Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SLOVAKIET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Slovakiet – Find din perfekte leje

  Auto Europe er en international biludlejningsformidler. Med over 60 års erfaring har vi mange fordele at tilbyde vores kunder. Med over 24.000 afhentningssteder i over 180 lande kan vi altid finde en lejebil til præcis dine behov ved din ønskede destination. Bestil din billeje hjemmefra og lad os om alt papirarbejdet, så du ikke skal bruge unødvendig til af din ferie. Vi samarbejder med alle de bedste og mest pålidelige lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden og er altid klar til at finde det bedste tilbud til dig.

  Grundet vores mange leverandører tilbyder vi et stort udvalg af køretøjer lige fra to-persons mini til 9-persons Van samt luksusbiler, hvis du vil nyde ferien med stil. I Slovakiet tilbyder vi bl.a. billeje i hovedstaden Bratislava i vest og Kosice i øst. Glem alt om at være afhængig af bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en udlejningsbil fra Auto Europe. Bestil din biludlejning i Slovakiet i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje

  Rejs rundt med en lejebil i Slovakiet, landet i Europas hjerte. Det lille land byder på fantastisk natur og har mange seværdigheder, der alle ligger inden for en rimelig afstand med en udlejningsbil. Opdag Slovakiet i en bil fra Auto Europe og du vil ikke blive skuffet. Kør til hovedstaden Bratislava hvor man kan slendre gennem den hyggelige gamle bydel, Staré Mesto, og beundre de flotte huse, kirker samt fine palæer.

  Tag en tur til Liptov i den nordlige del af Slovakiet, for at beundre landskabet med de Høje Tatrabjergene i horisonten. Eller udforsk de dybe kløfter og slugter i Slovenský raj, hvilket på dansk betyder "Det slovakiske paradis", og det ikke uden grund. For at nå det hele i Slovakiet, er det naturligvis nemmest at have en fortrinlig billeje. Efter aftale med Auto Europe kan du også k¢re til Ungarn eller Østrig.

  Kørselsregler og tankstationer

  Her er nogle få ting man skal huske på, når man skal køre i Slovakiet:

  • Eventuelle fartbøder eller trafikforseelser bliver afregnet i den lokale valuta på stedet i samarbejde med politet.
  • Sikkerhedsseler er obligatoriske og brugen af mobiltelefoner under kørsel er begrænset til håndfrie.
  • Fartgrænser er de samme som i Danmark.
  • Billister skal benytte en reflekterende sikkerhedsvest, hvis de undervejs forlader bilen i tilfælde af ulykke uden for bymæssig bebyggelse.
  • I Slovakiet er promillegrænsen 0,0. Man må altså ikke drikke og efterfølgende sætte sig bag rattet.

  Parkering
  Som udgangspunkt er parkering tilladt i højre side af vejen. Ved ensrettede veje må der parkeres i begge sider. I de større byer er det kun tilladt at parkere, hvor der er skiltet.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Slovakiet, er du velkommen til at besøge vores kørselsguide for Slovakiet her.

  Vejafgifter

  I Slovakiet skal man betale vejafgift for at køre på motorvejene. Man skal derfor anskaffe sig et motorvejsmærkat, som kan købes på alle tankstationer, ved grænserne og på posthuse. Mærkaterne kan købes for hhv. 10 dage (10€), 30 dage (14€) og et helt år (50€).

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Australien skal du være mindst 18 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 70 år.

  Valuta

  Slovakiet er medlem af EU og har euroen som valuta. Internationale kreditkort såsom VISA, Mastercard og American Express kan benyttes i butikker og hæveautomater.

  Tidsforskel

  Den slovakiske tidzone er GMT/UTC+1 som i Danmark. De benytter sig også af sommer- og vintertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Slovakiet 230 Volt , 50 Hz, som i Danmark. De Slovakiske stikkontakter passer til de danske apparater og man behøver derfor ingen adapter.

  Pas og ambassade information

  Da Slovakiet er medlem af EU kan danske statsborgere rejse frit til Slovakiet med et gyldigt pas. Danmark har ingen ambassade i Slovakiet, men Danmarks ambassdør i Wien er akkrediteret i Bratislava.

  Den danske ambassade i Wien, Østrig
  Führichgasse 6A-1010 Wien
  Tlf: +43 1 512 79 04
  Email: cbramb@um.dk

  Nyttige links

  Biloversigt i Slovakiet

  Kørselsinformation i Slovakiet