Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MARTINIQUE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Martinique

  Den caribiske ø Martinique tilbyder et eksotisk mix af forbløffende sandstrande, en spektakulær vulkan, frodige jungler og spændende fransk kultur som uden tvivl bør udforskes. Øens pragtfulde attraktioner kan uden problemer nås ved hjælp af en biludlejning, som gør uafhængig af offentlig transport og andre turister - rejs afsted i eget selvstændige tempo. Er du i tvivl om hvilken biludlejning du og dine medrejsende skal vælge, så læs mere i vores guide nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i Martinique?

  Lej bil i miniklassenDenne kategori tilbyder små og økonomiske biler, som er yderst passende til bykørsel i f.eks. Fort De France eller mindre ture til stranden hvor bilen ikke skal rummme forfærdelig meget bagage.Minibilerne kan rumme op til 4 personer, men vi anbefaler, at man lejer en bil i denne kategori hvis er afsted som et par eller er alene.
  Populære modeller i miniklassen: Renault Twingo, Ford KA og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Martinique?

  Lej bil i økonomiklassenEr er man afsted mere end 2 personer, vil en bil i økonomikategorien være en ideel løsning. Økonomibilerne er praktiske til både køreture i byerne eller mindre udflugter. Kategorien indikerer ved navn, at man som kunde får en økonomisk fordelagtig biludlejning, da bilerne er brændstofseffektive og derfor er gode hvis man som rejsende gerne vil spare på transportbudgettet men samtidig undgå offentlige busser samt taxaudgifter.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Karl, Peugeot 208 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Martinique?

  Lej bil i kompaktklassenKompakte biler er ikke kun lette at manøvrere i de caribiske byers snoede gader, men garanterer også en komfortabel kørsel. En kompaktbil er yderst ideel til fire personer samt dertilhørende bagage.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Megane eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Martinique?

  Lej bil i mellemklassen Et køretøj i mellemklasse kategorien er yderst perfekt til en familieferie eller til mindre gruppe rejsende. Bilerne i mellemklassen byder på masser af plads til samtlige passagerer og til deres bagage, hvilket gør enhver køretur endnu mere komfortabel.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Dacia Duster eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Martinique?

  Lej bil i familieklassenEn bil i familieklassen kendes også som en full-size eller standard. Denne kategori er det perfekte valg til de kunder, der går utrolig højt op i komfort, rummelighed samt brændstofseffektivitet. Bilerne er, som navnet indikerer, yderst passende til en familie. Samtlige passagerer opnår rigeligt med benplads og bagagerummet kan rumme samtlige personers bagage.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Dacia MCV og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Martinique?

  Lej en SUVSUV'er hører først og fremmest til nogle af de sikreste biler blandt de biler vores leverandører tilbyder, hvilket gør det ekstra trygt for mange, at leje lige netop sådan en bil. Samtidig giver SUV'ernes størrelse utrolig meget plads til føreren samt passagererne. Afhængig af hvilken model man vælger, vil bagagerummet have plads til ca. 2 eller 3 kufferter. Bilerne er et ideelt valg til en ferie på Martinique grundet sin rummelighed og høje udstyrsniveau. SUV biludlejning giver medføre ren komfort.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Qashqai, BMW X1 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.