Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I SLOVAKIET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Slovakiet

  Auto Europe giver dig mulighed for at leje biler på 24.000 steder i 180 lande verden over. Slovakiet, et lille land i Centraleuropa er et af vores udlejningsdestinationer. Beliggende mellem Polen, Tjekkiet, Østrig, Ungarn og Ukraine ligger dette bjergrige land lige i hjertet af Europa. Den bedste mulighed for at komme rundt i Slovakiet er ved hjælp af en udlejningsbil. Nedenfor finder du karakteristika for alle bilkategorier, der kan lejes i Slovakiet.

  Hvorfor leje en minibil i Slovakiet?

  Lej bil i miniklassenDen mindste kategori i vores slovakiske udlejningsflåde er miniklassen, der anbefales til to personer, som besøger byen. Afhent en minibil til en romantisk ferie i Bratislava med din udkårne. Minibilerne giver opbevaring til to mindre tasker og er meget økonomiske med brændstof.
  Populære modeller i miniklassen:  Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Slovakiet?

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien har hurtige og urbane køretøjer med lavt brændstofforbrug, velegnet til grupper på fire personer. Ikke kun økonomisk at leje, men også billige at køre. Disse budgetvenlige biler giver opbevaring til en stor taske og en mindre én.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Slovakiet?

  Lej bil i kompaktklassenEt niveau højere oppe end økonomikategorien har vi kompaktkategorien, som er en bilklasse der også er økonomisk med brændstof, men giver mere plads til passagererne. Køretøjerne giver opbevaringsrum til to store og en lille taske, og er derfor optimale til fire passagerer. Book en kompaktbil, hvis du planlægger at rejse uden for byen.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Slovakiet?

  Lej bil i mellemklassenBilerne i mellemklassen præsenterer sig som en fin løsning for lidt længere køreture. Udstyret med kraftfulde motorer er mellemklasse-bilerne velegnet til land- såvel som bykørsel. Afhent en mellemklasse bil i Bratislava og besøg Wien, der kun ligger en times kørsel væk. Disse køretøjer har rigeligt benplads og kan rumme to store kufferter og en mindre taske.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Slovakiet?

  Lej bil i familieklassenVi anbefaler familiekategorien til grupper af venner eller familier, der rejser med børn. Bilerne inden for denne kategori har masser af plads til passagerer og takket være deres rummelige bagagerum, er der nok plads til to store stykker bagage og to mindre tasker.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Slovakiet?

  Lej en luksusbilStræk dit budget en lille smule og opgrader din udlejningsbil til én model i luksuskategorien. Vores prestigeflåde giver garanti for en behagelig rejse i biler med moderne design, kraftfulde motorer og førsteklasses indbyggede funktioner.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes V-klasse, Volvo XC60 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Slovakiet?

  Lej en SUVLej en SUV hvis du planlægger at rejse til Tatra-bjergene, det højeste område af Karpaterne. SUV-bilerne er udstyret med kraftfulde motorer til at køre dig gennem det mest krævende terræn uden besvær. SUV'er er også kendt for deres rummelighed og komfort.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga, Volvo XC 60 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Slovakiet?

  Lej en van/minibusGrupper af venner og større familier kan bl.a. drage økonomisk fordel af at leje en van/minibus, fremfor at lægge penge i 2 mellemstore biler, hvilket betyder dobbelte leje- samt forsikringsomkostninger. Desuden vil føreren og passagererne nyde godt af komforten ved at rejse i en van/minibus. Disse køretøjer kan også rumme alles bagage.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.