Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MARTINIQUE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning på Martinique – Garanti for de bedste priser

  Hos Auto Europe er vi altid klar til at hjælpe med at formidle din billeje, så den bliver præcist som du ønsker den! Med over 60 års erfaring som fordmidler af biludlejning har vi de bedste samarbejder med de største leverandører i hele verden. Vi kan derfor tilbyde biludlejning til markedets billigste priser på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning, så bestil i god tid og spar mest! Med vores prisgaranti er du altid sikret de laveste priser på markedet. Gør dig selv den tjenste, at lej bil hjemmefra. Med en biludlejning på Martinique an I virkelig nyde ferien I jeres eget tempo og ikke være afhængig af bustider osv. På Martinique formidler vi billeje på øen fra 8 biludlejningskontorer.

  Få mest ud af din billeje

  Martinique er en ø belliggende i det Caribiske Hav nord for Trinidad og Tobago. Siden 1635 har øen været oversøisk fransk koloni og departement, som blev navngivet i 1502 af Christopher Columbus, da han opdagede øen. Der venter altså et fransk paradis med museer, vulkaner, naturparker og botaniske haver i vente! Martinique har mange seværdigheder, som med fordel kan opleves med en biludlejning i dit helt eget tempo. I hovedstaden Fort-de-France er der mange seværdigheder i sig selv og det er et godt sted at have base, da man kan nå resten af øen inden for en til halvanden time i bil. Fra Fort-de-France kan man køre ad en flot rute langs kysten nordpå og ende ved Montagne Pelée, som er Martinique's største vulkan, som gik i udbrud i 1630 og dræbte alle undtaget to personer i byen. Dette område er meget smukt med en kombination af vulkaner og tropisk regnskov og er kan klart anbefales. På sin tur nordpå skal man huske at tage forbi den gamle hovedstad St Pierre og opleve hvordan byen er bygget op igen. Man skal samtidig nå en tur på en af de mange gode badestrande der er på den nordlige del af øen.

  Kørselsregler og tankstationer

  På Martinique gælder mange af de samme regler som i Frankrig. Man kører i højre side af vejen og overhaler venstre om. Det er obligatorisk, at alle passagerer skal benytte sikkerhedssele under kørslen. Det er ikke tilladt at snakke i håndholdt mobiltelefon under kørslen. Promillegrænsen på øen er 0.5.

  Der er ikke langt mellem tankstationerne på Martinique. De har som regel åbent fra 8.00 til 20.00.

  Parkering

  Det er tilladt at parkere langs vejkanten overalt på Martinique. De fleste hoteller har overvågede parkeringspladser, som med fordel kan benyttes.

  Vejafgifter

  Der er ingen betalingsveje på Martinique.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil på Martinique skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft sit danske kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr.

  For yderlig information om kørsel af din billeje i Martinique, klik her.

  Valuta

  Møntfoden på Martinique er europen (EUR). 1 EUR svarer til ca. 7,5 danske kroner. Der kan hæves i større byer med internationale kreditkort som VISA, American Express og Mastercard.

  Tidsforskel

  Martinique er 5 time efter dansk tid. Der findes ikke sommer og vintertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Martinique 220 Volt , 50 Hz. Der benyttes franske elstik på Martinique og ikke alle aparater kan passe i dette stik. Adaptere kan købes lokalt.

  Pas og ambassade information

  For danske statsborgere er det visumfrit at rejse til Martinique. Man skal medbringe pas som skal være gyldigt minimum 3 måneder yderligere end rejsens varighed.
  Danmark har ingen ambassade på Martinique, men et generalkonsulat. Her er kontaktinformation til generalkonsulatet på Martinique:

  Det danske generalkonsulat i Forte de France
  Consul Honoraire: M. Yves Assier de Pompignan
  Habitation Le Simon
  97232 Le Francois
  Martinique

  Tlf: 270 0944
  Email: consul.dk@gourmar.com

  Eksp.tid:
  Mandag - fredag: 8.00-12.30, 14.00-16.30 (lørdag lukket)
  Sprog: Fransk & engelsk.

  Nyttige links

  Kørselsinformation Martinique

  Turistinformation Martinique