Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I NAMIBIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Namibia

  En af Afrikas fineste destinationer, Namibia, er en sand ørkenskønhed med masser af attraktioner at tilbyde; adskillige dyrelivs oaser, en kystnær ørken og imponerende atlanterhavsstrande gør Namibia til et helt unikt sted. Auto Europe gør det muligt for dig at opleve Namibia i en biludlejning i din fritid. Find nogle af de bedste tilbud på markedet og se nedenfor for en mere detaljeret beskrivelse af biludlejningskategorier vi kan tilbyde.

  Hvorfor leje en økonomibil i Namibia?

  Lej bil i miniklassenØkonomibiler er ret populært hos rejsende på et budget uden meget bagage. Bilerne fra denne kategori har en moderat størrelse, men med motorer, der er stærke nok til at tage dig ubesværet i byområder som Windhoek eller Swakopmund. Med plads til op til fire passagerer kan økonomibiler også lagre ca. en stor og to små kufferter.
  Populære modeller i økonomiklassen:  Volkswagen Vivo, Volkswagen Polo Hatchback, Ford Fiesta og andre modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Namibia?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil vil stadig være en billig løsning, men det vil give meget mere plads og benplads end bilerne fra den foregående kategori. Vælg et kompakt køretøj til kortere rejser med op til fem passagerer. En typisk kompaktbil vil give opbevaring til en stor kuffert og en mindre taske. Klimaanlægget er normalt indbygget i alle modeller.
  Populære modeller i kompaktklassen: Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Namibia?

  Lej bil i mellemklassenHvis du planlægger nogle længere sightseeingture i Namibia, anbefaler vi dig at leje en bil fra mellemklasse eller fra endnu større kategorier. Selvfølgelig afhænger dette også af antallet af passagerer, som vil følge dig på din rejse. Biler i mellemklassen tilbyder plads til op til fire eller fem passagerer, afhængigt af modellen, og nok plads til at rumme cirka to store kufferter sammen med en mindre taske.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota RAV 4 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Namibia?

  Lej bil i familieklassenFamiliebiler er et glimrende valg for alle rejsende, der værdsætter mere komfort og benplads. Med plads til fem passagerer, to store og to mindre tasker, vil du ikke skulle bekymre dig om, hvorvidt du har plads til ekstra varer eller souvenirs, mens du rejser rundt i Namibia. Kør en i familiebilen til Sossusvlei eller op til Fish River Canyon, hvor du kan nyde en dejlig weekend fyldt med eventyr for hele familien!
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota HiLux 4x4, Nissan X-Trail, Volkswagen Combi, Mercedes C-Klasse og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Namibia?

  Lej en luksusbilLuksusbiler fører til en vidunderlig oplevelse uanset hvilket land du rejser til. De vil bringe din ferie til et andet niveau, og det vil give dig ekstra komfort og luksuriøse indbyggede funktioner under kørslen. Ring til vores udlejningsspecialister for flere detaljer om luksusbiler i Namibia.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes V-klasse, Volvo XC60 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Namibia?

  Lej en SUVSUV-biler anbefales stærkt til at rejse rundt i Namibia, da de er ideelle til enhver type terræn, hvad end det viser sig at være robuste grusveje eller moderne og brede veje. Skab vidunderlige minder om din ferie i Namibia, hold dig tæt på naturen, og oplev dyrelivet fra en sikker og robust SUV. Gennemse vores lejemål og vælg en af de mange moderne SUV'er.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga, Volvo XC 60 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Namibia?

  Lej en van/minibusTypisk efterspurgt i Afrika er en van/minibus, som stadig bliver et mere og mere populær transportmiddel blandt vores kunder. Dette gælder især for grupper af rejsende, der gerne vil rejse sammen til enhver tid, og ikke vil splittes ad under kørsel til diverse attraktioner. At leje en van/minibus har vist sig at være nyttigt for rejsende med ekstra eller omfangsrig bagage også.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.