Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I SLOVAKIET

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Slovakiet

  Generel information
  Slovakiet har rigeligt med muligheder at byde på. Landet er primært bestående af bjerge, hvilket om vinteren betyder gode skiløjper. Dog er der masser af andet at opleve i Slovakiet. F.eks. kan man besøge nogle af de gamle middelalderborge, eller besøge underjordiske grotter. Hvis man er mere til spa og velvære, er der også her et rigt udvalg.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 18 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og for nogle bilkategorier er maksimums alderen 70 år. Børn under 12 år må ikke sidde på forsædet.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Slovakiet er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  I Slovakiet gælder de samme regler for kørsel, som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen, og overhaler venstre om. Eventuelle fartbøder eller trafikforseelser afregnes med politiet på stedet, og betales i lokal valuta.

  Tankstationer
  De fleste tankstationer ligger langs med motorvejen, og er som regel døgnåbne. Der er få tankstationer i Bratislava.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje ved billeje i Slovakiet.

  Parkering
  Parkering er tilladt i højre side af vejen. Dog må der parkeres på begge sider i ensrettede veje. I de større byer er det kun tilladt at parkere, hvor der er skiltet.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.