Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ MÜNCHEN HBF TOGSTATION

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejnig på München Hauptbahnhof Togstation

  Tyskland’s tredje største by - München har meget at tilbyde besøgende, og er godt placeret for folk, der planlægger en køretur gennnem det smukke landskab i det sydlige Tyskland. Den bedste måde at udforske denne storslåede by på, er med et billeje på München Hauptbhnhof Station, der er et stort transport omdrejningspunkt beliggende midt i hjertet af centrum i München. Med Auto Europe kan du nå alle de vigtigste turistatraktioner, og de mest populære shoppingdistrikter inden for kort tid med kørsel fra stationen.

  Bayerns hovedstad, München er en kosmopolitisk by fuld af arkitektonisk skønhed og velsignet med nogle af europas mest værdsatte gallerier og kunstsamlinger. En af byens anerkendte attraktioner inden for rækkevidde af Haufbahnhof station, er Residenz. Det er Münchens tidligere kongelige palads, der kan dateres tilbage til 1300-tallet. Det huserer et væld af vidunderlige antikviteter og uvurderlige artefakter, samt det fantastiske hvælvede kammer, kendt som Antiquarium.

  Andre must-see turistattraktioner tæt på München Haufbahnhof Station inkluderer, Deutsches museum, verdens største samling af videnskabelige og teknologiske udstillinger og Tysklands mest populære attraktion. Plus den vidunderlige rococo-stil Asa kirchekirke, der især er kendt for sit forgyldte interiør og rigt dekoreret alter.

  München Hauptbahnhof Station er også perfekt placeret for besøgende, der ønsker at udforske byens populære udendørsarealer. Især Englischer Garten er en af de smukkeste parker i hele Tyskland. For al fresco-spisning og / eller en forfriskende drink, kan du besøge byens gamle Marienplatz plads med dens storslåede søjle af jomfru Maria.

  En af de bedste grunde til, at leje et billeje på München Hauptbahnhof Station er, at udforske de fortyllende regioner i Bayern og Schwarzwald, som begge er let tilgængelige med bil fra byen. Bayern kan prale af mange charmerende steder, såsom den dejlige by Bamberg med sin maleriske arkitetur, uden at glemme Neuschwanstein Castle, Ludwig II's romantiske udfold nær den østrigske grænse.

  Fra München Hauptbahnhof Station kan du nyde spændende road trips, ligesom den tyske Alpine vej. Vejen snor sig langs en naturskøn passage de bayerske alper. Eller tag en afslappet tur vest for byen og opleve den stemningsfyldte navngivet vej Romantische Strasse (Romantiske vej), der løber over 300km gennem nogle af de mest maleriske og stemningsfyldte landskber i hele centraleuropa. En anden populær rejseplan er, vores Beer Garden Tour, der tilbyder en afslappet kørsel på over 260km med frodigt tysk landskab.

  München er stor og moderne, men byen er også meget godt forbundet med rejsende, der ønsker at bruge landets omfattende netværk af motorveje eller autobahns. På vej mod vest kan du tage A8, og køre henover Stuttgart, for at nå Karlsruhe, en fin lille by beliggende 218km nordvest for München, og kan nås på to timer og 20 minutter ca. Ved at tage A8 sydøst over, kommer du til Salzburg i Østrig. En køretur, der er 144km, og tager halvanden time i god trafik. Kørsel med A9 nord for München bringer dig til Nürnberg, på cirka en time og 40 minutter. Den samme motorvej fører dig helt til Berlin 584km væk, hvilket vil tage dig over fem timer.

  Sydtysklands spetakulære bjergveje kan nås ved,at tage A95, der fører dig til de bayeriske alper og det berømte skisportssted Garmich-Partenkirchen, kun en times kørsel væk. For flere tips og trafikregler, se vores kørselsinformationsside for Tyskland.

  Auto Europe blev grundlagt i 1954, og er i dag en af de længst etableret biludlejningsmæglere. Vi samarbejder med alle de bedste biludlejningsfirmaer, herunder Alamo, Avis, hertz, Dollar, Enterprise, Europcar og Sixt. Book din biludlejning på München Hauptbahnhof Station nemt med vores højteknologiske reservationsprogram. Alternativt er du velkomme til, at ringe til vores lejespecialiteter på +441233225114. De er på vagt syv dage om ugen, og vil være meget glade for, at kunne hjælpe dig med at planlægge din rejse.

  Her kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser fra München.

  Information om stationen

  München Haupbahnhof Station blev først bygget i 1839 omkring ca. 800 meter væk fra hvor stationen nu står, og blev restaureret flere gange i årenes løb. Især efter 2. Verdenskrig, da stationen blev beskadiget på et omfattende niveau. Som Münchens største jernbanestation, er Hauptbahnhof Station klassificeret af den nationale togoperatær Deutsche Bahn (DB) som en kategori 1-station, hvilket betyder, at den ikke kun er en af de travleste jernbanestationer i Tyskland, men også en af de største i Europa. Stationen bliver brugt af omkring en halv million passagerer om dagen. I alt rummer stationen 32 platforme, suppleret med en integreret underjordisk S-Bahn-Station(med to platforme), og en underjordisk U-Bahn-Station(med 6 platforme).

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil på München Hauptbahnhof Station?

  De fleste af de største udjelningsfirmaer, der tilbyder biludlejning på München Hauptbahnhof Station, feks. Europcar, Sixt, Hertz og Avis kører fra stationens store og meget velorganiserede DB(Deutsche Bahn) rejsecenter. Biludlejningskontorerne er generelt åbne 08.00 intil 21.00, dog har nogle en reduceret tidsplan i weekender og på helligdage.

  Avis Biludlejning i München Hauptbahnhof Station Avis på München Hauptbahnhof Station
  10A Bayerstrasse,
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 251
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-21.00 Lørdag-Søndag 08.00-17.00
  Europcar biludlejning i München Hauptbahnhof Station Europcar på München Hauptbahnhof Station
  10A Bayerstrasse,
  München, Tyskland 80335

  +49 895 490 240
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-21.00 Lørdag-Søndag 08.00-17.00
  Hertz biludlejning i München Hauptbahnhof Station Hertz på München Hauptbahnhof Station
  10A Bayerstrasse
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 256
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-21.00 Lørdag-Søndag 09.00-17.00
  Sixt biludlejning i München Hauptbahnhof Station Sixt på München Hauptbahnhof Station
  10A Bayerstrasse
  München, Tyskland 80335

  +49 89 66 060 060
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 06.00-21.00 Lørdag-Søndag 06.00-21.00
  Thrifty biludlejning i München Hauptbahnhof Station Thrifty på München Hauptbahnhof Station
  10A Bayerstrasse
  München, Tyskland 80335

  +49 895 502 256
  Åbningstider:
  Mandag - Søndag: 07.00-21.00 Lørdag-Søndag 09.00-17.00

  Stations faciliteter

  Stationen har mange cafeer, barer, restauranter og et udvalg af velkendte supermarkeder, der er åbne 365 dage om året. I den østlige del af hovedhallen på stueetagen og på første sal, er der flere madbutikker, kiosker, blomster- og gave butikker. Der er også en omfattende indkøbsarkade i kælderen mod nord og øst, samt direkte adgang til tilstødende butikker i den indre by gennem en indkøbsarkade. Et af de mest populære steder at hente en frisklavet snack, er det franske bageri, der serverer lækre kager til både turister og pendlere i München. Siden 1995 har et museum dedikeret til Münchens unge mennesker, været beliggende i Starnberg-fløjen af stationen, mens der i den sydlige del af bygningen er et moderne , bekvemmeligt og godt beliggende hotel. Langdistancetoge fra mange forskellige lande, såvel som mange lokale toge fra andre bayerske byer afsluttes ved München Hauptbahnhof Station. Hvilket gør det til det idelle omdrejningspukt for byens omfattende offentlife transportnet, S-Bahn, U-Bahn, sporvogne og busser, som alle har stop enten inde i stationen, eller i meget tæt på. Andre faciliteter, der er beliggende på Münchens Hauptbahnhuf indkluderer; bagageopbevaringskontor, turistinformationsafdeling, baby-omklædningsområde og en huritg trådløs internetforbindelse.

  Hvordan kommer jeg til og fra München Hauptbahnhof Station?

  Mere end 25 S-Bahn, U-Bahn, bud og sporvognslinjer betjener München Hauptbahnhof Station, hvilket skaber en let og hurtig tur videre til de fleste steder rundt omkring München. De to sytemer, overjordisk og underjordisk er tæt integreret, og bruger et fælles billetsystem. Den mest indlysende forskel mellem de to transportmidler er farven på togene: U-Bahn togene er blå og hivde, og S-Bahn togene er røde og hvide. Syv S-Bahn linjer passerer gennem München Hauptbahnhof : S1, S2, S3, S4, S6, S7 og S8, og stationen har to U-Bahn stationer, der betjener de seks U-Bahn linjer. U1, U2, U4, U5, U7 og U8. Der også fire sporvognsstoppesteder i nærheden af stationen og busruter, der let svarer til alle sporvognstoppesteder. Uanset hvor du skal hen i München, så er der stor chance for, at du på et tidspunkt under din rejse passerer igennem München Hauptbahnhof Station. Udover at forbinde med byens andet vigtigste transport omdrejningspunkt, Ostbahnhaf, er der direkte tjeneste til flere centrale turistattraktioner, herunder Marienplatz og Klarsplatz. Fra Münchens Lufthavn kører S-Bahn linjer 1 og 8 til Hauptbahnhof med en rejsetid på omkring 40 minutter. Ved at kigge sig omkring undervejs stoppene, finder du hurtigt ud af at du er inden for nem gåafstand, til de fleste af de bedste hoteller i byens centrum. Byen har også et meget effektivt sporvogns- og busnetværk, der nemt navigerer dig mellem Münchens Hauptbahnhof Station og mange spændende attraktioner feks. Allianz Arena, BMW Museum, Olympic Park og Oktoberfest. Hvis du rejser til München med tog, kommer du sandsynligvis til Hauptbahnhof Station, og derfra har du en række muligheder for at komme rundt i München. Taxaer er en anden mulighed fra München Hauptbahnhof Station. Her er der taxaer, der venter på dig ude foran stationens hovedudgang, både nord og syd.

  Parkerings tips

  Hvis du leder efter et sted at parkere, kan du bruge en af de tre kortvarige parkeringspladser. For længere ophold er det bedre, at bruge parkeringspladsen i flere egtaer, eller en af de mange underjordsike parkeringspladser, der er i nærheden af stationen. Hvis du har et BahnCard, så betaler du kun halvdelen af den almindelige parkering. To parkeringspladser på stationens fjerde og femte etage er kun tilgængelige, fra Bayerstrasse og Arnulfstrasse. Der er begrænset parkering på gaden i det centrale område af byen i kontortiden, uden begrænsninger om aftnen. Parkering for besøgende er kun tilladt på parkeringsplader markeret med blå linjer. Parkering på gaderne uden blå linjer er forbudt. Bemærk, at en stor del af det centrale område i München er udpegetsom lav-mission. Det er værd at bemærke, at der er billig parkering til rådighed på de mange park and ride parkeringsplader i udkanten af byen, men masser af offemtlig transport, til og fra byens centrum.

  Nyttige links

  München tourist infomation

  München Lufthavn

  Offentlig transport i München