteter, som eksempelvis gå- og cykelture.
  Hohensyburg Camping Hohensyburg er beliggende blandt fantastisk grønne omgivelser tæt på Düsseldorf. Inden for rimelig afstand kan du køre til Dortmund eller andre storbyer. Rundt om campingpladsen finder du forskellige aktiviteter, som landskabet danner de perfekte rammer for. På pladsen kan du finde restaurant, klassisk tysk biergarten, snack bar og legeområde for mindreårige.

  Tilgængelige autocampere i Dusseldorf

  Auto Europe tilbyder forskellige af muligheder til dig. Vi formidler autocampere i alle størrelser. Det spænder alt fra små og økonomisk til store og familievenlige. Alle køretøjer er ideele til ferieophold og længere roadtrips. Vores Urban Plus er populær blandt mindre familier. Modellen er udstyret med to dobbelt senge, bad, toilet og et lille køkken. Ønsker du et lidt større køretøj, kan vi stærkt anbefale Compact Plus, som i alt har fire sovepladser. Ønsker du en mere lukseriøs autocamper bør du vælge Compact Luxury, som er en længere model en de to øvrige. Modellen rummer ligeledes 4 sengepladser. Er i en større familie på 6 personer, kan i vælge Family Plus modellen. Besøg vores hjemmeside og udfyld søgekriterierne for at det fulde udvalg.

  Urban Plus Compact Plus

  Urban Plus

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,5 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Compact Plus

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Compact Luxury Family Plus

  Compact Luxury

  Sovepladser: 4 personer
  Kategori: A-Klasse
  Længde: 6 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Family Plus

  Sovepladser: 6 personer
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Mere information om Düsseldorf

  Düsseldorf er en af Tysklands mest fantastiske byer. Byen bliver gennemløbet af Rhinen, hvilket er med til at danne de mest fantastiske udsigter. Byen er omringet af et naturligt flot landskab, som hvert år tiltrækker mange turister. Er du i Düsseldorf i længere tid, kan du eventuelt køre til andre lande såsom Amsterdam, Rotterdam, Bruxelles og Frankfurt.

  I den sydøstlige ende af byen finder du Benrath, som er en fascinerende og farverig slotshave. Slottet blev bygget i 1755, og er i dag et af europas bedst bevarede bygninger. Slottet er et godt eksempel på hvordan arkitekturen var i baroktiden. Slottet huser ligeleds sit eget museum, som åbnede i 2002, og er den første af sin art.

  Nordøst for byen ligger Kaiserswerth, som er et distrikt der er ældre end Düsseldorf. Området har huse som går helt tilbage til 1700-tallet. Stedet er ligedes kendt for dets ruiner for det tidligere palads - Kaiserpfalz. Paladset blev bygget af Frederik 1. i 1200-tallet.

  Düsseldorf er ligeledes en af Tysklands største finansbyer, hvor de spænder over forskellige industriområder såsom kemi, maskinfremstilling, telefoni og m.m. Byen råder ligeledes over et af europas største messecenter. den største messe er bådustilling, som hvert år tiltrækker knap 300.000 mennesker. Der er i alt mere end 1000 udstillere fra mere end 50 lande.

  Book din autocamper leje fra Düsseldorf i dag og få mest ud af din reservation. Byens centrale beliggenhed gør at du problemfrit kan køre til Holland, Belgien, Luxembourg eller Frankrig.